- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.321
Kizlar bizim uykularimiz cok duzenliydi. Saat aksam 8 de uyur emmeye kalkar geri uyurdu sabah 8 e kadar. Son 3 gundur ne olduysa cocuk saat 8 de aglamaya basliyo bi sakinlesiyo tekrar aglio tekrar sakinlesiyo boyle 11 e kadar gidio. Suan hala uyumadi babasi kucaginda gezdiriyo. Nette baktim 14.hafta atak haftasiymis bizim gibi olan varmi? Bide memede uyuyan cocuk demin aldim emer belki diye aglamaya basliyo
bizdede başladı 10 gün olduBizimde kaka problemimiZ varya başka kimde var diye
kusması kötü müBenimki 5-6 günde bir yapıyor kaka. 4.günden sonra kusmaya başlıyor.
ay kız ben popodan değil emdikten sonra ki gaz dan bahsetmiştimBizim kendi çıkarmaya başladı. Uyurken özellikle baya gazini çıkartıyor ben uykumdan uyanıyorum sese o da korkuyor kendi pırtına
Gunduz yada gece yapmiyor ne zaman saat 8 oluyo basliyo senlikBenimki de bı ara öyle oldu canım hiç takvime bakmadım ama sonra sakinleşti. Çok üzülmüştüm memede sakinleşen bebek emme pozisyonunda ağlamaya başladı ☹
Internetten baktim 14 ve 19. Haftalar atak haftasiymis. Az da degil 5 hafta Allah yardimcimiz olsunBiz de ayniyiz.8 de agladi yatirdim bir saat sonra ağlayarak uyandi. Gece uykusundan kalkmazdi hic. Tekrar uyuttum. Gunduz de emmemek icin direndi. Gecsin insalah atak haftasi ise...
bizimki bi gun yapmasa kusuyor hatta kendini cok sıkınca da cok kusuyor.dr lar 10 gune kadar normal diyo ama ben 1 gun gecsin zeytinyagi veriyorum
Benimki kusmuyor canım
Benimkininde bu ara huyu değişti uyumuyo kucakta durmak ve hep huzursuz.14-19 atak haftasındayız bizde ondandır heralde diye düşünüyorumInternetten baktim 14 ve 19. Haftalar atak haftasiymis. Az da degil 5 hafta Allah yardimcimiz olsun
Canım bn altını temizledikten sonra kurutuyorum açık bırakıp, sonra mor Desitin sürüp kapatıyorum. Bizde de başlamıştı, geçti çok şükür
her emmede gaz oluyor mu? Çoğu zaman çıkarmıyor emdikt3n sonra h3le ki memede uyuduysa. Baz3n öyle yatırıyorum çıkmayınca. Sırtını aciticam çocuğumun.ay kız ben popodan değil emdikten sonra ki gaz dan bahsetmiştimşükür popo dan doğduğu günden beri kendisi çıkartıyor ☺
yok her emzirmeden sonra çıkartmıyor işte bazen uyuyor hemen yatırıyorum ama o zaman da yarım saat sonra ağlıyor kaldırıyorum gazını çıkartıyorum tekrar yatırıyorum. kendisi çıkartmıyor işte bundan bahsetmiştim. illa kaldıracağım omuzumaher emmede gaz oluyor mu? Çoğu zaman çıkarmıyor emdikt3n sonra h3le ki memede uyuduysa. Baz3n öyle yatırıyorum çıkmayınca. Sırtını aciticam çocuğumun.
Aynı benimki de. Ama omzuma,alınca da çıkmıyor bazen.yok her emzirmeden sonra çıkartmıyor işte bazen uyuyor hemen yatırıyorum ama o zaman da yarım saat sonra ağlıyor kaldırıyorum gazını çıkartıyorum tekrar yatırıyorum. kendisi çıkartmıyor işte bundan bahsetmiştim. illa kaldıracağım omuzuma
aynen canım. geçecek bu da =) büyüyecekler öyle böyleKızlar nasılsınız?
Aynı benimki de. Ama omzuma,alınca da çıkmıyor bazen.
Emme üstünden zaman geçince ve cikartmadiysa agizdan, malesef mideye inmis oluyor gaz cogunlukla. Ve onu alttan çıkarması gerekiyor. Yada arada biryerlerde kalmış oluyor gaz. O da sancı yapıyor bebege
kuzum ne bileyim valla çok cnim sıkılıyor bi oyana bi buyana düşünce kafasıCanim biz 3 ayi bitirdik daha yeni tutuyo kafasini. Skma kendini bos yere. Nettede her yazana inanma herkes bisey yaziyi. 1 2 haftaya tutmaya baslar seninkide
Yoktu canım kilolu da doğmadı aslında %75 ila %90arasinda diyor
Benimkininde bu ara huyu değişti uyumuyo kucakta durmak ve hep huzursuz.14-19 atak haftasındayız bizde ondandır heralde diye düşünüyorum
Her saat başı kalkılır mı yaa.kaldırmıyor artık bünyem inşallah atak haftasındandır valla sinirlerim bozuldu iyice.migren tuttu bugün yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?