2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yalnız değilsin. Saçımi boyatmam lazım ama zararlıdır diyebekliyorum

Bizimkide aynı 2 haftadır öyle bizim uyku düzeni kalmadı memede uyuyo tam kaldırırken mızıklanıyor. Bütün gün mızık mızık

Emzirmek için okudugum şeylerden sanada söyliyim muhtemelen denemişsindir ama denemediğin varsa dene
1. Ten teması ama sıkmadan oynaya oynaya vermeye çalış
2. Duşta emzirme bunu denemedim ama çok işe yaradığını söylüyolar
3. Plates topunda zıplayarak bende plates topu yoktu yatakta zıplaya zıplaya yavaş yavaş veriyorum tutmadiginda tutuyor.

Canim ben pier cardin almistim su sekilde yapiorm banyo havlusunun uzerine muslin bez seriorum kizi yatirinca muslin islakligini alio zten havluya pek islaklik gecmio hemen emio iyi oluyo bu sekilde tenine zarar vermeden

Bebisleriniz cok tatlı kizlar, ömürleri bahtları güzel olsun inşallah, ne güzel fazla saçlı bebiş yok sanırım, bizim saçımız çok toka takacam artık, dökülse biraz da kafası rahatlasa kuzumun
Bnm kizim da bayagi sacli simsiyah saclari war bende toka takacagim gecen denedim cok tatli oldu hemen cikarttim bizim dokulmeye basladi bile

DepresifPolyanna canım dün seni etiketlemiştim görmedin galiba antibiyotik verdi doktor zimaks sonuçlar böyle bi bakarmısın

Eklentiler

• IMG_1957.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1958.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1959.webp
    21 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…