- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.341
Yok merak etme 3 ayi doldursun tutar. Bizimki oyle oldukuzum ne bileyim valla çok cnim sıkılıyor bi oyana bi buyana düşünce kafası
Benim kızında gaz sorunu doğduğundan beri var. Son 1 aydır daha iyi gündüz gaz sancisi çekmiyor sürekli çıkarmaya gerek olmuyor. Sadece ağızdan cikarmasi gerekjnce kaldirip dik tutmam gerekiyor. Yatarken gegiremiyor sanırımyok her emzirmeden sonra çıkartmıyor işte bazen uyuyor hemen yatırıyorum ama o zaman da yarım saat sonra ağlıyor kaldırıyorum gazını çıkartıyorum tekrar yatırıyorum. kendisi çıkartmıyor işte bundan bahsetmiştim. illa kaldıracağım omuzuma
canım onu temiz bir jilet yada bıçakla traşlayarak incelteceksin. Yarısını falan traşla. Orjiinal hali gibi sivri bir şekil alsın. Ama ince olsun.ruhum_mavi yıldız gliserin kansuk fitilini aldım da eczaneye sormayı unuttum hepsini mi kullanacağız yoksa yarısını mı? veya başka kullanan arkadaşlar varsa hemen cevap yazabilir misiniz? hemen kullanmam gerekiyor
maşaAllahBenim kızında gaz sorunu doğduğundan beri var. Son 1 aydır daha iyi gündüz gaz sancisi çekmiyor sürekli çıkarmaya gerek olmuyor. Sadece ağızdan cikarmasi gerekjnce kaldirip dik tutmam gerekiyor. Yatarken gegiremiyor sanırımGece hiç çıkarmıyorum zaten sabah 8de başlıyor kendisi çalışmalara 1 saat ıkınıyor gaz çıkarıyor. Tabi benide uyutmuyor o ikinmalara
tamam canım çok teşekkür ederimcanım onu temiz bir jilet yada bıçakla traşlayarak incelteceksin. Yarısını falan traşla. Orjiinal hali gibi sivri bir şekil alsın. Ama ince olsun.
Maflor kullanıyoruz canım refluden dolayı yazdı doktorumuz. 6. Aya kadar kullanicazarkadaşlar bebeğinize probiyotik birşey kullanıyor musunuz? maflor, enterogermina gibi?
bana fotosunu atarmısın canım? çeşitleri var sanırımMaflor kullanıyoruz canım refluden dolayı yazdı doktorumuz. 6. Aya kadar kullanicaz
canım sabah yaptırmışlar aşısını. 2 bacaktan olmuş. Biri çok yakmış çok ağlamışruhum_mavi yıldız canım bugün serra'nın aşısı vardı nasıl geçti? annen eşin bakabildiler mi serra'yı?
oy kuzum ya geçmiş olsun canımcanım sabah yaptırmışlar aşısını. 2 bacaktan olmuş. Biri çok yakmış çok ağlamışşimdi iyiymiş ama. Eve geldiğinden beri uyuyor dedi annem. Sık sık ateşine bakıyor. İnşallah ateşsiz atlatırız. çok sağol sorduğun için
sağlık ocağın da ki aletler antikkendi doktorumuzla aile hekimliği hep farklı tartıyor. Bugün aile hekiminin ölçümüne göre 1 ayda 1 kilo almış kendi doktorumuzun ölçümüne göre 700 gram almış. Boyu bile farklı ölçmüşler. Cuma günü 58,5 cmydi bugün 60 cm :)
kac gunluk suan bebegin senin canmmYok merak etme 3 ayi doldursun tutar. Bizimki oyle oldu
kendi doktorumuza göre 5250 aile hekimine göre 5550 gram minnoş kızım :)sağlık ocağın da ki aletler antikateş ölçerler bile bozuk maşaAllah serra'ya kaç kilo olmuş annesi ☺
maşaAllah kuzuyakendi doktorumuza göre 5250 aile hekimine göre 5550 gram minnoş kızım :)
Ya ben onu sonradan farkettim ama cevabı yazmıştım geç oldu.ay kız ben popodan değil emdikten sonra ki gaz dan bahsetmiştimşükür popo dan doğduğu günden beri kendisi çıkartıyor
Ya ben onu sonradan farkettim ama cevabı yazmıştım geç oldu.popoyuda konuşmuş olduk
Biogaia probiyotik damla canımarkadaşlar bebeğinize probiyotik birşey kullanıyor musunuz? maflor, enterogermina gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?