- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.501
Cnm ben Doğumdan hemen sonra platine boyattım yine oje çok uzun zamandır kullanmıyorum hiç bir kimyasal kullanmıyorum vücuduma kokusu gider bebeğe diyeKızlar koltuk altı deodorant roll on falan kullanıyomusunuz? Saç boyatan oje süren varmı?
Roll on kullanmıyorum canım normalde kullanmam, parfüm kullanıyorum amaBende hamileliğimden beri hiçbirini kullanmıyorum roll on falan kullansammı artık diyorum
Yalnız değilsin. Saçımi boyatmam lazım ama zararlıdır diyebekliyorumRoll on lar zararli diye uzun zamandan beri crystal mineral tuz deo sticklerden kullaniyorum. Benim kiz meme reddi yapiyor diye parfüm falan da kullanamıyorum. Kuaförün yolunu unuttum zaten, bakımsız tarzan gibi dolanıyorum ortalikta
Beeeenbebeğinin burnunu orto bebe ile temizleyen varmi
Bizimkide aynı 2 haftadır öyle bizim uyku düzeni kalmadı memede uyuyo tam kaldırırken mızıklanıyor. Bütün gün mızık mızıkKizlar bizim uykularimiz cok duzenliydi. Saat aksam 8 de uyur emmeye kalkar geri uyurdu sabah 8 e kadar. Son 3 gundur ne olduysa cocuk saat 8 de aglamaya basliyo bi sakinlesiyo tekrar aglio tekrar sakinlesiyo boyle 11 e kadar gidio. Suan hala uyumadi babasi kucaginda gezdiriyo. Nette baktim 14.hafta atak haftasiymis bizim gibi olan varmi? Bide memede uyuyan cocuk demin aldim emer belki diye aglamaya basliyo
Emzirmek için okudugum şeylerden sanada söyliyim muhtemelen denemişsindir ama denemediğin varsa deneKızlar kızım beni emmeyi tamamen bıraktı akşam banyo yaptırdık gece emmedi 12 saat sonra bomboş bez aldık eşim de gördü çok üzüldü emzik tuttu şükür nukunkini sanki hep onu istiyormuş hiç zorlanmadı şimdi artık biberona geçmem lazım sağıp içirmem lazım ama diliyle itekliyor asla emmiyor eşim ebebekten nukun alıştırma bardağını almış istemiyor avent biberon var istemiyor oğlumdan kalma evde birsürü wee biberon var nuk kauçuk emziği emdiği için acaba biberon içinde mi nukun ucunu alsam sadece uç alsam evdeki biberonlara uyarmı acaba kullanan varmı bunu
Benimkide aynı uykusuzluktan bayılıcam artık ne kadarlık seninki canım?Bizimkide aynı 2 haftadır öyle bizim uyku düzeni kalmadı memede uyuyo tam kaldırırken mızıklanıyor. Bütün gün mızık mızık
Bennbebeğinin burnunu orto bebe ile temizleyen varmi
3 buçuk aylık 5 aralık senin ne kadarlıkBenimkide aynı uykusuzluktan bayılıcam artık ne kadarlık seninki canım?
Benimkide 4 aralk canım :))) ikimizinkide atak haftasında o yüzden demekki ve bi kaç hafta daha sürecek3 buçuk aylık 5 aralık senin ne kadarlık
Hala uyumadı ya kafayı yicem akşam 7 den beri hiç gözünü kırpmadı böyle ne kadar devam etcek ben işe başlayınca napcam bilmiyorumBenimkide 4 aralk canım :))) ikimizinkide atak haftasında o yüzden demekki ve bi kaç hafta daha sürecek
cnm kaka durumları ne oldu sizde.aynimi.rota yaptırdın miBenimkide 4 aralk canım :))) ikimizinkide atak haftasında o yüzden demekki ve bi kaç hafta daha sürecek
hepsini yapıyorum:) ama deodorantı rolonu işe giderken sürüyorum. Evdeyken kullanmıyorum.Kızlar koltuk altı deodorant roll on falan kullanıyomusunuz? Saç boyatan oje süren varmı?
Cok buyuk rahatlik. Bozuldu sil yeniden sur kurumadini bekle derdin yok.Kalıcı oje mantıklıymış yaa sürekli bakım için fırsat olmuyo ya
Canim ben pier cardin almistim su sekilde yapiorm banyo havlusunun uzerine muslin bez seriorum kizi yatirinca muslin islakligini alio zten havluya pek islaklik gecmio hemen emio iyi oluyo bu sekilde tenine zarar vermedenbende havluyla genel ıslaklığı alıp penye battaniyesine yatırıp yağlayıp giydiriyorum canım ama yumuşak bir havlusu olsun istiyorum . Benim aldığım baya sertleşti. Carters kullanan var o acaba onu denemek istiyorımmyada bambu havlu . Senin yumuşak dediğin havlunun markasını bir ara yazarsan sevinirim canım
Benim kıyafetlerinden tek tün sert olan var çopunda biley olmadı ama havlu çok sertleşti kumaşından sanırım.
Bnm kizim da bayagi sacli simsiyah saclari war bende toka takacagim gecen denedim cok tatli oldu hemen cikarttim bizim dokulmeye basladi bileBebisleriniz cok tatlı kizlar, ömürleri bahtları güzel olsun inşallah,ne güzel fazla saçlı bebiş yok sanırım, bizim saçımız çok toka takacam artık, dökülse biraz da kafası rahatlasa kuzumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?