2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım çok sevindim. Gözünaydın darısı başımıza hayırlısıyla. Karın usg mi? Vajinal mi baktı.

Bende 2 mayisa gun aldim gunler gecmek bilmiyor.devlete gidicrm bu kez insallah ilgilenirler.gerci ilgilenmesede kalp atisini duysam yeter.ozeldeki doktorum 14 mayisa gun vermisti.duramam o zamana kadar.ya ne zor beklemek.her an elin yureginde.Allaha emanetiz tabi ama annelik telasi iste.sizler napiyorsunuz tek bi doktormu yoksa iki farkli doktorami gidiyorsunuz benim gibi

Seni çok iyi anlıyorm sen kaç haftalıksın daha duymadın mı canm kalp atışnı araştrma hastanesiyse ilgileniyor ama devlette aynı özelde ben özele gittim çok ilgilenmiyorlar canm inş duyarsın kalp atşı bendede var trlaş birde dr bana tahlihlrr verdi tsh idrar kan hormon sen yaptn mu testleri çok pahalı ya dordm birkaç yere napcm blmyrm

Kızlar bir doktorda sabit kalmayın derim.
Benim bebek iki hafta geç dollendi.

Mide bulantısı illa olacak diye bir kaide yok.
Çok rahat hamilelik geçiren de var her günü kusarak geçiren de.
Bu tamamen bünyeyle alakalı.

Kalp atışı duymak için lütfen 7 haftaya kadar bekleyin.
Rahat olun.
Kizacaksınız belki ama her doktora da güvenmeyin.

Canim onemli olan sağlıklı olmasi günlere pek takilmamak lazimm:) cok sevindim darisi diger arkadaslara insallahh

Canim onemli olan sağlıklı olmasi günlere pek takilmamak lazimm:) cok sevindim darisi diger arkadaslara insallahh
Aynen cnm haklısın birde arasında çok fark yokki bazıların göryrm bir hafta geriden gelyr benm arada iki gün var birşey olmaz herlde:)

duydum canim sukurler olsun 6+5 te ama daha onceden iki kaybim oldu kalbi durdugu icin.cok sukur iki evladim var saglikli ama hep korkuyla gecirdim.obyuzden icim hic rahat olamiyor.Allah omur verdiyse dogacak diz elimizden geleni yapalimda.bisey olacaksada benim ihmalim sebep olmasin.insallah saglikla kucagimiza aliriz.her gun hem kendime hem tum hamilelere dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…