2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dişi çıktımı canım

Canım benim oğlumda diş de hep kafası sıcak olurdu tam 5. Ayda çıkardı ilk dişini ama bi arkadaşımın bebeğine 3. Ayda diş çıkaracak dediler sürekli kız 1 yaşında çıkardı nerdeyse bazıları zor çıkarıyor sanırım birazda genetik tabi bakalım kızım ne zaman çıkaracak oda şimdi elini ağzına götürmeye çalışıyor binde çok tükürüklü

Canım kreşe falan gitmiyor mu benim de 2 çocuk hamileyken başlattım kreşe iyi ki de göndermişim gerçekten zor iki çocuk mesela bi emzireyim diyorum çişim geldi diyor istekleri bitmiyor Allah yardımcın olsun ama çok şükür iyikide yapmışım Rabbim isteyen herkese versin ama oğlumla maalesef çok ilgilenemiyorum ondan da oluyor çünkü eskiden ilgim hep onaydı şimdi maalesef öyle olmuyor

Sabah 8 de kalkan çocuk, bu saat oldu hala uyumadı. Bitmiş vaziyetteim. Gözlerim açılmıyor artık. Sinirim tavan yaptı. 2 gündür toplam 5 saat uyudum

ah canim ya bende 4 cocuklu arkadaslarima hep imreniyorum benim buyuk oglum tr de kaldi o yuzden iki cocuk sayilir ama inan zor ya seviniyordum kizim 8 yasinda oldu artik zorlanmam falan diye ama daha zormus inan nasil pisman oldum yas arasi olmasaydi ded8m hep kizm col istedi 9 ay katnima yapisik gezdi hep konistu kardesiyle doguncada sahiplendi falan ama anane yanimizdaydi ananesini kiskandi zaten biraz zor bi cocuk canim senin buyuk kac yasinda ergenlikten olmasin ergenlige girerkende oyle alinganlik iluyormus bide biraka biliyorsan bebegi birakip buyuk kizinla bas basa disari ciksan arada yapiyoruz biz baya iyi geliyor ablamiza

Gündüz emerken falan da mı uyumadı? Şimdi emzirirken uyuklamıyomu hiç ya maşallah nasıl dayanıyo
Gündüz emerken 5 dakika uyuyor uyumuyor gibi bisey.
Şimdi o da yok. Keyfî de yerinde
Anlamadım valla ya , ben bile dayanamaz oldum bayılıp kalıcam eşim olmasa.
Hiç bu kadar zorlamazdı çok değişti.
Şimdi uyuyacak gibi, inşallah.

aynennnn. Hayatımda 1 kutu antibiyotiğimi aynı saatte içmemişimdir

Benimkide 40 dk önce yatmıştı kalktı yine her kalktığında da emmeye alıştı sanırım direk meme arıyo ben böyleyken uyku eğitimi de veremem heralde

ayniyiz elini felaket hirsli hirsli goturuo agzina .kafasi sicak ama atesi yok huzursuz kafasi cok terlio bide

Kızlar 4 te evden çıktım şimdi eve girdim geberiyorum yorgunluktan hemen uyumam lazım bi iyi geceler diyim dedim. Ev berbat durumda salonun haline bakın da şükredin evlerimiz ne kadar toplu yarabbiiiimmm diye size moral olsun evi bu hale getirip gamsız gamsız bi ben uyurum herhalde Yarın gircem dip köşe inşallah öptüm hepinizi

Eklentiler

• B5B3E4C0-AA59-4F26-889A-B9E47EDCA289.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 68
Bende Annemlerdeydim geldim bu akşam eve eşim baya dağıtmış özellikle mutfağı :/ hiçbirşey yapamadım yattım bende bir sürü iş var yarın :))

İyi geceler bizimki daha dağınık hiç moral olmadı bende yarın temizlicem diye iyice bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…