2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar hiç internetten organik sebze meyve alan var mı? Ek gıdaya geçince en azından ilk yılında organik kullanayim diyorum. Bildiğiniz güvenilir bi site var mı önerebileceginiz? Akrabalarimdan köyde yaşayıp çiftçilik yapanlar filan var ve yakından biliyorum kesinlikle güvenilir bı gıda yok. İnsanlar pazarda köylülerden alıyorlar ya doğal diye düşünerek emin olun belki digerlerinden bile daha fazla tarım ilaci, gdo içeriyorlar ve kontrolsuzce fazla fazla kullanıyorlar.

Ben hic alisveris yapmadim ama mail listesine ekliyim ipek hanimin ciftligi var. Fiyatlar ciddi pahali. Bende biraz daha uygun yer arayisindayim. Ilk 2 sene gida cok onemli.omur boyu organik alamasak da 1 yada 2 sene dikkat edilmeli.

Çok değil mi canim? 18-21 saat filan yapıyor.uyanik kalma süresi çok az geldi bana her zaman öyleyse
Haftasonu yüzüstü yatırmaya başlayınca çok uyudu gündüz. Normalde uyumuyor. Mesela bugün aşı oldu gündüz 1-2 saat uyumuş toplam. Ama akşam yine 19:30’da uyudu.

Smyy89 canım biz biogaia kullanıyoruz 15günlükken başladık. Her akşam 8de veriyoruz 5 damla. Sadece geçen ay 3 defa 3gun sonunda kaka yaptı sonra düzene girdi. Gün-de 1 kere yapar. Kusması hiç yok hiç olmadi yani ama damlayla bir ilgisi var mı bilmiyorum.

Ben hic alisveris yapmadim ama mail listesine ekliyim ipek hanimin ciftligi var. Fiyatlar ciddi pahali. Bende biraz daha uygun yer arayisindayim. Ilk 2 sene gida cok onemli.omur boyu organik alamasak da 1 yada 2 sene dikkat edilmeli.
Bence de pahalılar ama zaten çok az yiyecekleri için ilk bir iki sene karsilayabiliriz

Bizde bir sıkıntı yoktu. Gelen her çocuğa aynı şekilde bakılıyor. Göz damlası da hiç yakmadı.
Alla alla çok ilginç demek dr emin olmak istemiş Damla’yı da sulandırmışlardır çünkü çok yakıyor hatta sulandırılmamış olurda ateş dahi yapabiliyor 10 yıl göz hastanesin de çalıştım ordan biliyorum

sağol canım. bende ne yapsam diye düşünüyorum çünkü inanılmaz kaka çıktı tabii 10 günlük ne olsun ki. yavrum altın sandı herhalde sakladı cidden altın sarısıydı ben enterogermina alacam yarın, bağırsakları tembelleşmesin deneyim onu bi.

Canım benim annem; domates, salatalik, balkabagi, ispanak, dereotu, maydanoz, sut, yumurta, yogurt, patlıcan, soğan, sarımsak, marul, bamya, biber, limon, erik, portakal, nar, zeytin, zeytinyagi, bal, mandalina hepsinden getiriyor mevsimine gore. Allaha şükür pek sikinti cekmiyoruz o yuzden. Cogunu kendi bahcemizde yetiştiriyorlar. Sütü de teyzemler gönderiyor. Kesilecek kurbanlik, sadakalik keçi falan da besliyorlar. Hatta gecen kurbanda bizim icin de alip kendileri beslediler. Iki haftada bir de köy tavuğu pişirip getirir.
Sağolsunlar, kendilerine aldıklarından bize de alırlar biz bulamayız diye.❤

ewet canim ne kadar panik okadar hasta bende asiri dusmem hele sicaklik konusunda ama su tozlar konusunda bende kafayi yiyecen her yer toz buyuk kizim astimli uzun zamandir iksurmuyordu iki hafta once oksurdu ufaklikda bir gecede tikandi ama bogaz da belli cigere inmemis hemen halilari kaldirdik evi sil supur cok sukur doktora gitmeden gecti normalde bukle kilim kullaniyordum tr de bu evde hali vardi buyuk kaldirdim ama bi gunes vursa dolansan toz takinti oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…