- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.361
Oğlum astım benimaynen canm küçücük hassas bedenler nasıl dayansın o kadar katkılı ürüne.
ben bilmiyorum canm ne zaman oturtulması gerektiğini. Doktora geçen hafta gittiğimizde artık ayaklarına bastırabileceğimizi ve ellerinden tutup kaldırabileceğimizi söyledi ama oturtmuyoruz henüz dedi. Vakti gelince söyler heralde. Bir de bu her çocuğun kemik gelişimine göre farklılık gösterir bence. Bazı çocuk vardır 5 aylıktır ama daha tam kafasını tutamıyordur. O bebek oturtulmaz mesela.Ben 1 aralık ta doğurdum 15 Nisan'da başlıcam sabah öğlen akşam 10 ar dk Mayıs'ta tamamen oturtcam artık ama ben bukadar dik oturtmucam arkasını yastıkla destekleyip biraz yatar şekilde sonra tamamen oturturum
doktor sabun tozu kullanmamızı önerdi. Ben de başından beri hep dalan roxy kullanıyordum. Onunla devam ediyorum.Hangi deterjanı kullanıyosun?
Mustela alabilirsin her ürünü çok iyiGüneş kremini okuyunca aklıma geldi, biz daha güneş kremi almadık. Burda yaz geldi sayılır. Kızlar siz aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz?
Kesinlikle mustela ben çok memnun kaldım ama ben sadece tatile giderken sürdüm oğluma çok erken değil miGüneş kremini okuyunca aklıma geldi, biz daha güneş kremi almadık. Burda yaz geldi sayılır. Kızlar siz aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz?
Canım onu hiç görmemiştim ben, bizde ondan alırız galiba. Ürünleri çok güzel.Canm şimdi mühendisinoğlu hesabını detaylı inceledim de yapmış aslında güneş kremi incelemesi. Yıldızlar listesi şu şekilde. Bunların içinden musteleyı alırım sanırım ben. Mustelenın ürünleri bize çok iyi geliyor.
Canım ben kullanmayacağım galiba. En temizi bile bir sürü kimyasal içeriyor güneş kremlerinin. Derileri de şu anda çok geçirgen. O yüzden kullanmadan kontrollü olarak güneşe alıştırmaya calisicam. Uzun ince kıyafetler giydiricem güneşte olduğunda. Mayosunu filan uzun kollu mayolardan alicam. Benim hiç güneş hassasiyetim yok inşallah o da öyle olur da kullanmadan idare edebiliriz. Ben iki üç senedir kullanmıyorum ama kullandığım dönemde arastirmistim badger ve Kiss my face en dogal içeriklere sahipti. Çok zorda kalırsam onları kullanabilirim. Bi de doğal yağlarla hafif koruyucu etkili kremler yapıyorlar onları arastiricam. Pisik kremlerindeki çinko oksit de emilmeyip cilt üstünde tabaka oluşturdugu için o da koruyucu oluyormuş. Bı kaç bitkisel yagla karıştırıp kullanıyorlar.Güneş kremini okuyunca aklıma geldi, biz daha güneş kremi almadık. Burda yaz geldi sayılır. Kızlar siz aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben doktora sorucaktım unuttum bizimkide oturmaya çok istekli hiç oturtmuyoruz yalnız 4moms anakucağı var onda duruyo çok dik değil yatar pozisyondan biraz kalkık o da zararlı değilse inş ama sanmıyorumben bilmiyorum canm ne zaman oturtulması gerektiğini. Doktora geçen hafta gittiğimizde artık ayaklarına bastırabileceğimizi ve ellerinden tutup kaldırabileceğimizi söyledi ama oturtmuyoruz henüz dedi. Vakti gelince söyler heralde. Bir de bu her çocuğun kemik gelişimine göre farklılık gösterir bence. Bazı çocuk vardır 5 aylıktır ama daha tam kafasını tutamıyordur. O bebek oturtulmaz mesela.
Evet sabun tozu öneriyolar ama benim kızıma dalan roxy hiç iyi gelmedi malesef ve onu değiştirdiğimden beri kızarıklıkları çok çok azaldı.İstersen başka bi ürün dene.. farkettikten sonra özellikle dalanla yıkayarak denedim emin olmak için ve emin oldum.Her bebeğin cildi farklı tabi bizimkine kesinlikle iyi gelmedi.Sıvı deterjan kullanıyorum şuandoktor sabun tozu kullanmamızı önerdi. Ben de başından beri hep dalan roxy kullanıyordum. Onunla devam ediyorum.
