2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cartersten ben aldım. Sıfır kollu citcitli, renkli renkli. Çok güzeller. Yumuşacık. Şimdiden giydiriyorum sherin

Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
Biz doğumun ertesi günü yaptırdık. İlk 2 gün zorlandı, fitil kullandık ama sonrası kolay oldu.

Canım bu işler böyle valla. Cabalamayani severler.
Ben bu işe deli oluyorum. Sırf o yüzden ikinci çocuğu istemedigim oluyor.
Ikisini de sen doğuruyorsun, sen bakıyorsun. Aradaki farkları neyde ayırıyorsun. Hadi ayircan diyelim niye seni dusunmeyeni el ustunde tutuyorsun. Sana bakani, dusuneni tutsana.
Yok canım bu işler farklı. Anneannem, evine yılda bir kere gelen, arayıp sormayan, eksiğine koşmayan, 1 saat uzaktaki oğluna bayılır. Ama haftada bir gelen, işlerini yapan, eksiklerine koşan çocuklarini umursamaz. Oğlumda oğlum der

Benimki de 2.5 aylık doktora gösterdik genel anestezi diyince vazgectim büyüyünce yaptırcam.
Canim cocuk cerrahi miydi. Genel anestezi olmazki bolgesel yapiliyor zaten o da kisa sureli bir uyusturma size nasil genel denmis anlamadim. Biz 40i cikinca yaptirdik cok da kolay atlattik hic sanci aglama olmadi erken yaptirmani tavsiye ederim

Ah kuzum ya . Biz de kendimiz evlendik annesi destek oldu altın yakarak ama zaten en başından beri faturalarını ödüyor eşim bir de çalışmadığı için market kıyafet alışverişi ne varsa ihtiyacı eşim alıyor. Görümcem de destek oluyor. Bundan sonra da oğluma bakacak aksilik çıkarmazsa. Bize de çift maaş gözüyle bakılıyor ama kira aidat 1500 araba kredisi 2500 ödüyoruz. Düğünden sonra takılan her şeyi borçları kapatmak için bozdurduk yine de 8 bin borç kaldı o da çok pahalı yemekli bir düğün yapmadık güya.
Ama hala kaynanamın gözünde tutumsuz biriyim

biz de yaptırdık canım banyo bir sıkıntı olmadı. Doktor yaptırabilirsin hatta yaptırırsan daha iyi olur dedi. Neyse bununla geçmiş olsun :)

Beden olarak ne aliyorsun cnm kaliplar nasil
Canım tulumunu mesela 3 aylık almıştım, 2. Aydan beri giyiyor. Citcitlilardan 7 tane almıştık 6 ay. Su an 3 ayligiz biraz büyük geliyor. Bence bedenleri hemen hemen tam. Zaten beden tablosu var. Kilosuna boyuna göre alabilirsin. Ürünleri çok guzel

Canim protez tirnak ve kalici oje farkli. Protezde jelden bi tirnak yapiyorlar sana. Yapisiyor o. Kalici ojede bildigimiz ojeden biraz farkli bi oje surup kendi makinasiyla kurutuyolar. 15 gun kullanabiliyosun. Abdest dedigin gibi su girmiyo bu tabi dini bi konu ve burda herkesin dusuncesi farkli. Ama ben kalici ojemle abdest aliyorum takdir Allah in

farklidir canım protez mecburi ise alçi hukmune girebilir yinede emin olmak icin bakmam lazim

benim bebegim egzema oldu 5 aylik... coresatin ile geciren varmi ? ben aldim surdum daha birinci gunu ne zaman etkisi gorulur acaba? oncesinde mustella babo organics kullandik bi ise yaramadi kortizon surmek istemiyorum
canim ya benim ortanca kizda vardi en son 3 yasinda bacaklarinin onunde avucum kadar cıkti ben biobaby atobik nemlendirici ile gecirdim bidaha tekrarlamadi col sukur ondan once hep cikardi sabah aksam banyoda sabunsiz lifsiz ılik su tuttum 5 dk sonra havlu ile surtmeden hafif suyunu aldim ama yine ıslaklil kaldi o ıslaklik uzerine kremi surdum 15 gun de tamamen gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…