- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.461
Benim kızım 1 aydır yüzüstü uyuyor çok rahatım yaBen 3 gündür gündüzleri yüzüstü uyutuyorum acayip rahat ettik. Normalde yarım saat uyur hemen uyanırdı. Şimdi 3-3,5 saat uyuyor.
"Anne, lütfen benimle konuş"
Eki Görüntüle 2247185
"Bak sen konuşunca ne kadar mutlu oluyorum"
Eki Görüntüle 2247188
"Keyfim yerine geldi, seninle sohbet etmeye bayılıyorum. Seni çok seviyorum anne."
Eki Görüntüle 2247191
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Bizim de saçımız yok. Maşallah prensese
Kaşlari bitişik filan dediğin kız bu mu canım"Anne, lütfen benimle konuş"
Eki Görüntüle 2247185
Eki Görüntüle 2247188
"Keyfim yerine geldi, seninle sohbet etmeye bayılıyorum. Seni çok seviyorum anne."
Eki Görüntüle 2247191
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Gündüz bı kere de mi 3 saat uyuyor? Gece uykusu kaç saat ki?Ben 3 gündür gündüzleri yüzüstü uyutuyorum acayip rahat ettik. Normalde yarım saat uyur hemen uyanırdı. Şimdi 3-3,5 saat uyuyor.
Gündüz 2-3 defa 3’er saat uyudu. Geceleri fix 19:30-7:30 uyuyor. Gündüz kaç saat uyursa uyusun gece uykusu değişmiyor.Gündüz bı kere de mi 3 saat uyuyor? Gece uykusu kaç saat ki?
Çok değil mi canim? 18-21 saat filan yapıyor.uyanik kalma süresi çok az geldi bana her zaman öyleyseGündüz 2-3 defa 3’er saat uyudu. Geceleri fix 19:30-7:30 uyuyor. Gündüz kaç saat uyursa uyusun gece uykusu değişmiyor.
Ihtimal diyordum kuzum evet bizim prensesKaşlari bitişik filan dediğin kız bu mu canımmaşallah çok güzel çok cilveli bı kız olacak
Ben hic alisveris yapmadim ama mail listesine ekliyim ipek hanimin ciftligi var. Fiyatlar ciddi pahali. Bende biraz daha uygun yer arayisindayim. Ilk 2 sene gida cok onemli.omur boyu organik alamasak da 1 yada 2 sene dikkat edilmeli.Arkadaşlar hiç internetten organik sebze meyve alan var mı? Ek gıdaya geçince en azından ilk yılında organik kullanayim diyorum. Bildiğiniz güvenilir bi site var mı önerebileceginiz? Akrabalarimdan köyde yaşayıp çiftçilik yapanlar filan var ve yakından biliyorum kesinlikle güvenilir bı gıda yok. İnsanlar pazarda köylülerden alıyorlar ya doğal diye düşünerek emin olun belki digerlerinden bile daha fazla tarım ilaci, gdo içeriyorlar ve kontrolsuzce fazla fazla kullanıyorlar.
Haftasonu yüzüstü yatırmaya başlayınca çok uyudu gündüz. Normalde uyumuyor. Mesela bugün aşı oldu gündüz 1-2 saat uyumuş toplam. Ama akşam yine 19:30’da uyudu.Çok değil mi canim? 18-21 saat filan yapıyor.uyanik kalma süresi çok az geldi bana her zaman öyleyse
Bence de pahalılar ama zaten çok az yiyecekleri için ilk bir iki sene karsilayabilirizBen hic alisveris yapmadim ama mail listesine ekliyim ipek hanimin ciftligi var. Fiyatlar ciddi pahali. Bende biraz daha uygun yer arayisindayim. Ilk 2 sene gida cok onemli.omur boyu organik alamasak da 1 yada 2 sene dikkat edilmeli.
Alla alla çok ilginç demek dr emin olmak istemiş Damla’yı da sulandırmışlardır çünkü çok yakıyor hatta sulandırılmamış olurda ateş dahi yapabiliyor 10 yıl göz hastanesin de çalıştım ordan biliyorumBizde bir sıkıntı yoktu. Gelen her çocuğa aynı şekilde bakılıyor. Göz damlası da hiç yakmadı.
sağol canım. bende ne yapsam diye düşünüyorum çünkü inanılmaz kaka çıktı tabii 10 günlük ne olsun ki. yavrum altın sandı herhalde sakladıSmyy89 canım biz biogaia kullanıyoruz 15günlükken başladık. Her akşam 8de veriyoruz 5 damla. Sadece geçen ay 3 defa 3gun sonunda kaka yaptı sonra düzene girdi. Gün-de 1 kere yapar. Kusması hiç yok hiç olmadi yani ama damlayla bir ilgisi var mı bilmiyorum.
Canım benim annem; domates, salatalik, balkabagi, ispanak, dereotu, maydanoz, sut, yumurta, yogurt, patlıcan, soğan, sarımsak, marul, bamya, biber, limon, erik, portakal, nar, zeytin, zeytinyagi, bal, mandalina hepsinden getiriyor mevsimine gore. Allaha şükür pek sikinti cekmiyoruz o yuzden. Cogunu kendi bahcemizde yetiştiriyorlar. Sütü de teyzemler gönderiyor. Kesilecek kurbanlik, sadakalik keçi falan da besliyorlar. Hatta gecen kurbanda bizim icin de alip kendileri beslediler. Iki haftada bir de köy tavuğu pişirip getirir.Arkadaşlar hiç internetten organik sebze meyve alan var mı? Ek gıdaya geçince en azından ilk yılında organik kullanayim diyorum. Bildiğiniz güvenilir bi site var mı önerebileceginiz? Akrabalarimdan köyde yaşayıp çiftçilik yapanlar filan var ve yakından biliyorum kesinlikle güvenilir bı gıda yok. İnsanlar pazarda köylülerden alıyorlar ya doğal diye düşünerek emin olun belki digerlerinden bile daha fazla tarım ilaci, gdo içeriyorlar ve kontrolsuzce fazla fazla kullanıyorlar.
ewet canim ne kadar panik okadar hastaValla ben de kafayı yedim rutubet var diye diye meğer yokmuş bi fırsat bulup şu makinayı önce alsaydık ya bu arada bizim oğlan 3 kezdir bronşiolit tekrar etti en son ben pes ettim üstüne düşmüyorum paniklemiyorum gayet sakin davranmaya çalışıyorum halıyı bile kaldırdım yatak odasında tülü kaldırdım ne kadar az toz okadar iyi tüller aşırı toz tutuyor her hafta yıkamak mümkün olmuyor halı da çok toz tutuyor tamamen evi boşalttım bakalım iyi olacak inanıyorum artık :)
oy masallah yavrum yaa"Anne, lütfen benimle konuş"
Eki Görüntüle 2247185
Eki Görüntüle 2247188
Eki Görüntüle 2247191
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
lokum bunlar ya masallahBu da benim minigim teyzeleri bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2247348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?