- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.561
Canım Serra'nın alerjisi için mamayı değiştirdinmi hiç inek sütünün içindeki bir madde de yapabiliyormuş ona göre mamalar varmışBazen değil her zaman:) düzenli olarak 5-6 günde bir yapıyor
Ben hep puseti kullanıyorumBebek arabalarının pusetini kullanıyormusunz ben ilk günlerde gözüme oturma pozisyonu gibi geldi puseti kullanmadım sonra dr sordm pusetler oturma şekli görünsede değil güvenli dedi ama şimdide alıştıramıyorm içine koyar koymaz bağırıyor ağlıyor
Zeytinyagı sürmüştüm bebeğimin saçları döküldü hep bidahada sürmedim.mustela alacm bendemustela foam newborn köpük şampuan kullanıyoruz. Tam hatırlamıyorum ama 150 ml sanırım. Başlarda vardı baya. Bebeyağı sürdük taradık falan geçmedi. Mustela kullanmaya başladık tamamen geçti artık hiç olmuyor. zeytinyağı sürmek de zararlıymış buarada, dün bir yerde okudum bilginiz olsun.
İnek sütü alerjisi olduğunu düşünmüyor canm doktorumuz. Onun daha ciddi belirtileri var dedi. Zaten süt alerjisi olsa öyle mama değiştirmekle bitmiyor o iş.Canım Serra'nın alerjisi için mamayı değiştirdinmi hiç inek sütünün içindeki bir madde de yapabiliyormuş ona göre mamalar varmış
Canım sampuan sürüp taradın mı yoksa sadece şampuanladınmı.tarak bebeğimin cildini kızartıyomustela foam newborn köpük şampuan kullanıyoruz. Tam hatırlamıyorum ama 150 ml sanırım. Başlarda vardı baya. Bebeyağı sürdük taradık falan geçmedi. Mustela kullanmaya başladık tamamen geçti artık hiç olmuyor. zeytinyağı sürmek de zararlıymış buarada, dün bir yerde okudum bilginiz olsun.
Canm mustelayla yıkamaya başladıktan sonra tarama olayını bıraktım. Sadece banyodan sonra saçını kurulayıp kıl fırçayla fırçalıyoruz. O da konaklar için değil fırçalamazsak saçının arkası dolaşıyor düğüm oluyor. Halbuki azıcık saçı varCanım sampuan sürüp taradın mı yoksa sadece şampuanladınmı.tarak bebeğimin cildini kızartıyo
tamam canım çok teşekkür ederim bekleyim bende o zamanCanm bir sıkıntısı yoksa zorlanmıyorsa ağlamıyorsa fitile alıştırma. Bazı bebeklerin bağırsağı yavaş çalışıyor. Benimki mesela düzenli olarak 5-6 günde bir yapıyor. Sıkıntı da çekmiyor bu durumdan. Ben de artık alıştım demek ki düzeni bu diyorum. Doktor da sıkıntısı olmadığı sürece fitil yapma 10 güne kadar kaka yapmaması normal diyor.
BenimKızlar gece emzirme düzeniniz nasıl? Kaç saatte bir hangi saatlerde? Büyüdükçe değişiklik yapmamız gerekiyor mu? Ben hala aynı devam ediyorum uykusuz ve yorgunum bu yüzden bugün sütüm de yok.
Konak saç döktümü sizde.bebeğimde saç kalmadı ya çok üzülüyorumCanm mustelayla yıkamaya başladıktan sonra tarama olayını bıraktım. Sadece banyodan sonra saçını kurulayıp kıl fırçayla fırçalıyoruz. O da konaklar için değil fırçalamazsak saçının arkası dolaşıyor düğüm oluyor. Halbuki azıcık saçı var
Benim ki gündüz pek emmiyor, biraz duzelse de hala ara ara meme reddi yaşıyoruz ben de o yüzden gece ne kadar emerse kârdır diye kendim ne zaman uyanirsam veriyorum o da çoğunlukla emiyor. Bir iki saatte bir filan oluyordur. Sizin öyle bir derdiniz yoksa o ne zaman uyanirsa o zaman ver bence.Kızlar gece emzirme düzeniniz nasıl? Kaç saatte bir hangi saatlerde? Büyüdükçe değişiklik yapmamız gerekiyor mu? Ben hala aynı devam ediyorum uykusuz ve yorgunum bu yüzden bugün sütüm de yok.
