- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.041
Güçlü melek maşallah kuzum❤Benim de tam tersi hepsi çok büyük oldu serra 1970 gram doğuncailk 1 ay hep premature beden kıyafet alıp giydirdik.
Saol canim bir bakarimCarters 3lü takımı o canım. Doğumda hediye gelmişti. 4 ay oldu. Hala var mı bilmiyorum. Şöyle bir takım
Nasıl kokoşsunuz siz öyle çok yakışmış yelekBanyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti
Canım aslında şimdiye kadar biz de hep tulum giydirdik. Cicili şeyler hep daha büyük bedendi. Yeni yeni olmaya başlıyor. Ben bu tarz şeylerdense bebeğin daha rahat edeceği daha sağlıklı pamuk kıyafetleri seviyorum. Zaten dermatitimiz var. Bize yaramaz öyle tüylü tüllü şeyler. Bunları dışarı çıkarken falan kısa süreli giyeriz muhtemelen.Nasıl kokoşsunuz siz öyle çok yakışmış yelekBen hep pijama ya da tulum giydiriyorum hiç böyle süslü şeyler giydirmiyorum. Geçen elbise giydirdim gül gül öldük eşimle tipine. Kel kafayla çok komik oluyor elbise. Ben bı cinsiyeti olduğunun hiç farkında değildim diyor esim.
bezin prima premium çare miydi canım oda öyle kokuyor cisle birleşince değişik tuhaf bir koku yayiliyorPis değişik bir koku benzin gibi sanki çok tarif edemem kaka yapmış gibi insanın hep burnuna vuruyordu
Kalmasın icin de kuzuminan biliyorum neyin ne olduğunu.
Hic bir zaman annemleri anlayamadım anlayamicam da. Çok doluyum bu konuda.
Evet haklısın bakıcı işi zor. O yüzden ilk bi teyzeme sorcam. Onun kiracıları ev hanımı, belki kabul ederler. Hem güvendiğim bildiğim kişiler hemde teyzem sürekli kontrol eder arada alır. Inşallah öyle bir yöntem bulurum.
Ben kızım tv yi öğrenmesin diye yasak koydum. Uyusa bile izlemiyoruz. Biraz zaman geçince telefon yasağı da koycam, aklı erer ermez istemesin diye. Zaten yarısından fazlasını isterlerse ne gereği var der vermem. Başka şeylerden tasarruf ediveririm.
Annem işlerini ve küçük kardeşimi bahane eder. Kardeşim daha ilköğretimde. Bende bir şey istemiyorum, sonra daha çok müdahale etmeye başlıyorlar.
Hamileligimin son aylarında bedelli askerlik belli oldu. Bizde kredi ödüyorduk, arabamiz vardi. Tekrar 15.000 kredi çekemedik. Arabamızı değerinin 10000 tl altından sattık. Babamın bir sürü birikmisi var-dır. Alın ben vereyim siz ödersiniz sonra demedi.
O yüzden bizim birbirimizden başka kimsemiz yok. Hastalık, sakatlık olsa birikimimiz yok. Çalışmayı istemem ondan. Arabasizlik çok zor.
Kusura bakma kuzum çok dertliyim coookkk
Amin canım inşallah ❤ allahim esimden razı olsun, çok şükür o var.Dolu olmakta çok haklisin ama bu yaşına kadar böylelerse değişmezler artık iyiki eşin yanında seninle
Teyzenin alt katıysa teyzenede güveniyorsan neden olmasın tabikide. Canımızdan değerliler çünkü onlar onların iyiliği için tw bile izlemiyoruz. Belkide annenin bakmamasi daha iyi insanın içinden gelmesi gerekiyor böyle şeyler.
Arabayı bende birikim olarak görüyorum Allah korusun bisey olduğumda değerinin altında da olsa satabiliyosun eline para geciyo. Sizde zor günleri atlayıp hayırlısıyla feraha kavuşursunuz inşallah.
Aynen 4 6 olur size canım. Bitane Çok begendigin bi tulum almıştım tam geldi çok giyemez diye iade etmek zorunda kaldım. %60 indirimle falandı. Sonra ındirim bitti tabi alamadım o günden beri kararsız kalırsam 2 bedeni de oluyorum. Iade parası 4 gün içinde hesaba yatiyo :)))Güzel fikirmiş kuzumbunu uygularım
Masallah kuzunaBizimkisi 63 cm 6200 kilo. 4-6 olur heralde.
Gerçekten çok güzel fikirmiş. Tam geçiş zamanlarında iyi olur.Aynen 4 6 olur size canım. Bitane Çok begendigin bi tulum almıştım tam geldi çok giyemez diye iade etmek zorunda kaldım. %60 indirimle falandı. Sonra ındirim bitti tabi alamadım o günden beri kararsız kalırsam 2 bedeni de oluyorum. Iade parası 4 gün içinde hesaba yatiyo :)))
Rotateq oldunuz herhalde canım 1 2 güne geçer uyuması normal bizimde uyumuştu ertesi günü eski haline dönmüştü. Altını aldıktan sonra güzelce ellerini yıka 1 hafta. Doktorum beni tembihlemişti.Kızlar biz haftaya nasipse 4 aylık olacaz fakat ben rota aşısını unutmuşum bugün kontrol vardı gittik bu hafta sonuna kadar yapılmalı dedi dr sanırım 16 haftadan sonra olmuyormuş bir dozu olduk 2 doz daha olacaz 3 doz yani sanırım bir çoğunuz 2 doz olanını yapmıştı neyse yaptık 5 ve 6 aya da diğer dozları yapacaz nasipse ama aşıdan sonra hemen uyudu ki oğlum çok kolay uyumaz huzursuz ve ishal oldu 2 saat önce yaptık 2 kez kaka yaptı var mı böyle olan ne zaman geçti olan varsa ?
