- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.821
Geçmişler olsun canımkızlar denizli acıpayam da 5.5 şiddetinde deprem olmuş bizim köye de hasar olmuşşükür bizimkiler iyimiş. Allahım afetlerden korusun
sağol canımGeçmişler olsun canım
Amin kuzum. Çok geçmiş olsun. Iyilerse sıkıntı yok. Cana bisey olmasın ❤kızlar denizli acıpayam da 5.5 şiddetinde deprem olmuş bizim köye de hasar olmuşşükür bizimkiler iyimiş. Allahım afetlerden korusun
evet çocuk cerrahı prof dr burak tander muayne sonucu genel olması gerekiyor dedi kendisi bölgesel yapmıyor bebege acı çektirmek istemem bölgesel de bebegin agrsı oluyor genel ameliyatta daha rahat işlem yapılıyor dedi anlamadım kafamı karıstırdı madem uyutulcak o zaman büyümesini beklerim diye düşündüm .Canim cocuk cerrahi miydi. Genel anestezi olmazki bolgesel yapiliyor zaten o da kisa sureli bir uyusturma size nasil genel denmis anlamadim. Biz 40i cikinca yaptirdik cok da kolay atlattik hic sanci aglama olmadi erken yaptirmani tavsiye ederim
Bilemedim cnm bende ankarada prof.a yaptirdim bolgesel yapilinca bi aci hissetmiyolar. Doktorlar arası gorus ayriligi oluyor hep. Eger niyetin varsa baska bir dr.a gitsen iyi olur.evet çocuk cerrahı prof dr burak tander muayne sonucu genel olması gerekiyor dedi kendisi bölgesel yapmıyor bebege acı çektirmek istemem bölgesel de bebegin agrsı oluyor genel ameliyatta daha rahat işlem yapılıyor dedi anlamadım kafamı karıstırdı madem uyutulcak o zaman büyümesini beklerim diye düşündüm .
Ya bende tam tersi. Akşam erken yatıyor kızım sabah erken kalkıyor. Ama ben geç yatıyorum bide gece 2-3 kere emzirmeye kalkıyorum 1 kerede süt sağıyorum. Sağarken iyice uykum kaçıyor sabah uykusuz oluyorum öğlende anca enerjik oluyorum.Sabah enerjik kalkip aksama pili biten bir anneyim
Geçmiş olsun çok.4 gecedir annemde kalıyorum kaldığımız odada kocaman eski tarz bi vitrin var. 99 istanbul depreminde o vitrinin olduğu odada yatıyordum 11 yaşındaydım o zaman depremde kapaklar açılmış bardaklar devrilmişti çok korkmuştum. Dün gece sanki bi ses duydum aklıma yıllar öncesi geldi. Ya şimdi deprem olursa vitrin devrilirse kızımla ne yaparız diye düşünmekten uyuyamadım.kızlar denizli acıpayam da 5.5 şiddetinde deprem olmuş bizim köye de hasar olmuşşükür bizimkiler iyimiş. Allahım afetlerden korusun
tamam biraz daha arastırcam canım cevabın için tesekkür ederim.Bilemedim cnm bende ankarada prof.a yaptirdim bolgesel yapilinca bi aci hissetmiyolar. Doktorlar arası gorus ayriligi oluyor hep. Eger niyetin varsa baska bir dr.a gitsen iyi olur.
çok geçmis olsun canimkızlar denizli acıpayam da 5.5 şiddetinde deprem olmuş bizim köye de hasar olmuşşükür bizimkiler iyimiş. Allahım afetlerden korusun
çok şükür birşeyleri yok canım aynen mala gelsin de cana gelmesin. siz hissetmediniz mi az da olsa? Fethiye ye yakın acıpayamAmin kuzum. Çok geçmiş olsun. Iyilerse sıkıntı yok. Cana bisey olmasın ❤
Aynen ya ben de dün eşime diyordum 6 Mart son sat tarihindi ve 1 Nisa’na kadar öğrenememiştik varlığını ne çok istiyordum hamile kalmayı çünkü bir kürtajım vardı onun gitmesiyle gebelik isteği artmıştı şükür hamdolsun ki kaldık doğdular rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimizegecen yil bugun son adetimdi ne zaman hamile kalirim acaba diyordum)zalimsin zaman cabuk geciyorsun :))tabi minigimle cok guzelll su an bu hallerini de cok ozlicem
canım Allahım afetlerden korusun. nerdesiniz siz?Ya bende tam tersi. Akşam erken yatıyor kızım sabah erken kalkıyor. Ama ben geç yatıyorum bide gece 2-3 kere emzirmeye kalkıyorum 1 kerede süt sağıyorum. Sağarken iyice uykum kaçıyor sabah uykusuz oluyorum öğlende anca enerjik oluyorum.
Geçmiş olsun çok.4 gecedir annemde kalıyorum kaldığımız odada kocaman eski tarz bi vitrin var. 99 istanbul depreminde o vitrinin olduğu odada yatıyordum 11 yaşındaydım o zaman depremde kapaklar açılmış bardaklar devrilmişti çok korkmuştum. Dün gece sanki bi ses duydum aklıma yıllar öncesi geldi. Ya şimdi deprem olursa vitrin devrilirse kızımla ne yaparız diye düşünmekten uyuyamadım.
sağol canımçok geçmis olsun canim
Canım buraya hafif gelmiştir ama benim sürekli başım dönüyo. Kesin yine başım dönüyo falan diye takmamışımdır. Eşim zaten anlamıyor. Geçen bi ara bu tarafta olunca deprem oluyo dedim. Yok biz yapiyoruz koltugu oyle dedi inanmadiçok şükür birşeyleri yok canım aynen mala gelsin de cana gelmesin. siz hissetmediniz mi az da olsa? Fethiye ye yakın acıpayam
geçmiş olsun canım başın neden dönüyor ki? dikkat et bensu kucağındaykenCanım buraya hafif gelmiştir ama benim sürekli başım dönüyo. Kesin yine başım dönüyo falan diye takmamışımdır. Eşim zaten anlamıyor. Geçen bi ara bu tarafta olunca deprem oluyo dedim. Yok biz yapiyoruz koltugu oyle dedi inanmadi
amin cnm insAynen ya ben de dün eşime diyordum 6 Mart son sat tarihindi ve 1 Nisa’na kadar öğrenememiştik varlığını ne çok istiyordum hamile kalmayı çünkü bir kürtajım vardı onun gitmesiyle gebelik isteği artmıştı şükür hamdolsun ki kaldık doğdular rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize
Izmirde biz hissettik canım atlasla tektik evde yatiyoduk bi panikle kalktım kucağıma aldım hemen çocukta korktu birden alınca.çok şükür birşeyleri yok canım aynen mala gelsin de cana gelmesin. siz hissetmediniz mi az da olsa? Fethiye ye yakın acıpayam
genel olmadan yapilabilir kesinlikle gec kalmadan yaptırıntamam biraz daha arastırcam canım cevabın için tesekkür ederim.
Tesekkur ederim canım. Anlık tansiyonum veya sekerim düşüyor sanırım. Gözüm kararıyor falan. Hissettiğim an bensuyu bırakıyorum çok şükür.geçmiş olsun canım başın neden dönüyor ki? dikkat et bensu kucağındayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?