- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.301
Dişi çıktımı canımBizimki hep diş gibi belirtiler gösteriyodu daha erken falan diyodum inanamıyodum doktora bi gittik dişmiş gerçekten.Başı vücuduna göre sıcak oluyodu hafif ateş gibi bişeyleri ağzına götürüp tanımak gibi değil ısırmaya çalışıyodu salyası fazlaydı ve huzursuzluğu vardı bizimkinin belirtileri böyleydi
Aynı canım ama uykuda emmeye başladı hiç emmiyordu sol göğsümü tamamen bıraktı tek göğüs genelde aç hep böyle devam ederse serum isticem
Canım benim oğlumda diş de hep kafası sıcak olurdu tam 5. Ayda çıkardı ilk dişini ama bi arkadaşımın bebeğine 3. Ayda diş çıkaracak dediler sürekli kız 1 yaşında çıkardı nerdeyse bazıları zor çıkarıyor sanırım birazda genetik tabi bakalım kızım ne zaman çıkaracak oda şimdi elini ağzına götürmeye çalışıyor binde çok tükürüklüAa aynıları benimkinde de oluyor ya ama hiç dişe yormadım ben. keşke doktorumuza sorsaydım geçen hafta. Aslında baya detaylı muayene etti ağzına falan da hep parmağını sokup detaylıca inceliyor ama hiç öyle birşey demedi. Kafası bazen çok sıcak oluyor eşimle sürekli ateşine bakıyoruz ama ateş yok. Sürekli salya akıyor. Sürekli ellerini bileklerine kadar ağzına sokuyor. Ben de 4 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi. Serra erken doğduğu için daha erken diye düşündüm açıkcası.
Benimki tutamıyor henüz canımBenimkinin de eller hep ağızda ama şuan diş kaşıyıcı alsam onu tutabilecek durumda değil. Eline verdiğim birşeyi en fazla 3-4 saniye tutabiliyor sonra düşürüyor. Sizinkiler tutabiliyor mu uzun süre?
Hayır çıkmadı doktor hiç belli olmaz dedi çıkma aşamasındaymışDişi çıktımı canım
Canım kreşe falan gitmiyor mu benim de 2 çocuk hamileyken başlattım kreşe iyi ki de göndermişim gerçekten zor iki çocuk mesela bi emzireyim diyorum çişim geldi diyor istekleri bitmiyor Allah yardımcın olsun ama çok şükür iyikide yapmışım Rabbim isteyen herkese versin ama oğlumla maalesef çok ilgilenemiyorum ondan da oluyor çünkü eskiden ilgim hep onaydı şimdi maalesef öyle olmuyorYa 3 çocuğu olanlara imreniyorum Massallah allah hiç birinin acısını göstermesin. Ya ben 2 çocukla delirmek üzereyim hiç biseye yetişemiyorum ilk kızım büyük kardeş çok istiyordu ama anlayamadığım şekilde kıskandımi ne oldu son 4 aydır sürekli ota çöpe herşey e ağlıyorkonuşuyorum ona görev veriyorum ama olmuyor 2 gündür de oğlumun sünneti yle uğraşıyoruz ee eşim desen ayrı ilgi bekliyor ev işi ayrı ilgi yemek yine öyle siz nasıl yapıyorsunuz Massallah
Gündüz emerken falan da mı uyumadı? Şimdi emzirirken uyuklamıyomu hiç ya maşallah nasıl dayanıyoSabah 8 de kalkan çocuk, bu saat oldu hala uyumadı. Bitmiş vaziyetteim. Gözlerim açılmıyor artık. Sinirim tavan yaptı. 2 gündür toplam 5 saat uyudum
ah canim ya bende 4 cocuklu arkadaslarima hep imreniyorumYa 3 çocuğu olanlara imreniyorum Massallah allah hiç birinin acısını göstermesin. Ya ben 2 çocukla delirmek üzereyim hiç biseye yetişemiyorum ilk kızım büyük kardeş çok istiyordu ama anlayamadığım şekilde kıskandımi ne oldu son 4 aydır sürekli ota çöpe herşey e ağlıyorkonuşuyorum ona görev veriyorum ama olmuyor 2 gündür de oğlumun sünneti yle uğraşıyoruz ee eşim desen ayrı ilgi bekliyor ev işi ayrı ilgi yemek yine öyle siz nasıl yapıyorsunuz Massallah
Gündüz emerken 5 dakika uyuyor uyumuyor gibi bisey.Gündüz emerken falan da mı uyumadı? Şimdi emzirirken uyuklamıyomu hiç ya maşallah nasıl dayanıyo
Geçmiş olsun bu arada benimde aynı diycem demiyim artık diyorum eğer o an bi iş yapıyosam hayatta içmem kalır o ilaç benimde aşırı kansızlığım var bi türlü düzgün içip kendimi düzeltemedim işim yoksa bile birazdan kalkarım diyip üşeniyorum yine içmeyi unutuyorum
Benimkide 40 dk önce yatmıştı kalktı yine her kalktığında da emmeye alıştı sanırım direk meme arıyo ben böyleyken uyku eğitimi de veremem heraldeGündüz emerken 5 dakika uyuyor uyumuyor gibi bisey.
Şimdi o da yok. Keyfî de yerinde
Anlamadım valla ya , ben bile dayanamaz oldum bayılıp kalıcam eşim olmasa.
Hiç bu kadar zorlamazdı çok değişti.
Şimdi uyuyacak gibi, inşallah.
ayniyiz elini felaket hirsli hirsli goturuo agzina .kafasi sicak ama atesi yok huzursuz kafasi cok terlio bideÇok salya akıyodu ama ayına göre tükürük bezleri çalışıyodur dedik.Başı çok sıcak oluyodu bazen ve o zaman huzursuzlanıyodu.Memeyi sıkıyodu ağzında farklı bi şekilde.Elini elimi kaptığı gibi hırsla ısırıyodu.Şuan ara ara bunları yapmaya devam ediyo hala
Diş belirtileriyle aynı valla yazdığın.Bu seneki çoğu bebek diş hazırlık dönemine erken girdi galibaayniyiz elini felaket hirsli hirsli goturuo agzina .kafasi sicak ama atesi yok huzursuz kafasi cok terlio bide
Bende Annemlerdeydim geldim bu akşam eve eşim baya dağıtmış özellikle mutfağı :/ hiçbirşey yapamadım yattım bende bir sürü iş var yarın :))Kızlar 4 te evden çıktım şimdi eve girdim geberiyorum yorgunluktan hemen uyumam lazım bi iyi geceler diyim dedim. Ev berbat durumda salonun haline bakın da şükredin evlerimiz ne kadar toplu yarabbiiiimmm diye size moral olsunevi bu hale getirip gamsız gamsız bi ben uyurum herhalde Yarın gircem dip köşe inşallah öptüm hepinizi
İyi geceler bizimki daha dağınık hiç moral olmadıKızlar 4 te evden çıktım şimdi eve girdim geberiyorum yorgunluktan hemen uyumam lazım bi iyi geceler diyim dedim. Ev berbat durumda salonun haline bakın da şükredin evlerimiz ne kadar toplu yarabbiiiimmm diye size moral olsunevi bu hale getirip gamsız gamsız bi ben uyurum herhalde Yarın gircem dip köşe inşallah öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?