2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar persembe ilk aşısini oldu kizim ve onadan sonra kaka sayisi azaldi persembe yapmadi cuma gunu sabah okadar dolu yaptiki ta sirtina kadar cumartesi pazar yapmadi bu gun uxuncu gun hala tık yok acaba aşı ile alakalimi boyle olan varmi

bende havluyla genel ıslaklığı alıp penye battaniyesine yatırıp yağlayıp giydiriyorum canım ama yumuşak bir havlusu olsun istiyorum . Benim aldığım baya sertleşti. Carters kullanan var o acaba onu denemek istiyorımmyada bambu havlu . Senin yumuşak dediğin havlunun markasını bir ara yazarsan sevinirim canım
Benimkinin herşeyi sertleşti mahvoldu yumuşatıcı kullanmıyodum kullanmaya başladım yinede düzelmedi ...
Benim kıyafetlerinden tek tün sert olan var çopunda biley olmadı ama havlu çok sertleşti kumaşından sanırım.

Bebisleriniz cok tatlı kizlar, ömürleri bahtları güzel olsun inşallah, ne güzel fazla saçlı bebiş yok sanırım, bizim saçımız çok toka takacam artık, dökülse biraz da kafası rahatlasa kuzumun
Ne güzel kuşum işte. Bende uzasa da toka taksam diyorum ❤ bandanalar hiç yakışmıyor

bizde herhangi bir sıkıntı yoktu direk damlalı muayene yaptı herhangi bir problem sezip damlatmadi yani

Kızlar koltuk altı deodorant roll on falan kullanıyomusunuz? Saç boyatan oje süren varmı?

Roll on lar zararli diye uzun zamandan beri crystal mineral tuz deo sticklerden kullaniyorum. Benim kiz meme reddi yapiyor diye parfüm falan da kullanamıyorum. Kuaförün yolunu unuttum zaten, bakımsız tarzan gibi dolanıyorum ortalikta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…