2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu ay kilo alımı düşmüş herkeste bizde de düşerse diye korkuyorum. 6 ayı sadece sütle bitirebilsek gerisi gelecek
3 aydan sonra kilo alimi azalir zaten önemli olan 6 ayda kilosunu 2 ye katlaması. Bizimki geçti bile çok şükür artık300-400 anca alirlar

Canım kutusunda yazdığı gibi yaptım ben kaynar suda 5 dakika beklettim.

Canım kaynar suyu bir kaba koyup emziği içine daldırdım bir müddet beklettim. Bir kaç defa farklı sularda tekrarladım bu işlemi.

Bizim kızda ışıklara çok bakıyor bu doktor kontrolünde sorduk engellemek gerekir mi zararı olur mu diye? Engellemeye çalışmayın ama çok şiddetli olmasın ışıklar dedi. Beyaz ışık değil sarı ışık kullanın gözleri yorulmaz dedi. Biz zaten geçen ay sarı ışığa geçmiştik. Sizlerinde aklında olsun.

Yarın sağlık ocağında aşılarımız var. Ben çalıştığım için annem ve eşim götürecekler. Çok stresliyim inşallah sıkıntısız atlatırız.

Yarın sağlık ocağında aşılarımız var. Ben çalıştığım için annem ve eşim götürecekler. Çok stresliyim inşallah sıkıntısız atlatırız.
İnşallah canım, biz de salı günü götüreceğiz normalde günü yarın ama eşim çalışıyor. Bu arada işten gelince bebeğin nasıl canım tepki olarak.
Ben düşününce zor olacak diyorum, ben yokken emmek isteyecek emzik versem mi diyorum. Ama beni bırakır diye de korkuyorum

benim bebegim ve Didar33 un bebeğide basını tam tutamıyor hala benimnkizim bugün tam 87 günlük ne zaman tutacak basını endişeleniyorum vede üzülüyorum. çalışmalar var ama çoğunlukla başı hep düşüyor.biraz netten okuyayım dedim dahada canım sıkıldı bisürü hastalık yazmışlar.

Ben eline ne versem emiyor. Uyku arkadasini emiyor mu sizinki? Bi ayi arkadsi var benim kzimin da ama uyku arkadasi degil gunduz isim varken onunla otursun diye. Fazla kalinca emmeye basliyor onu
Canım benimki parmağını emiyor zaten onu da eline alıyor ve kokluyor sonra uyuyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…