- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #56.801
Cartersten ben aldım. Sıfır kollu citcitli, renkli renkli. Çok güzeller. Yumuşacık. Şimdiden giydiriyorumsadece kıyafetlerinin içine giydirmek içinse e-bebekten alıyorum ben. Kalıbından ve kumaşından memnunum. Sık yıkanmasına rağmen bozulma olmuyor. Ama yaz geliyor biraz renkli desenli alayım kısa kollu tshirt olarak da giydiririm dersen Carters.
Benimki de 2.5 aylık doktora gösterdik genel anestezi diyince vazgectim büyüyünce yaptırcam.Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
Biz doğumun ertesi günü yaptırdık. İlk 2 gün zorlandı, fitil kullandık ama sonrası kolay oldu.Kızlar sünnet işini yaptıran var mı? Keske doğunca yaptırsaymışım diyorum şimdi hiç kıyamıyorum 3 aylık olduk cok da gec kalmak istemiyorum
Canım bu işler böyle valla. Cabalamayani severler.Ben de öyle. Evlendik 2 sene gırtlağa kadar borcun içinde debelendik. Hamile kalmadan önce bi baktım Annemlerin buzdolabı bozulmuş gittiğimde gördüm koli bandıyla tutturmuşlar dolabın kapağını çok eski olduğu için parçası da bulunmuyor kıyamadım. Abimlerle aynı evde yaşıyolar abim evini kapattı annemlerin eve yerleştiler ve kendi buzdolapları aşağıda duruyo sığınakta . O dolabın ihlalini görüyorlar ve aşağıdan dolabı çıkartalım dememişler öyle üzüldüm ki ertesi gün işe gittim hemen bi buzdolabı aldım gönderdim o ay hamile kaldım işi bıraktığımda 3 taksidi kalmıştı. Eşimin maaşıyla ödedim kalan taksitleri kızım kalan taksitleri biz ödeyelim sen artık çalışmıyorsun bile demediler. Diyorum ya işte görevi olan şey ne onları ödediler. Ben onlar için kendimi parçalarım ama yine abimin b.knda boncuk ararlar.
Olsun kuzum çıkar yine. On tarafın olmaması daha kötü. Fotogratlarda erkek gibi cikiyo kızlarAmin canım. Bizim ki saçlı doğdu arkaları dökülmeye başladı ama
Canim cocuk cerrahi miydi. Genel anestezi olmazki bolgesel yapiliyor zaten o da kisa sureli bir uyusturma size nasil genel denmis anlamadim. Biz 40i cikinca yaptirdik cok da kolay atlattik hic sanci aglama olmadi erken yaptirmani tavsiye ederimBenimki de 2.5 aylık doktora gösterdik genel anestezi diyince vazgectim büyüyünce yaptırcam.
Beden olarak ne aliyorsun cnm kaliplar nasilCartersten ben aldım. Sıfır kollu citcitli, renkli renkli. Çok güzeller. Yumuşacık. Şimdiden giydiriyorumsherin
Ah kuzum ya . Biz de kendimiz evlendik annesi destek oldu altın yakarak ama zaten en başından beri faturalarını ödüyor eşim bir de çalışmadığı için market kıyafet alışverişi ne varsa ihtiyacı eşim alıyor. Görümcem de destek oluyor. Bundan sonra da oğluma bakacak aksilik çıkarmazsa. Bize de çift maaş gözüyle bakılıyor ama kira aidat 1500 araba kredisi 2500 ödüyoruz. Düğünden sonra takılan her şeyi borçları kapatmak için bozdurduk yine de 8 bin borç kaldı o da çok pahalı yemekli bir düğün yapmadık güya.Ben de öyle. Evlendik 2 sene gırtlağa kadar borcun içinde debelendik. Hamile kalmadan önce bi baktım Annemlerin buzdolabı bozulmuş gittiğimde gördüm koli bandıyla tutturmuşlar dolabın kapağını çok eski olduğu için parçası da bulunmuyor kıyamadım. Abimlerle aynı evde yaşıyolar abim evini kapattı annemlerin eve yerleştiler ve kendi buzdolapları aşağıda duruyo sığınakta . O dolabın ihlalini görüyorlar ve aşağıdan dolabı çıkartalım dememişler öyle üzüldüm ki ertesi gün işe gittim hemen bi buzdolabı aldım gönderdim o ay hamile kaldım işi bıraktığımda 3 taksidi kalmıştı. Eşimin maaşıyla ödedim kalan taksitleri kızım kalan taksitleri biz ödeyelim sen artık çalışmıyorsun bile demediler. Diyorum ya işte görevi olan şey ne onları ödediler. Ben onlar için kendimi parçalarım ama yine abimin b.knda boncuk ararlar.
