2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim de tam tersi hepsi çok büyük oldu serra 1970 gram doğunca ilk 1 ay hep premature beden kıyafet alıp giydirdik.
Güçlü melek maşallah kuzum❤
Bize hediye alanlar doğum zamanı alıp 3 ay sonra verdikleri için küçük geldi malesef. Hâlâ hediyemiz bile küçüldü, bi gidemedik diyenler varmış

Banyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti
Nasıl kokoşsunuz siz öyle çok yakışmış yelek Ben hep pijama ya da tulum giydiriyorum hiç böyle süslü şeyler giydirmiyorum. Geçen elbise giydirdim gül gül öldük eşimle tipine. Kel kafayla çok komik oluyor elbise. Ben bı cinsiyeti olduğunun hiç farkında değildim diyor esim.

Canım aslında şimdiye kadar biz de hep tulum giydirdik. Cicili şeyler hep daha büyük bedendi. Yeni yeni olmaya başlıyor. Ben bu tarz şeylerdense bebeğin daha rahat edeceği daha sağlıklı pamuk kıyafetleri seviyorum. Zaten dermatitimiz var. Bize yaramaz öyle tüylü tüllü şeyler. Bunları dışarı çıkarken falan kısa süreli giyeriz muhtemelen.

Dolu olmakta çok haklisin ama bu yaşına kadar böylelerse değişmezler artık iyiki eşin yanında seninle
Teyzenin alt katıysa teyzenede güveniyorsan neden olmasın tabikide. Canımızdan değerliler çünkü onlar onların iyiliği için tw bile izlemiyoruz. Belkide annenin bakmamasi daha iyi insanın içinden gelmesi gerekiyor böyle şeyler.
Arabayı bende birikim olarak görüyorum Allah korusun bisey olduğumda değerinin altında da olsa satabiliyosun eline para geciyo. Sizde zor günleri atlayıp hayırlısıyla feraha kavuşursunuz inşallah.

Amin canım inşallah ❤ allahim esimden razı olsun, çok şükür o var.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun. ❤

Güzel fikirmiş kuzum bunu uygularım
Masallah kuzunaBizimkisi 63 cm 6200 kilo. 4-6 olur heralde.
Aynen 4 6 olur size canım. Bitane Çok begendigin bi tulum almıştım tam geldi çok giyemez diye iade etmek zorunda kaldım. %60 indirimle falandı. Sonra ındirim bitti tabi alamadım o günden beri kararsız kalırsam 2 bedeni de oluyorum. Iade parası 4 gün içinde hesaba yatiyo :)))

Gerçekten çok güzel fikirmiş. Tam geçiş zamanlarında iyi olur.

Rotateq oldunuz herhalde canım 1 2 güne geçer uyuması normal bizimde uyumuştu ertesi günü eski haline dönmüştü. Altını aldıktan sonra güzelce ellerini yıka 1 hafta. Doktorum beni tembihlemişti.

Ben de ona çok benzeyen bir tulum almıştım e bebekten. 10 TL falandı:) Çok tatlı. Yaz gelse de giydirsek :)

Eklentiler

• D698B886-94A9-410E-A560-2A53546F7869.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 27
Ben de ona çok benzeyen bir tulum almıştım e bebekten. 10 TL falandı:) Çok tatlı. Yaz gelse de giydirsek :)
Evet ya banyo filan yaptırdıktan sonra giydirene kadar çıldırıyorum. Omuzlar bacaklardaki bogumlar filan nasıl tatlı. Yaz gelse de çıplak çıplak gezdirebilsek

Siz hangi tahlili yaptirdiniz
Canım kanda çıkmadı gaitada redüktan madde pozitif çıktı aslında bu laktoz intolerans demek ama bizimkinde etkilenme daha fazla. Gizli kan a bakıyorlar bir da gaitada. Belki erken farkettiğimiz için kakada kan olmadi çok şükür. Çünkü daha 1 buçuk aylıktı. Aynı şikayeti olup kolik diye aylarca bekleyip ek gıdaya geçince yoğurt verince vücudu kızaran bebekler varmış maalesef. Ya da sonradan kakada kan oluyor bebeklerin.

Kızlar menenjit aşısı ile alakali ne düşünüyorsunuz
Biz 3.ayda bexsero olduk. Doktorumuz erken korumanın önemli olduğunu zaten en büyük riskin ilk 2 yıl içinde olduğunu söyledi. Diğerini yapacak mi yada ne zaman bilmiyorum önceden söylüyor genelde. 2 farklı doktora daha danıştım ikiside çok önemli aşılar olduğunu ama pahalı olduğunu söylediler. karşılayabiliyorsanız yaptırın mutlaka dediler

Aynen cnm dediğin gibi bizim herhangi bir test yapılmadı ama İzmir’de ki doktor ben kolik siye birşeye inanmıyorum kesinlikle allerjisi olan çocuk ağlar gazdan dolayı demişti ama çok doğru ben ne zaman süt ürünlerini azalttım tabi artık tamamen kestim o zaman gece en azından 1 2 saat uyumaya başladı yoksa ilk 2 ay istisnasız gece ağlar uyumazdı kahretsin ki bu allerjik durum bir çok sıkıntılara yol açıyor hırıltı burun tıkanıklığı işte bizim gibi akciğer enfeksiyonu kadar gidebiliyor sen ne yiyiyorsun cnm ya ben sabah ne yiyeceğimi şaşırdım artık patetes ve zeytinden gına geldi var mı bi Öner’in

Bize asi takvimi olusturdu 5.ayda rota ile beraber 3 doz menenjit yapiliomus tekini vuracakmis ama braz pahali suan arastirmaya girdim bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…