2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Biz de ayniyiz.8 de agladi yatirdim bir saat sonra ağlayarak uyandi. Gece uykusundan kalkmazdi hic. Tekrar uyuttum. Gunduz de emmemek icin direndi. Gecsin insalah atak haftasi ise...

Elini emiyordu en son parmağı keşfetti uykuya geçerken parmak emiyordu eşim nuk emzik aldı şükür tuttu ya çocuk rahatladı bide emse artık beni aç duruyor ve mutlu nasıl oluyor anlamıyorum

Bizim kendi çıkarmaya başladı. Uyurken özellikle baya gazini çıkartıyor ben uykumdan uyanıyorum sese o da korkuyor kendi pırtına
ay kız ben popodan değil emdikten sonra ki gaz dan bahsetmiştim şükür popo dan doğduğu günden beri kendisi çıkartıyor

Kızlar emzirme döneminde oje - saç boyası vs hakkında doktorundan yada araştırmalarından bilgi edinebilen varmı? Kesin sonuçlar bulamadımda

Her saat başı kalkılır mı yaa.kaldırmıyor artık bünyem inşallah atak haftasındandır valla sinirlerim bozuldu iyice.migren tuttu bugün yorgunluktan

Canım bn altını temizledikten sonra kurutuyorum açık bırakıp, sonra mor Desitin sürüp kapatıyorum. Bizde de başlamıştı, geçti çok şükür
ay kız ben popodan değil emdikten sonra ki gaz dan bahsetmiştim şükür popo dan doğduğu günden beri kendisi çıkartıyor ☺
her emmede gaz oluyor mu? Çoğu zaman çıkarmıyor emdikt3n sonra h3le ki memede uyuduysa. Baz3n öyle yatırıyorum çıkmayınca. Sırtını aciticam çocuğumun.

her emmede gaz oluyor mu? Çoğu zaman çıkarmıyor emdikt3n sonra h3le ki memede uyuduysa. Baz3n öyle yatırıyorum çıkmayınca. Sırtını aciticam çocuğumun.
yok her emzirmeden sonra çıkartmıyor işte bazen uyuyor hemen yatırıyorum ama o zaman da yarım saat sonra ağlıyor kaldırıyorum gazını çıkartıyorum tekrar yatırıyorum. kendisi çıkartmıyor işte bundan bahsetmiştim. illa kaldıracağım omuzuma

Kızlar nasılsınız?
Aynı benimki de. Ama omzuma,alınca da çıkmıyor bazen.
Emme üstünden zaman geçince ve cikartmadiysa agizdan, malesef mideye inmis oluyor gaz cogunlukla. Ve onu alttan çıkarması gerekiyor. Yada arada biryerlerde kalmış oluyor gaz. O da sancı yapıyor bebege

aynen canım. geçecek bu da =) büyüyecekler öyle böyle

ruhum_mavi yıldız gliserin kansuk fitilini aldım da eczaneye sormayı unuttum hepsini mi kullanacağız yoksa yarısını mı? veya başka kullanan arkadaşlar varsa hemen cevap yazabilir misiniz? hemen kullanmam gerekiyor

Bende atak haftadi diye okudum ama baya huyu degisti. Bu gece her saat basi kalkti zaten gece uykusuna geciste tam kabustu Allah kolaylik versin hepimize
Yoktu canım kilolu da doğmadı aslında %75 ila %90arasinda diyor
Benimkininde bu ara huyu değişti uyumuyo kucakta durmak ve hep huzursuz.14-19 atak haftasındayız bizde ondandır heralde diye düşünüyorum
Her saat başı kalkılır mı yaa.kaldırmıyor artık bünyem inşallah atak haftasındandır valla sinirlerim bozuldu iyice.migren tuttu bugün yorgunluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…