2 haftada geliyor canım. kargo ücreti var zaten satın alırken gösteriyor. O yüzden tek tek almak yerine toplu almak mantıklı.Kac gunde geliyor cnm kargo ucreti var mi
biz de yaptırdık canım banyo bir sıkıntı olmadı. Doktor yaptırabilirsin hatta yaptırırsan daha iyi olur dedi. Neyse bununla geçmiş olsun :)Calpol den sonra düştü ateşi canım ama yine de vücut ısısı yüksekti. Kontrol ettim sürekli çok şükür şimdi daha iyi. Ablam da banyo yaptırma diye kızdı . Ama ebe bir şey olmaz dedi, hatta Fuat Serpen de dün paylaşım yapmış o da banyo yaptırılır yazmış
bayılıyorum cartersın her ürününe :)Cartersten ben aldım. Sıfır kollu citcitli, renkli renkli. Çok güzeller. Yumuşacık. Şimdiden giydiriyorumsherin
Canım tulumunu mesela 3 aylık almıştım, 2. Aydan beri giyiyor. Citcitlilardan 7 tane almıştık 6 ay. Su an 3 ayligiz biraz büyük geliyor. Bence bedenleri hemen hemen tam. Zaten beden tablosu var. Kilosuna boyuna göre alabilirsin. Ürünleri çok guzelBeden olarak ne aliyorsun cnm kaliplar nasil
Gerçekten öyle. Sade ve sik seyler. Kalitesine zaten laf yokbayılıyorum cartersın her ürününe :)
Canim protez tirnak ve kalici oje farkli. Protezde jelden bi tirnak yapiyorlar sana. Yapisiyor o. Kalici ojede bildigimiz ojeden biraz farkli bi oje surup kendi makinasiyla kurutuyolar. 15 gun kullanabiliyosun. Abdest dedigin gibi su girmiyo bu tabi dini bi konu ve burda herkesin dusuncesi farkli. Ama ben kalici ojemle abdest aliyorum takdir Allah inBende hiç yaptırmadım ikisinide o yüzden bi yorum yapamıyorum kalıcı oje yaptıran arkadaş yazar belki ben bilmediğimden yanlış bişey demiyim.Ama normal oje de herzamanki gibi silip abdest alınabilir bana göre.Ben sadece süte geçme açısından google da bilgi bulamadım
Topicleri karistiran bir duyguKasaba kusbasi et dedik julyen julyen ortaya karisik et yapmis gel de sinir olma
farklidir canım protez mecburi ise alçi hukmune girebilir yinede emin olmak icin bakmam lazimCanım ben küçüklüğümden beri tırnak yiyen biriyim protez tırnak taktırarak kurtuldum. Öncesinde eşimle anlaştım adet olana kadar mola versek olur mu ben tırnak taktırmak istiyorum diye. O tamam deyince adetim biter bitmez abdest aldım ve tırnak taktırdım. Adet olunca çıkartırdım ve tırnaklarımın halini sana anlatamam berbat olmuşlardı. O kimyasal öyle zarar vermiş ki tırnaklarıma. Bir de tırnağım o malzemeyi tam tutsun diye tırnağın üstünü de törpülüyorlar. Çok kötü bi görüntüydü. Belki yapan kişi iyi yapamadı bilemiyorum tabi. Protez tırnakla kalıcı oje de farklı mı onu da bilmiyorum
canim ya benim ortanca kizda vardi en son 3 yasinda bacaklarinin onunde avucum kadar cıkti ben biobaby atobik nemlendirici ile gecirdim bidaha tekrarlamadi col sukur ondan once hep cikardi sabah aksam banyoda sabunsiz lifsiz ılik su tuttum 5 dk sonra havlu ile surtmeden hafif suyunu aldim ama yine ıslaklil kaldi o ıslaklik uzerine kremi surdum 15 gun de tamamen gectibenim bebegim egzema oldu5 aylik... coresatin ile geciren varmi ? ben aldim surdum daha birinci gunu ne zaman etkisi gorulur acaba? oncesinde mustella babo organics kullandik bi ise yaramadi kortizon surmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?