yok canım 4moms zararlı değildir. Doğumdan itibaren kullanılıyor o zaten. Biz de anakucağına mama sandalyesine falan oturtuyoruz sürekli. Hatta biraz kafa kısmı kalkık oluyor. Tam yüz yatmayı sevmiyor.Ben doktora sorucaktım unuttum bizimkide oturmaya çok istekli hiç oturtmuyoruz yalnız 4moms anakucağı var onda duruyo çok dik değil yatar pozisyondan biraz kalkık o da zararlı değilse inş ama sanmıyorum
ya öyle mi diyorsun canım. Deneyim olmazsa ben de bir. Sen hangi sıvı deterjanı kullanıyorsun peki şuan?Evet sabun tozu öneriyolar ama benim kızıma dalan roxy hiç iyi gelmedi malesef ve onu değiştirdiğimden beri kızarıklıkları çok çok azaldı.İstersen başka bi ürün dene.. farkettikten sonra özellikle dalanla yıkayarak denedim emin olmak için ve emin oldum.Her bebeğin cildi farklı tabi bizimkine kesinlikle iyi gelmedi.Sıvı deterjan kullanıyorum şuan
Tesekkur ederim canım diğer ürünlerini kullanıyorum ama güneş kremini hiç görmemişim çok sagolMustela alabilirsin her ürünü çok iyi
Canım niue erken olsun ki? Buranın güneşi çok yakıyor. Bi de beyaz tenli bizimki, hassas cildiKesinlikle mustela ben çok memnun kaldım ama ben sadece tatile giderken sürdüm oğluma çok erken değil mi
Doğumdan önce de çok araştırmıştım o yüzden sabun tozu almıştım herşeyi onunla yıkamıştım mühendisinoğlu falan bende incelemiştim unibaby sıvı deterjan önermiyo içeriğinden dolayı ama benimkine o iyi geliyo unibaby sensitive kullanıyorum şuan.Elimde açılmamış dalan bile kaldı ama 5 durulama ve ütü yaptığım halde cildine iyi gelmediği için kullanmıyorum mecburen.Mustela stelatopia kullanıyoruz biz de ama dalan kullandığım zaman yinede kızarıklıklar devam ediyodu şuan daha rahatız kucakta çok durursa sıcaklarsa tetikliyo tabi.ya öyle mi diyorsun canım. Deneyim olmazsa ben de bir. Sen hangi sıvı deterjanı kullanıyorsun peki şuan?
Canım ben mecbur kullanıcam. Bizimki beyaz tenli hassas cildi, dermetitte var. Güneş zaten şimdiden bizi bile yakıyo, yapacak bisey yokCanım ben kullanmayacağım galiba. En temizi bile bir sürü kimyasal içeriyor güneş kremlerinin. Derileri de şu anda çok geçirgen. O yüzden kullanmadan kontrollü olarak güneşe alıştırmaya calisicam. Uzun ince kıyafetler giydiricem güneşte olduğunda. Mayosunu filan uzun kollu mayolardan alicam. Benim hiç güneş hassasiyetim yok inşallah o da öyle olur da kullanmadan idare edebiliriz. Ben iki üç senedir kullanmıyorum ama kullandığım dönemde arastirmistim badger ve Kiss my face en dogal içeriklere sahipti. Çok zorda kalırsam onları kullanabilirim. Bi de doğal yağlarla hafif koruyucu etkili kremler yapıyorlar onları arastiricam. Pisik kremlerindeki çinko oksit de emilmeyip cilt üstünde tabaka oluşturdugu için o da koruyucu oluyormuş. Bı kaç bitkisel yagla karıştırıp kullanıyorlar.
Benim aklımda da bioderma abcderm, mustela ve babe ürünleri var ama içeriklerini tam detaylı incelemedim sakin kafayla bakabilirsem yaz gelmeden iyi olucakCanım ben mecbur kullanıcam. Bizimki beyaz tenli hassas cildi, dermetitte var. Güneş zaten şimdiden bizi bile yakıyo, yapacak bisey yokdediklerine bende bi bakayım teşekkür ederim
ben de sıvı deterjan deneyeceğim canm. mustela iyi geliyor bize de.Doğumdan önce de çok araştırmıştım o yüzden sabun tozu almıştım herşeyi onunla yıkamıştım mühendisinoğlu falan bende incelemiştim unibaby sıvı deterjan önermiyo içeriğinden dolayı ama benimkine o iyi geliyo unibaby sensitive kullanıyorum şuan.Elimde açılmamış dalan bile kaldı ama 5 durulama ve ütü yaptığım halde cildine iyi gelmediği için kullanmıyorum mecburen.Mustela stelatopia kullanıyoruz biz de ama dalan kullandığım zaman yinede kızarıklıklar devam ediyodu şuan daha rahatız kucakta çok durursa sıcaklarsa tetikliyo tabi.
babe'yi ben de düşünmüştüm de. Ama bir yerde şöyle birşey okudum. "Babe'nin tüm ürünlerinde paraben var" yazmışlar :)Benim aklımda da bioderma abcderm, mustela ve babe ürünleri var ama içeriklerini tam detaylı incelemedim sakin kafayla bakabilirsem yaz gelmeden iyi olucak
Unibaby denersen sensitive dene bence diğer çeşitleri parfümlüydü galiba.Bi de bi kaç yıkama dene yani mesela dolaptan alıp giydirdiklerin bi önceki deterjanla yıkananlar ya onları da arada giydirince karışıklık oluyo o yüzden bi süre dene bi kere yıkayıp bırakma ben ilk öyle denedim anlayamadım bi kaç kez yıkayınca önceki yıkananları giydirmeyince anlayabildim.Çok karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir uykusuzluk kafasıben de sıvı deterjan deneyeceğim canm. mustela iyi geliyor bize de.
Evet olabilir şu uyku sorunumuzu bi aşabilirsek araştırıcam şuan bi okuduğumu 5 kere okuyorum doğru zaman değilbabe'yi ben de düşünmüştüm de. Ama bir yerde şöyle birşey okudum. "Babe'nin tüm ürünlerinde paraben var" yazmışlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?