- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.481
Bu da benim minigim teyzeleri bi masallahinizi alirizEki Görüntüle 2247348
amin cnm cumlemizinkini insOyy masalllahhh kuzumaayerim onu beeen allahim nazarlardan saklasin ❤ tipine kurbann
Tesekkur ederiz kuzum ❤ allahim hepimizin yavrusunu korusunoy masallah yavrum yaa
amin canim ya ben bu ücuncude daha fena oldum yaaa bebek gorunce asiri bi sevgi doluyo icim zaten severim ama hepden bi duskun oldum dr bidaha cocuk dusunme dedi ondan ni acabaTesekkur ederiz kuzum ❤ allahim hepimizin yavrusunu korusun
Olabilir kuzumamin canim ya ben bu ücuncude daha fena oldum yaaa bebek gorunce asiri bi sevgi doluyo icim zaten severim ama hepden bi duskun oldum dr bidaha cocuk dusunme dedi ondan ni acaba
bende havluyla genel ıslaklığı alıp penye battaniyesine yatırıp yağlayıp giydiriyorum canım ama yumuşak bir havlusu olsun istiyorum . Benim aldığım baya sertleşti. Carters kullanan var o acaba onu denemek istiyorımmyada bambu havlu . Senin yumuşak dediğin havlunun markasını bir ara yazarsan sevinirim canım2 tane banyo havlusu var biri yumuşacık diğeri daha sert yani bence kumaşla ilgili birşey. Markalarını yazarım bi ara. Ben direk havluyla kurulamıyorum zaten muslin seriyorum içine onunla alıyorum ilk ıslaklığı.
Benim kıyafetlerinden tek tün sert olan var çopunda biley olmadı ama havlu çok sertleşti kumaşından sanırım.Benimkinin herşeyi sertleşti mahvoldu yumuşatıcı kullanmıyodum kullanmaya başladım yinede düzelmedi ...
Ne güzel kuşum işte. Bende uzasa da toka taksam diyorum ❤ bandanalar hiç yakışmıyorBebisleriniz cok tatlı kizlar, ömürleri bahtları güzel olsun inşallah,ne güzel fazla saçlı bebiş yok sanırım, bizim saçımız çok toka takacam artık, dökülse biraz da kafası rahatlasa kuzumun
bizde herhangi bir sıkıntı yoktu direk damlalı muayene yaptı herhangi bir problem sezip damlatmadi yaniCnm eğer Gözde bir sıkıntı yoksa damla damlatılmıyor çünkü zaten o aletlerle retinayı makülayı görüyorlar ama allah korusun göz arkasında bir sıkıntı Sezerse doktor mutlaka damla damlatıp bakılıyor damla aşırı yakıyor inş sıkıntısız geçer bütün muayeneler
aynen bize de öyle söyledi tüm uygulamalar o şekilde imiş.yakmadida aglamadi hic bizim.kizBizde bir sıkıntı yoktu. Gelen her çocuğa aynı şekilde bakılıyor. Göz damlası da hiç yakmadı.
Oy masAllah minnosa :)))"Anne, lütfen benimle konuş"
Eki Görüntüle 2247185
"Bak sen konuşunca ne kadar mutlu oluyorum"
Eki Görüntüle 2247188
"Keyfim yerine geldi, seninle sohbet etmeye bayılıyorum. Seni çok seviyorum anne."
Eki Görüntüle 2247191
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Tesekkur ederiz kuzumOy masAllah minnosa :)))
Tırnak sertleştirici oje kullanıyorum, deodorant hiç kullanmam, saçta hic boyatmam canımKızlar koltuk altı deodorant roll on falan kullanıyomusunuz? Saç boyatan oje süren varmı?
Bn kalici oje yaptirdim. Sacimda boya yok :) ama deodirant ws seyleri kullaniyorum hatta ewde hic birini baskadinada sktirmiyorumKızlar koltuk altı deodorant roll on falan kullanıyomusunuz? Saç boyatan oje süren varmı?
Bende hamileliğimden beri hiçbirini kullanmıyorum roll on falan kullansammı artık diyorumTırnak sertleştirici oje kullanıyorum, deodorant hiç kullanmam, saçta hic boyatmam canım
Kalıcı oje mantıklıymış yaa sürekli bakım için fırsat olmuyo yaBn kalici oje yaptirdim. Sacimda boya yok :) ama deodirant ws seyleri kullaniyorum hatta ewde hic birini baskadinada sktirmiyorum
Olabilir kuzumyasaklanınca daha tatlı gelir herşey
Kızlar koltuk altı deodorant roll on falan kullanıyomusunuz? Saç boyatan oje süren varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?