- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.321
işe başladılar o yüzden vakit bulamıyorlardır. inşaAllah kebdileri de bebişleride iyilerdir@Ezmu0810 da yok hiç
neden 1 yıl beklemediniz canimKızlar korunmaktan bahsetmişsiniz. Ben evlendikten sonra ilk 1 yıl çocuk istemediğimiz için yasmin içerek korunmuştum. Çok rahat olmuştu. 1 yıldan sonra hapı bıraktım 6 ay denedik gebelik olmayınca hemen tüp bebek yaptırdık. Şimdi nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmuyorum. Her an size 2.bebek müjdesi verebilirim
Ben de çıldırma anları yasıyorum :)))) 2 yas sendromu herseye aglama diğer taraftan küçüğü emzirme ile ugrasıyorum iki çocuk çok zor .Benimki henüz konuşamadığı için krese göndermek istemiyorum.Ya 3 çocuğu olanlara imreniyorum Massallah allah hiç birinin acısını göstermesin. Ya ben 2 çocukla delirmek üzereyim hiç biseye yetişemiyorum ilk kızım büyük kardeş çok istiyordu ama anlayamadığım şekilde kıskandımi ne oldu son 4 aydır sürekli ota çöpe herşey e ağlıyorkonuşuyorum ona görev veriyorum ama olmuyor 2 gündür de oğlumun sünneti yle uğraşıyoruz ee eşim desen ayrı ilgi bekliyor ev işi ayrı ilgi yemek yine öyle siz nasıl yapıyorsunuz Massallah
Büyük oğlun kaç yaşında ki?ah canim ya bende 4 cocuklu arkadaslarima hep imreniyorumbenim buyuk oglum tr de kaldi o yuzden iki cocuk sayilir ama inan zor ya seviniyordum kizim 8 yasinda oldu artik zorlanmam falan diye ama daha zormus inan nasil pisman oldum yas arasi olmasaydi ded8m hep kizm col istedi 9 ay katnima yapisik gezdi hep konistu kardesiyle doguncada sahiplendi falan ama anane yanimizdaydi ananesini kiskandi zaten biraz zor bi cocuk canim senin buyuk kac yasinda ergenlikten olmasin ergenlige girerkende oyle alinganlik iluyormus bide biraka biliyorsan bebegi birakip buyuk kizinla bas basa disari ciksan arada yapiyoruz biz baya iyi geliyor ablamiza
Benim kızımda 8 yaşına girecek babamız çok yoğun çalışıyor annemde bebeğe bakamaz rahatsizah canim ya bende 4 cocuklu arkadaslarima hep imreniyorumbenim buyuk oglum tr de kaldi o yuzden iki cocuk sayilir ama inan zor ya seviniyordum kizim 8 yasinda oldu artik zorlanmam falan diye ama daha zormus inan nasil pisman oldum yas arasi olmasaydi ded8m hep kizm col istedi 9 ay katnima yapisik gezdi hep konistu kardesiyle doguncada sahiplendi falan ama anane yanimizdaydi ananesini kiskandi zaten biraz zor bi cocuk canim senin buyuk kac yasinda ergenlikten olmasin ergenlige girerkende oyle alinganlik iluyormus bide biraka biliyorsan bebegi birakip buyuk kizinla bas basa disari ciksan arada yapiyoruz biz baya iyi geliyor ablamiza
Sizinki daha zor Allah yardım etsin. Benim kız büyük ama 2 yaşına geri döndü zannediyorum herşeye ağlıyor . 2 yaş kreş için erken sonra okuldan sıkılıp okula gitmiycem diye ağlıyorlar. Bizim meme reddi var tam sakinleştirip tutturuyorum kızım gelip bişeyler anlatıyor oğlum onun sesine bakcam diye memeyi bırakıyor başlıyor ağlamaya öbürü beni dinlemedin diye ağlıyor geçen oturup bende ağladım :))Ben de çıldırma anları yasıyorum :)))) 2 yas sendromu herseye aglama diğer taraftan küçüğü emzirme ile ugrasıyorum iki çocuk çok zor .Benimki henüz konuşamadığı için krese göndermek istemiyorum.
Canım çalışıyorum. Anneme ve kayınvalideme daha fazla yük olup 2.çocuğa da baktıramam :) zaten 35 yaşındayım artık benim de kafam kaldırmaz.Hiç öyle deme 2. çocukta bambaşka bir duygu.aşık aşık geziyoruz birbirimize
ya böyle hikayeler çok duyuyorum. Komşumuz da ilk çocuğunu tüp bebekle yaptı sonra 4 tane daha normal yolla oldu :)))Oğluma tüp bebekten 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım
yaşım 35 olduğu için gereksiz zaman kaybetmek istemedik.neden 1 yıl beklemediniz canim
Terle atmış olabilirmi canım?Günaydın kızlar
Yatarken emip yattı,gece de kalktı emdi ama sabah bezi kupkuruydu beden olabilir sizce?bir gram çiş yapmamışuyandıktan sonra emerken kaksını yaptı şimdi ama çişini bütün gece yapmaması anormal değil mi?
Ben de 35 im canım ve öğretmenim.aynı senin gibi süşünüyordum ama sonra büyüğüme kıyamadım.yalnız olsun istemedim kardeş kan candır yaaCanım çalışıyorum. Anneme ve kayınvalideme daha fazla yük olup 2.çocuğa da baktıramam :) zaten 35 yaşındayım artık benim de kafam kaldırmaz.
ya böyle hikayeler çok duyuyorum. Komşumuz da ilk çocuğunu tüp bebekle yaptı sonra 4 tane daha normal yolla oldu :)))
yaşım 35 olduğu için gereksiz zaman kaybetmek istemedik.
Bilemiyorum ki terli de gelmedi sabah.biraz daha izleyeyim bakalım devam edecek mi yapmamayaTerle atmış olabilirmi canım?
Canım hastanelerde yatan çocukları gördüm ben, doktorumuz yapalım dedi, 2. Ay aşısının üzerinden hemen hemen 25 gün civarı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allaha şükür yaptırdıktan sonra bisey olmadi. Kaka sayısı fazlaydı zaten hala da aynı. Başka biseyi yok çok şükür. Pazartesi yaptirdikkizlar rota asisinin hangisini kac gunlukken yaptırdınız size 2.ay asisindan su kadar gun sonra yapilsin dendimi .saglik ocagindakiler 1 martta 2.asisini olmustu 4 hafta sonra rota demisti.yarin 87 gunluk oluyor ve 2. ay asisindan 23 gun sonra olmus oluyor rota yapilirmi rotayi yaptırma diyen dr oldumu yan etkileri cokmu
az emdiyse ondan da oluyor bizim de bi gun sabaha kadar yapmamisti gece emdigi halde.sonra yapti .Günaydın kızlar
Yatarken emip yattı,gece de kalktı emdi ama sabah bezi kupkuruydu beden olabilir sizce?bir gram çiş yapmamışuyandıktan sonra emerken kaksını yaptı şimdi ama çişini bütün gece yapmaması anormal değil mi?
rotariks mi yaptırdınız 2 dozdu saniirm degilmi cnmCanım hastanelerde yatan çocukları gördüm ben, doktorumuz yapalım dedi, 2. Ay aşısının üzerinden hemen hemen 25 gün civarı geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allaha şükür yaptırdıktan sonra bisey olmadi. Kaka sayısı fazlaydı zaten hala da aynı. Başka biseyi yok çok şükür. Pazartesi yaptirdik
Canım profilinde gördüm sendemi pcosun
Evet canım benimrotariks mi yaptırdınız 2 dozdu saniirm degilmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?