- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.781
yok anladım ben senin ne demek istediğini canım =) ama o sophie leri almayın derim onu gördükten sonra iğrendim ondan. basit diş kaşıyıcı olabilir susuz olanlar tabi. veya temiz müslin parmağınla ver. ama jellerden de doktorlar tavsiye etmiyorlar ileride diş çürümesi yapıyormuş birde zaten uyuşturuyor.canım ama sonuçta ağzına sokuyor ısırıyor ve soğan pırasa her neyse midesine gidiyor. 3-4 aylık bebeğe soğan pırasa verilir mi? ay dünden beri bi anlatamadım bu durumu :) neyse isteyen versin tabi birşey diyemem:)
sophieyle ilgili o videoyu ben de izlemiştim yaa yıllar önce. bak sen diyince aklıma geldiCanım benim kız da mememi bile ısırıyortaze soğan (yeşil soğan) prasa'yı dolaptan çıkarıp yıkayıp vermeyi düşünüyorum hem soğuk iyi gelir diye.
şu sophie den alma derimalmanya bir araştırma programını bakmıştım. evet heryerde yaygın ve ünlü bu zürafalar ama o kadar masum değiller malesef. onu bebek emiyor ısırıyor eee nereye gidiyor o salyalar "içine"! adam açtı içine ve iğren salyalar içinde simsiyah olmuş, spatula ile gösterdi ve dedi ki "işte asıl bebeğinizin emdiği bu iğrenç şey, hala vermekde kararlı iseniz buyrun" demişti. o zamandan beri iğreniyorum ondan. bunu söylemeden edemedim Canım ama yinede sen bilirsin ve en doğalını yap derim veya normal diş kaşıcılarını dene.
yok ben sophie de almam zaten. iyi kalitede bir diş kaşıyıcı alacağım. Hatta şu içinde su olan dolaba atılıp soğutulup verilenler de çok rahatlatıyormuş.yok anladım ben senin ne demek istediğini canım =) ama o sophie leri almayın derim onu gördükten sonra iğrendim ondan. basit diş kaşıyıcı olabilir susuz olanlar tabi. veya temiz müslin parmağınla ver. ama jellerden de doktorlar tavsiye etmiyorlar ileride diş çürümesi yapıyormuş birde zaten uyuşturuyor.
ben kızıma diş kaşıyıcılar almıştım hiç birini tutmamıştı =) kendi kendine çıkarmıştı kuzum dişlerini. bakalım zeynep nasıl olacak
bende nedense dişiyle patlayır içindeki suyu içer korkusu varyok ben sophie de almam zaten. iyi kalitede bir diş kaşıyıcı alacağım. Hatta şu içinde su olan dolaba atılıp soğutulup verilenler de çok rahatlatıyormuş.
sadece kıyafetlerinin içine giydirmek içinse e-bebekten alıyorum ben. Kalıbından ve kumaşından memnunum. Sık yıkanmasına rağmen bozulma olmuyor. Ama yaz geliyor biraz renkli desenli alayım kısa kollu tshirt olarak da giydiririm dersen Carters.Kizlar kisa kollu ve atlet zibin almak istiyorum tam kalibi guzel kumasi iyi olan bi marka tavsiye edermisiniz hm disinda ordan aliyorum zaten.
canım sen carters den baya alışveriş yapıyorsun sanırım. internetten mi alıyorsun yoksa mağaza mı var? yani bizim burda yok mağazası da. kalıpları nasıl? bedenleri tam nı?sadece kıyafetlerinin içine giydirmek içinse e-bebekten alıyorum ben. Kalıbından ve kumaşından memnunum. Sık yıkanmasına rağmen bozulma olmuyor. Ama yaz geliyor biraz renkli desenli alayım kısa kollu tshirt olarak da giydiririm dersen Carters.
Ben de öyle. Evlendik 2 sene gırtlağa kadar borcun içinde debelendik. Hamile kalmadan önce bi baktım Annemlerin buzdolabı bozulmuş gittiğimde gördüm koli bandıyla tutturmuşlar dolabın kapağını çok eski olduğu için parçası da bulunmuyor kıyamadım. Abimlerle aynı evde yaşıyolar abim evini kapattı annemlerin eve yerleştiler ve kendi buzdolapları aşağıda duruyo sığınakta . O dolabın ihlalini görüyorlar ve aşağıdan dolabı çıkartalım dememişler öyle üzüldüm ki ertesi gün işe gittim hemen bi buzdolabı aldım gönderdim o ay hamile kaldım işi bıraktığımda 3 taksidi kalmıştı. Eşimin maaşıyla ödedim kalan taksitleri kızım kalan taksitleri biz ödeyelim sen artık çalışmıyorsun bile demediler. Diyorum ya işte görevi olan şey ne onları ödediler. Ben onlar için kendimi parçalarım ama yine abimin b.knda boncuk ararlar.Ahhh ahh. Su konuda ne kadar dertliyim. Annemgilde kvdegilde hic bir seye elini sürmediler. Düğünü bile kendimiz yaptık. Eşyalarımızı kendimiz aldık.
