- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.061
Bize de 5.ayda rota ile birlikte yapacagini soyledi doktorumuz 3 doz sanirim dogrumuBiz 3.ayda bexsero olduk. Doktorumuz erken korumanın önemli olduğunu zaten en büyük riskin ilk 2 yıl içinde olduğunu söyledi. Diğerini yapacak mi yada ne zaman bilmiyorum önceden söylüyor genelde. 2 farklı doktora daha danıştım ikiside çok önemli aşılar olduğunu ama pahalı olduğunu söylediler. karşılayabiliyorsanız yaptırın mutlaka dediler
Canım biraz helva veya tahin pekmez bunlar da alerjik aslında ama abartmadan, zeytin yumurta zeytin yağı canım başka bir şey yok.Aynen cnm dediğin gibi bizim herhangi bir test yapılmadı ama İzmir’de ki doktor ben kolik siye birşeye inanmıyorum kesinlikle allerjisi olan çocuk ağlar gazdan dolayı demişti ama çok doğru ben ne zaman süt ürünlerini azalttım tabi artık tamamen kestim o zaman gece en azından 1 2 saat uyumaya başladı yoksa ilk 2 ay istisnasız gece ağlar uyumazdı kahretsin ki bu allerjik durum bir çok sıkıntılara yol açıyor hırıltı burun tıkanıklığı işte bizim gibi akciğer enfeksiyonu kadar gidebiliyor sen ne yiyiyorsun cnm ya ben sabah ne yiyeceğimi şaşırdım artık patetes ve zeytinden gına geldi var mı bi Öner’in
Biber patates, yeşillik bunlarla çeşitlendiriyorlar. Ben yapmıyorum ama hiç. Çok sağlıksız besleniyorum aslında . Bu arada kalsiyum desteği almalısın canım osteocare kullanıyorum ben. Yaprak sarması da kalsiyum zengini .Aynen cnm dediğin gibi bizim herhangi bir test yapılmadı ama İzmir’de ki doktor ben kolik siye birşeye inanmıyorum kesinlikle allerjisi olan çocuk ağlar gazdan dolayı demişti ama çok doğru ben ne zaman süt ürünlerini azalttım tabi artık tamamen kestim o zaman gece en azından 1 2 saat uyumaya başladı yoksa ilk 2 ay istisnasız gece ağlar uyumazdı kahretsin ki bu allerjik durum bir çok sıkıntılara yol açıyor hırıltı burun tıkanıklığı işte bizim gibi akciğer enfeksiyonu kadar gidebiliyor sen ne yiyiyorsun cnm ya ben sabah ne yiyeceğimi şaşırdım artık patetes ve zeytinden gına geldi var mı bi Öner’in
25 ti sanırım canım sayılar olanı aldım sadece şimdilik .Ne kadarmiş hışırtılı kitap e bebekte? Bende ariyordum.
bende oğlumu kucağıma alıyorum koltuğun ucuna oturup iyice öne eğilip geri gidiyorum hem oğlumun hoşuna gidiyor hem biraz olsun hareket
[/QUOTE
Nasıl ise yarıyormu ? Bebeğiyle hem eğlenip hem egzersiz yapan bi bayan vardı 6 7 yıl önce videoları vardı adını hatırlayamadım çok güzel fit bir bedene sahiptiKilo almak isteyen biriyim aslında kalın bilek omuz kalça göğüs ama o gidiyor göbeğe direkt o yüzden kesinlikle kilolu olmak istemiyorum artık
Geçmiş olsun canım bence götürmekte fayda var. Geç kalınca kötü oluyor bebişlerKizlar bebisin burnunda hirilti var serum damlatip cektik ama bisey gelmedi. Hiriltisi devam ediyor dunden beri. Bi oneriz varmi yada doktora goturmelimiyim acaba sonra bi skinti yasarmiyiz
Gaita vericez kabız diye veremiyoruz çok az bişey yapıyo dolu dolu yapan çocuğum.Gaita için 2 kaşık olması lazımmdediler numune kabına siz de öyle mi verdinizInşallah düzelir yaaher bebekte etkisi farklı
Ayyyy maşallah yaaaBanyodan önce biraz yeni beden kıyafet denemesi yaptık çok hoşuna gitti
Bizim doktor da 5.ayda rotanin 2.dozunu ve bexsero ilk dozu yapacak.Bize asi takvimi olusturdu 5.ayda rota ile beraber 3 doz menenjit yapiliomus tekini vuracakmis ama braz pahali suan arastirmaya girdim bnde
Evet 3 doz. Bizim doktor bu aşının biraz ağır olduğunu ve tek yapılmasının daha iyi olduğunu söyledi. Buyuzden rotayı 2. Ve 4.aylarda yapıyoruz.Bize de 5.ayda rota ile birlikte yapacagini soyledi doktorumuz 3 doz sanirim dogrumu
Canım kanda çıkmadı gaitada redüktan madde pozitif çıktı aslında bu laktoz intolerans demek ama bizimkinde etkilenme daha fazla. Gizli kan a bakıyorlar bir da gaitada. Belki erken farkettiğimiz için kakada kan olmadi çok şükür. Çünkü daha 1 buçuk aylıktı. Aynı şikayeti olup kolik diye aylarca bekleyip ek gıdaya geçince yoğurt verince vücudu kızaran bebekler varmış maalesef. Ya da sonradan kakada kan oluyor bebeklerin.
