- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.281
3 aydan sonra kilo alimi azalir zaten önemli olan 6 ayda kilosunu 2 ye katlaması. Bizimki geçti bile çok şükür artık300-400 anca alirlarBu ay kilo alımı düşmüş herkeste bizde de düşerse diye korkuyorum. 6 ayı sadece sütle bitirebilsek gerisi gelecek
Canım yaa çok tatlısın:)) ebebekte de var hemen gidip almak isteyenler için ben aldım akşam deniycem çok merak ediyorum tutacak mıKızlar ben sabahtan beri uyku arkadaşını hangi siteden aldığımı soranlara minicity diyorum. Minicadde ymiş yaalink bırakıyorum https://www.minicadde.com/oioi-emzikli-uyku-arkadasi-hijyen-kapakli-mavi-tavsan
Ben de bakayım ozman saol cnmİrmik pirinç unu ruşeym sebzeli tarhana yoğurtsuz tarhana keçiboynuzu tozu Bebek muhallebisi Bebek büsküvisi tam buğday unu hurma özü sebzeli şehriye günkurusu kayısı
Canım kutusunda yazdığı gibi yaptım ben kaynar suda 5 dakika beklettim.Canım yaa çok tatlısın:)) ebebekte de var hemen gidip almak isteyenler için ben aldım akşam deniycem çok merak ediyorum tutacak mıbir de öncesinde nasıl steril hale getirdin ben bütün oyuncakları yıkayıp bozdum da
Tamam canım sağ ol aldım ama okumamıştım kutusunu eve gidince bakayımCanım kutusunda yazdığı gibi yaptım ben kaynar suda 5 dakika beklettim.
3 kilo dogdu bebegim 3.ayda 6kilo tartildi. İkiye katladi ama cok istahsiz bu ay3 aydan sonra kilo alimi azalir zaten önemli olan 6 ayda kilosunu 2 ye katlaması. Bizimki geçti bile çok şükür artık300-400 anca alirlar
Canım kaynar suyu bir kaba koyup emziği içine daldırdım bir müddet beklettim. Bir kaç defa farklı sularda tekrarladım bu işlemi.Canım yaa çok tatlısın:)) ebebekte de var hemen gidip almak isteyenler için ben aldım akşam deniycem çok merak ediyorum tutacak mıbir de öncesinde nasıl steril hale getirdin ben bütün oyuncakları yıkayıp bozdum da
Ben kabını okumamıştım doğru yapmışım demek ki :)Canım kutusunda yazdığı gibi yaptım ben kaynar suda 5 dakika beklettim.
Benimki de lambalara ışıklara bayılıyor. Yatak odasında spotlar var onlarla konuşuyor dakikalarca :) çok tatlılarKızlar benim oğlum avizeyle konuşuyor ya
daha önce hiç emzik emdimi canım hiçCanım yaa çok tatlısın:)) ebebekte de var hemen gidip almak isteyenler için ben aldım akşam deniycem çok merak ediyorum tutacak mıbir de öncesinde nasıl steril hale getirdin ben bütün oyuncakları yıkayıp bozdum da
3-4 ay atak haftası olarak geçiyor istersen araştır normal yani bunlar her ay 1 kilo alsa çocuk 3 yaşinda 40 kilo olur3 kilo dogdu bebegim 3.ayda 6kilo tartildi. İkiye katladi ama cok istahsiz bu ay
Bizimkide duvar saatini kendine arkadaş yaptı onunla gülüşüyor babası kıskanıyorKızlar benim oğlum avizeyle konuşuyor ya
Benimki de avizeyle konuşuyor gülüyorKızlar benim oğlum avizeyle konuşuyor ya
Aynen mesaj attım eve gelince sökecem o avizeyi dediBizimkide duvar saatini kendine arkadaş yaptı onunla gülüşüyor babası kıskanıyor
İnşallah canım, biz de salı günü götüreceğiz normalde günü yarın ama eşim çalışıyor. Bu arada işten gelince bebeğin nasıl canım tepki olarak.Yarın sağlık ocağında aşılarımız var. Ben çalıştığım için annem ve eşim götürecekler. Çok stresliyiminşallah sıkıntısız atlatırız.
benim bebegim veKolik bebeğe tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar müzik vs işe yaramıyor hep kısa süreli çözümler eski mesajlarınızı okudum ayıcıklarla falan uyumaya başlamışsınız maşallah nasıl dikkatlerini çekiyor benim oğluşun dikkati memeden başka bişey çekmiyor bi 2 dakika bakıyor sonra gene çığlık oyun halısı çıngırak bilmem ne yok balonların içine makarnalar koydum pıtır pıtır oynayalım diye yok dönence yine kısa süreli bakıyor ne yapacağımı şaşırdım kafasını da hala tam olarak tutmuyor oturma isteği çok var kendi kendine dönmeye kalkmaya çalışıyor ellerinden tutarak oturuyor yorulunca gene ağlıyor çocuk hep ağlama modunda sinirlerimi bozuyor iyice
Canım benimki parmağını emiyor zaten onu da eline alıyor ve kokluyorBen eline ne versem emiyor. Uyku arkadasini emiyor mu sizinki? Bi ayi arkadsi var benim kzimin da ama uyku arkadasi degil gunduz isim varken onunla otursun diye. Fazla kalinca emmeye basliyor onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?