Aynen canım walla hemen büyüyo bu bıdıklarGerçekten çok güzel fikirmiş. Tam geçiş zamanlarında iyi olur.
Ben de ona çok benzeyen bir tulum almıştım e bebekten. 10 TL falandı:) Çok tatlı. Yaz gelse de giydirsek :)Kızlar e bebekten önlük filan aldım kargo ödemeyeyim diye şu tulumu da ekleyiverdim 12 liraya çok tatlı bı şey çıktı. Bı şeyler alacaksaniz siz de ekleyin çok güzel.
Evet ya banyo filan yaptırdıktan sonra giydirene kadar çıldırıyorum. Omuzlar bacaklardaki bogumlar filan nasıl tatlı. Yaz gelse de çıplak çıplak gezdirebilsekBen de ona çok benzeyen bir tulum almıştım e bebekten. 10 TL falandı:) Çok tatlı. Yaz gelse de giydirsek :)
Canım kanda çıkmadı gaitada redüktan madde pozitif çıktı aslında bu laktoz intolerans demek ama bizimkinde etkilenme daha fazla. Gizli kan a bakıyorlar bir da gaitada. Belki erken farkettiğimiz için kakada kan olmadi çok şükür. Çünkü daha 1 buçuk aylıktı. Aynı şikayeti olup kolik diye aylarca bekleyip ek gıdaya geçince yoğurt verince vücudu kızaran bebekler varmış maalesef. Ya da sonradan kakada kan oluyor bebeklerin.Siz hangi tahlili yaptirdiniz
Biz 3.ayda bexsero olduk. Doktorumuz erken korumanın önemli olduğunu zaten en büyük riskin ilk 2 yıl içinde olduğunu söyledi. Diğerini yapacak mi yada ne zaman bilmiyorum önceden söylüyor genelde. 2 farklı doktora daha danıştım ikiside çok önemli aşılar olduğunu ama pahalı olduğunu söylediler. karşılayabiliyorsanız yaptırın mutlaka dedilerKızlar menenjit aşısı ile alakali ne düşünüyorsunuz
Aynen cnm sanırım o yapılan peki ishal ve kusması olmuş muydu ?Rotateq oldunuz herhalde canım 1 2 güne geçer uyuması normal bizimde uyumuştu ertesi günü eski haline dönmüştü. Altını aldıktan sonra güzelce ellerini yıka 1 hafta. Doktorum beni tembihlemişti.
Aynen cnm dediğin gibi bizim herhangi bir test yapılmadı ama İzmir’de ki doktor ben kolik siye birşeye inanmıyorum kesinlikle allerjisi olan çocuk ağlar gazdan dolayı demişti ama çok doğru ben ne zaman süt ürünlerini azalttım tabi artık tamamen kestim o zaman gece en azından 1 2 saat uyumaya başladı yoksa ilk 2 ay istisnasız gece ağlar uyumazdı kahretsin ki bu allerjik durum bir çok sıkıntılara yol açıyor hırıltı burun tıkanıklığı işte bizim gibi akciğer enfeksiyonu kadar gidebiliyor sen ne yiyiyorsun cnm ya ben sabah ne yiyeceğimi şaşırdım artık patetes ve zeytinden gına geldi var mı bi Öner’inCanım kanda çıkmadı gaitada redüktan madde pozitif çıktı aslında bu laktoz intolerans demek ama bizimkinde etkilenme daha fazla. Gizli kan a bakıyorlar bir da gaitada. Belki erken farkettiğimiz için kakada kan olmadi çok şükür. Çünkü daha 1 buçuk aylıktı. Aynı şikayeti olup kolik diye aylarca bekleyip ek gıdaya geçince yoğurt verince vücudu kızaran bebekler varmış maalesef. Ya da sonradan kakada kan oluyor bebeklerin.
Ishal ve kusma olmadi bizde canım. Yorumlarda okumuştum olanlar varmış. Öyle çok ishal değil demi hafif ishal ?Aynen cnm sanırım o yapılan peki ishal ve kusması olmuş muydu ?
Bize asi takvimi olusturdu 5.ayda rota ile beraber 3 doz menenjit yapiliomus tekini vuracakmis ama braz pahali suan arastirmaya girdim bndeCanım ben doktorumuz ne derse yaptırıyorum. O vakti geldiğinde söylüyor. Önceden söylemiyor şunları yapıcam diye. Geçen gün gittiğimizde meningokok ve bexseroyu sordum. Yapacağız ama daha var vakti dedi. Daha doğrusu benim kız prematüre doğduğu için biraz beklemek istiyormuş. Başka neler yapacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?