2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını ne yapayım tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim
4 gün normal galiba benimki hiç yapmıyor ruhum_mavi nin bebişi de bazen öyle geç yapıyor müdahale etmiyor huzuru iyiyse bekle kusması falan yoksa gaZ çıkarıyorsa doktorlar bekleyin diyor sadece anne sütümü alıyor

evet canım sadece anne sütü veriyorum. ya pazartesi yola çıkacağız o zamana kadar yapması lazım veya yaptırmam lazım en geç pazar günü
O zaman pazarı bekle :) hem rahatlamış olur yolculuk iyi geçer

huzuru yerinde. evet sadece anne sütü veriyorum. pazar güne kadar bekleyeyim bakalım

arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını ne yapayım tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim
Bide zeytinyağı ile bezini her açtığında poposunun deliğine masaj yap ayaklarını yukarı kaldırıp bekle

Işe yaramasina sevindim canım öğlenleri bize gürültü fayda etmiyor artık öğlen uykuları çok değişmeye başladı. Ama neyseki gece uykusuna onunla geçiyor. Kurtaricim benimde gürültü walla :)

Benimki 4 aylık 3 aydan beri yüzüstünden sırt ustune dönüyor sanırım. Tersini de arada yapıyor ama uyurken filan bilinçli değil bence tesadüfen olurken gördüm bı kaç kere.
Ooo 1 aydan itibaren mi dönüyor?o kadar erken nasil beceriyor şaşirdim Valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…