Hayır kuzum. Kaşığın ucunda küçücüktü. Yeterli dedilerGaita vericez kabız diye veremiyoruz çok az bişey yapıyo dolu dolu yapan çocuğum.Gaita için 2 kaşık olması lazımmdediler numune kabına siz de öyle mi verdiniz
canim 45 gun baya uzun bir sure olsa mutlaka anlardiniz ates bile yapardi allah korusun keton yukselirdi ozaman cok kotu kokuyo kokusundan anlardin cis yapmasa bile koku oluyo o derece inslh tekrarlamaz tekrarlarsa dogustan bi sorun varmi ona bakiliyor eger yoksa ozaman neden olan sebebi ariyorlar ki dr cogunlukda kabizlik oluyor demisti bukadar sık kabizlik surekli mudahale bence iyi degil bi cocuk gastrologuna mi gotursenCanım tam olarak sorduğunu anlamadım kızım 3,5 aylık ilk defa idrar yolu enfeksiyonu oldu ama nezamandır var bilmiyorum yaklaşık 45 gündür meme reddi yaşıyorduk enfeksiyon buna sebep olabiliyormuş.. kakasınıda 30 günlükten Buyana kendi yapamıyor ben yaptırıyorum fitil atıyorum yapıyor fitil atınca diğer 2 gün kendi yapıyor sonra yine yapmıyor 5 gün bekleyip tekrar fitil atıyorum bu hep böyle devam ediyor nezamana kadar gidecekse artık
Babasıyla ağzını sıkıp şırınga ile içiriyoruz çok ağlıyor ya maalesef mama içmiyor çünkü biberon bilmiyor biberon kabul etmiyor ağzına şırınga ile sütümü sıkıyorum tükürüyor zaten 45 gündür meme reddi vardı son 10 gündür de sol göğsümü hiç emmiyor çok kötüyüm canım yemek bile yemiyorum artık o derece birdaha tekrarladımı tekrar tahlil verecekmisiniz nelere dikkat et dedi doktoriciyomu bari bizi 47 gunlukken kulturde cikmsiti hergun igne yaotirioduk kuzuma bi de bu donemde bezini daha sık degsitir emiyosa yahut mama aliosa daha cok dikkat beslenmesine
Evet artık şart götürcem canım çok pis kokuyordu ya çişi bezi antibiyotik içince kesildicanim 45 gun baya uzun bir sure olsa mutlaka anlardiniz ates bile yapardi allah korusun keton yukselirdi ozaman cok kotu kokuyo kokusundan anlardin cis yapmasa bile koku oluyo o derece inslh tekrarlamaz tekrarlarsa dogustan bi sorun varmi ona bakiliyor eger yoksa ozaman neden olan sebebi ariyorlar ki dr cogunlukda kabizlik oluyor demisti bukadar sık kabizlik surekli mudahale bence iyi degil bi cocuk gastrologuna mi gotursen
Prima pampers aktif Bebek canımbezin prima premium çare miydi canım oda öyle kokuyor cisle birleşince değişik tuhaf bir koku yayiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?