2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar instagramdaki büşra nur çaların bebeğiyle bizim aramızda 1 hafta var. 9 kasımda doğum yapmış. Ama şuan bebeğini destekle oturtuyor. Çok erken değil mi ya? Bize doktor daha oturtmuyoruz dedi.

Eklentiler

• 05B1523C-5B59-4B5B-B2D9-0C207B4DFCE1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 40
Bilemiyorum ki terli de gelmedi sabah.biraz daha izleyeyim bakalım devam edecek mi yapmamaya
Canim ayni durum gecen gun bizdede oldu. Gece 3 kere kalkip emdi ama sabah hic cis yapmamisti. Ertesi gece yine normale dondu bu gecede bi bak bakalum gun icindede takip et.

Kızlar instagramdaki büşra nur çaların bebeğiyle bizim aramızda 1 hafta var. 9 kasımda doğum yapmış. Ama şuan bebeğini destekle oturtuyor. Çok erken değil mi ya? Bize doktor daha oturtmuyoruz dedi.
Bencede daha erken canım. 4,5 aylık falan galiba. Ne bileyim bana da çok erken gibi geldi

Biz 2. Ay asisindan 1 ay sonra olduk. Bi yan etkisi olmadi cok sukur

Güneş kremini okuyunca aklıma geldi, biz daha güneş kremi almadık. Burda yaz geldi sayılır. Kızlar siz aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz?

allah bagislasin aslinda erken ama yanlis hatirlamiyorsam 8 17 okumustum bikac yerde malum bide erken ergenlik cikti canim ne kadar kıskanmasada baba ile yeterli vakit geciremiyor srninlede artik geciremiyor ise ondan olabilir bebegi birakamiyorsan ikisi ile cik ben çogunlukla oyle yapiyorum kardesinle seni almaya gekdik kardesin seni dondurma yemege gotirecekmis diyorum cok hosuna gidiyor maksat ona ozel bisey yapmak

Güneş kremini okuyunca aklıma geldi, biz daha güneş kremi almadık. Burda yaz geldi sayılır. Kızlar siz aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben de birkaç gündür güneş kremi araştırıyorum. Biz kızı baya güneşe çıkarıyoruz çünkü. Bir de atopisi var malum. Mühendisinoğlu'na mesaj attım güneş kremi incelemesi yapar mısınız diye

Aynı seyleri yasıyoruz

Amin canım herkezin yavrusunu allah bagişlasın:) havalar biraz daha ısınsın 3 müz çıkarız İnşallah. Çok güzel fikirmiş çok saol :) haklısın erken ergenlik olabilir kapılar falan vurulmaya başladı herşeyin erkeni çıktı artık sonumuz hayırlı olsun :)

Canım bizde de var atopik dermatit güneşte bayağı güzel artık. Birşey bulursan buraya da yazar mısın, bende yapayım bi araştırma.

Canım bizde de var atopik dermatit güneşte bayağı güzel artık. Birşey bulursan buraya da yazar mısın, bende yapayım bi araştırma.
Canm şimdi mühendisinoğlu hesabını detaylı inceledim de yapmış aslında güneş kremi incelemesi. Yıldızlar listesi şu şekilde. Bunların içinden musteleyı alırım sanırım ben. Mustelenın ürünleri bize çok iyi geliyor.

Eklentiler

• 351189CD-E3A8-4DF8-8C52-738C14E1AB54.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 37
Canm çok sağol. Ben de atopi okulu diye bir hesabı takip ediyorum baya faydalı şeyler anlatıyor. Ne kadar çok var atopili çocuk.
Her çocuk astım atopi canım hiçbirşey doğal değil çünkü annem eskiden kırmızı mercimek böyle değildi çok özledim diyor o tadını düşün artık

Malesef bizimkide kucağımızda bile dursa cildinde problem oluyo

Ya valla o kadar dikkat ediyoruz. Sürekli nemlendirici sürüyoruz. Yün giydirmiyoruz. Kıyafetlerinin yıkanmasına ütülenmesine özen gösteriyoruz. Ama sabah kalktığımızda yanağı yine kıpkırmızıydı kaşıntı falan da yapıyordur o. Derddini de anlatamıyor çok üzülüyorum.

Ben 1 aralık ta doğurdum 15 Nisan'da başlıcam sabah öğlen akşam 10 ar dk Mayıs'ta tamamen oturtcam artık ama ben bukadar dik oturtmucam arkasını yastıkla destekleyip biraz yatar şekilde sonra tamamen oturturum

Hangi deterjanı kullanıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…