2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bize de 5.ayda rota ile birlikte yapacagini soyledi doktorumuz 3 doz sanirim dogrumu

Canım biraz helva veya tahin pekmez bunlar da alerjik aslında ama abartmadan, zeytin yumurta zeytin yağı canım başka bir şey yok. Doktorum katı diyet yap demişti ama yapmadım. Deri testine gün aldık eşim yaptırmayalım dedi ama ben yaptıracağım sanırım .

Biber patates, yeşillik bunlarla çeşitlendiriyorlar. Ben yapmıyorum ama hiç. Çok sağlıksız besleniyorum aslında . Bu arada kalsiyum desteği almalısın canım osteocare kullanıyorum ben. Yaprak sarması da kalsiyum zengini .
En kötüsü abur cubur yiyememek. Normalde de çok yemezdim ama şimdi yasak olunca canım istiyor bazen.

kızlar gece boyu 5 6 kez uaynan oğlum en son sabah 6 da uyudu hala direnio valla atesi yok ama hic bu derecw abartmazdi.calpol mi versem diye düşünüyorum agrisi mi.var anlamadimki

Kizlar bebisin burnunda hirilti var serum damlatip cektik ama bisey gelmedi. Hiriltisi devam ediyor dunden beri. Bi oneriz varmi yada doktora goturmelimiyim acaba sonra bi skinti yasarmiyiz

Bugün nöbetçiyim galiba Sabahtan beri ara ara uyansada çoğunlukla uyudu şişti resmen uykudan şimdide uyumuyor sıpa Dizimde sallıyorum bakalım nekadar direnebilecek

Laktoz intoleransı var demek seninkindede etkilenmenin daha fazla olduğunu nasıl anladınız canım?

canim 45 gun baya uzun bir sure olsa mutlaka anlardiniz ates bile yapardi allah korusun keton yukselirdi ozaman cok kotu kokuyo kokusundan anlardin cis yapmasa bile koku oluyo o derece inslh tekrarlamaz tekrarlarsa dogustan bi sorun varmi ona bakiliyor eger yoksa ozaman neden olan sebebi ariyorlar ki dr cogunlukda kabizlik oluyor demisti bukadar sık kabizlik surekli mudahale bence iyi degil bi cocuk gastrologuna mi gotursen

iciyomu bari bizi 47 gunlukken kulturde cikmsiti hergun igne yaotirioduk kuzuma bi de bu donemde bezini daha sık degsitir emiyosa yahut mama aliosa daha cok dikkat beslenmesine
Babasıyla ağzını sıkıp şırınga ile içiriyoruz çok ağlıyor ya maalesef mama içmiyor çünkü biberon bilmiyor biberon kabul etmiyor ağzına şırınga ile sütümü sıkıyorum tükürüyor zaten 45 gündür meme reddi vardı son 10 gündür de sol göğsümü hiç emmiyor çok kötüyüm canım yemek bile yemiyorum artık o derece birdaha tekrarladımı tekrar tahlil verecekmisiniz nelere dikkat et dedi doktor

Evet artık şart götürcem canım çok pis kokuyordu ya çişi bezi antibiyotik içince kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…