Canm mustelayla yıkamaya başladıktan sonra tarama olayını bıraktım. Sadece banyodan sonra saçını kurulayıp kıl fırçayla fırçalıyoruz. O da konaklar için değil fırçalamazsak saçının arkası dolaşıyor düğüm oluyor. Halbuki azıcık saçı var
Ben gece mama veriyorum. 2:30 ve 5:30’da kalkıyor. Bunlar bazen yarım saat ileri yada geri kayabiliyor. Dediğin gibi büyüdükçe biraz azaltmak lazım sanki. Ben ek gıdaya başladıktan birkaç ay sonra tamamen kaldırmayı düşünüyorum inşallah becerebilirsem.Kızlar gece emzirme düzeniniz nasıl? Kaç saatte bir hangi saatlerde? Büyüdükçe değişiklik yapmamız gerekiyor mu? Ben hala aynı devam ediyorum uykusuz ve yorgunum bu yüzden bugün sütüm de yok.
Bizde de meme reddi vardi. Tam tersine döndü memeye yapışmış durumda şuan sürekli memede ve sütüm yok. Gece ben uyandırmasam sabahı görür aç kalır diye korkuyorumBenim ki gündüz pek emmiyor, biraz duzelse de hala ara ara meme reddi yaşıyoruz ben de o yüzden gece ne kadar emerse kârdır diye kendim ne zaman uyanirsam veriyorum o da çoğunlukla emiyor. Bir iki saatte bir filan oluyordur. Sizin öyle bir derdiniz yoksa o ne zaman uyanirsa o zaman ver bence.
Dökmedi canm. Ama biz erken müdahale ettik. Daha da çoğalmadan engelledik.Benim
Konak saç döktümü sizde.bebeğimde saç kalmadı ya çok üzülüyorum
Ya aynen bir tutam saçı var o da düğüm oluyor. Çünkü sürekli kafasını sağa sola sağa sola çeviriyor. Çok hareketli. Saç da dolaşıyor arkasındaÇok komik. Bizim de var ense de bir tutam. Az üstü de sürtünmekten kel oldu. Acaba kessem mi diyorum enseyi de hepsi birlikte uzasin diye.
Süper olur. Ben my baby&blw uygulamasını indirmiştim telefonuma çok güzel tarifler var. Aklınızda olsun.Arkadaşlar yemek tarifleri paylaştığınız farklı bir topik açmistiniz galiba. Ek gıdaya geçince de benzer bir topik açalım mı? Bebeklerimize yedirdigimiz şeyleri,tariflerini resimlerini filan paylaşalım.
Sütüm yok diye düşünme. Sık emdiği için birikmiyordur sadece. Benim ilk ayda göğüslerim taş gibi oluyordu sonra terbiye oldu sanırım yumuşak şimdi hep. İşe başladım sagiyorum günde bı kere, göğüs yumuşak olsa bile gayet de güzel süt geliyor. Yani anlayamiyorsun sütün var mı yok mu kendi kendine. Ben aşağı yukarı sayıyorum günde 10 öğün filan emiyor mu diye. Sen de takip edebilirsin gündüz yeterli emdiyse gece hiç uyandırma bence. Kendisi uyanınca emzir.Bizde de meme reddi vardi. Tam tersine döndü memeye yapışmış durumda şuan sürekli memede ve sütüm yok. Gece ben uyandırmasam sabahı görür aç kalır diye korkuyorum
Oğlumun da öyle ya. Bir benim saçım bir de onun saçı her yere dökülüyorÇok komik. Bizim de var ense de bir tutam. Az üstü de sürtünmekten kel oldu. Acaba kessem mi diyorum enseyi de hepsi birlikte uzasin diye.
Nasıl yani o uyanmadığı halde alıp emziriyo musunKızlar gece emzirme düzeniniz nasıl? Kaç saatte bir hangi saatlerde? Büyüdükçe değişiklik yapmamız gerekiyor mu? Ben hala aynı devam ediyorum uykusuz ve yorgunum bu yüzden bugün sütüm de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?