2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Carters kullanıyorum ben canım. Önce içine serdiğim müslinle suyu alıp sonra havluya sarıyorum. Memnunum yumuşak epey.

Böyle mevsim geçişi olan sıcak havalarda en üste ne giydiriyorsunuz? Sanki polar tulum la terliyor gibi bizim bebiş

Canim ben pier cardin almistim su sekilde yapiorm banyo havlusunun uzerine muslin bez seriorum kizi yatirinca muslin islakligini alio zten havluya pek islaklik gecmio hemen emio iyi oluyo bu sekilde tenine zarar vermeden
Bende öyle yapıyorum. Tamamen kupkuru kaliyo havlu, hem kulak arkasını falan daha güzel kuruluyo muslin. Sonra havluya yatırıp masajını yapıyorum. Çok güzel oluyor

Böyle mevsim geçidi olan sıcak havalarda en üste ne giydiriyorsunuz? Sanki polar tulum la terliyor gibi bizim bebiş
Her zaman penye bir tulum giydiriyoruz ama sabah çıkarken onun üzerine polar yada kalın sweat kumaşından tulumunu giyiyor soğuk oluyor. Gün içinde de ince tulumun üzerine kapşonlu mont giyiyor Güneşli havalarda şapka takmayı bıraktık. kafası güneş görsün dedi doktor.

Günaydın kızlar sürekli konuşuyorsunuz dikkatimi çekti. Bebeklerin hepsinin burnunu tıkalı mı gerçekten? Yada rutin bir işlem hergun serum fizyolojik ile temizliyor musunuz? Benim kızımın burnu hiç tikanmadi daha serum fiz.almistim sadece 1 kere denemek için kullandım ben hergun temizlemiyorum burnunu. Yanlış mı yapıyorum acaba? Gerçi her akşam banyoda burnu temizlenmiş oluyor. Olan sumukler banyoda çıkıyor.

Böyle mevsim geçişi olan sıcak havalarda en üste ne giydiriyorsunuz? Sanki polar tulum la terliyor gibi bizim bebiş
Valla cnm biz zaten hastane dışında çıkmıyorduk evden dün ilk kez çıktık penye üst içinde sadece atlet en son da montu var ama öyle kalın değil onu da yolda çıkardık sıcak olup terlemesin ona rağmen yine terledi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…