Onlar gelip gittikçe yiyecek falan getirirler.
Bende çok özeniyorum böyle şeylere
canım mağazasına da gidiyorum ama genelde internetten indirim yakalayıp alıyorum. sezonda yüzküsür olan tulumlar indirimde 50-60'a düşüyor. Bizim bütün tulumlarımız carters neredeyse. Kalitesini ve modellerini çok beğeniyorum. Kalıpları benim kızıma göre tam :) biz biraz küçüğüz. Size 3 aylıkken 6 ay bedenini almanızı öneririm. Biz şuan 3 ay bedenini giyiniyoruz. 5250 kg ve 58 cm'izcanım sen carters den baya alışveriş yapıyorsun sanırım. internetten mi alıyorsun yoksa mağaza mı var? yani bizim burda yok mağazası da. kalıpları nasıl? bedenleri tam nı?
Evet sadece anne sütü canım. Benim kızım uyuyo ya ben şanslıyımsadece anne sutu mu aliyi cnm bebegin.valla bziimki hic uyumuyi demekki ona kanaat getiridm 3 4 saat kesintisiz uyudugu cok nadir gece olsn gunduz zaten en fazla 49 dk 1 saat araliksiz uyur
anladım canım teşekkür ederimcanım mağazasına da gidiyorum ama genelde internetten indirim yakalayıp alıyorum. sezonda yüzküsür olan tulumlar indirimde 50-60'a düşüyor. Bizim bütün tulumlarımız carters neredeyse. Kalitesini ve modellerini çok beğeniyorum. Kalıpları benim kızıma göre tam :) biz biraz küçüğüz. Size 3 aylıkken 6 ay bedenini almanızı öneririm. Biz şuan 3 ay bedenini giyiniyoruz. 5250 kg ve 58 cm'iz
bize bir dolu hediye geldi. Bu bahar için almayı düşünmüyorum. Gelenler içinde en güzel olanlar Zara :) ben alacak olsam şu siteden bakabilirdim. https://www.nextdirect.com/tr/en/sh...r-youngergirls/feat-newin#4_2296.800048828125 yabancı bir site ama çok güzel şeyler var.Kizlar bebeginize baharlik mont aldiniz mi alacak misiniz? Alanlar hangi marka aldi.
Aliexpress gibi mi acaba cnm inceleyim bi. Evet zara cok guzel oluyor kizima aliyordum sitesine bir bakiyim aklimda hm de varbize bir dolu hediye geldi. Bu bahar için almayı düşünmüyorum. Gelenler içinde en güzel olanlar Zara :) ben alacak olsam şu siteden bakabilirdim. https://www.nextdirect.com/tr/en/sh...r-youngergirls/feat-newin#4_2296.800048828125 yabancı bir site ama çok güzel şeyler var.
Maşallah kuzumaYaa kızlar şuna bakar mısınız nasıl bakıyor bana ❤ İnsan aşık olmaz mı bu topçiğe yaaEki Görüntüle 2247832
evet canm hm'de de güzel modeller var. Bu site aliexpress gibi değil. Aliexpresste çok sayıda tedarikçi var sana onlar gönderiyor ürünü. Ve genelde çin malları. Bu site İngiltere'de tek bir mağazanın sitesi. Bu mağazanın ürünlerini türkiyede tulumdünyası instagram sayfası satıyor. Ama üzerine baya bir ekleyip satıyor. Kendi sitelerinden almak daha mantıklı. Benim eltim arkadaşlarım falan alışveriş yapıyor bu siteden.Aliexpress gibi mi acaba cnm inceleyim bi. Evet zara cok guzel oluyor kizima aliyordum sitesine bir bakiyim aklimda hm de var
Amin canım. Bizim ki saçlı doğdu arkaları dökülmeye başladı amaMaşallah kuzumaannesine aşık melek ❤
Allahim nazarlardan saklasin
(Saçları da maşallah ne güzel uzamış)
Kac gunde geliyor cnm kargo ucreti var mievet canm hm'de de güzel modeller var. Bu site aliexpress gibi değil. Aliexpresste çok sayıda tedarikçi var sana onlar gönderiyor ürünü. Ve genelde çin malları. Bu site İngiltere'de tek bir mağazanın sitesi. Bu mağazanın ürünlerini türkiyede tulumdünyası instagram sayfası satıyor. Ama üzerine baya bir ekleyip satıyor. Kendi sitelerinden almak daha mantıklı. Benim eltim arkadaşlarım falan alışveriş yapıyor bu siteden.
Calpol den sonra düştü ateşi canım ama yine de vücut ısısı yüksekti. Kontrol ettim sürekli çok şükür şimdi daha iyi. Ablam da banyo yaptırma diye kızdı . Ama ebe bir şey olmaz dedi, hatta Fuat Serpen de dün paylaşım yapmış o da banyo yaptırılır yazmışcanım şimdi gördüm nasıl geçirdiniz geceyi şimdi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?