2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Peki gece agliyor mu kac kez emziriyorsun
Canım zaten meme reddi yaşıyoruz şiddetli bir şekilde hemde aç durmaya razı ama bu red olmadan önce doktorum her Bebek acıkınca ağlar nezaman isterse ozaman emzir uykuda Bebek için gıdadır uykusunu bölme diyordu şuan benim kızım günde 4 kez falan emiyor atlatıcam inşallah böyle olan çok varmış 3 ve 4. Aylarda çok oluyormuş bu meme reddi atlatanlar 3 yaşına kadar emziriyor inşallah Benim kızımda emecek

Canım benimkisi bazen 8 saat bile kalkmıyor. Ağzına versen de almıyor bazen. Bende zorlamıyorum çoktan beri.
Doktorumuzda keyfi bilir elleme dedi. Acıksalar durmazlar zaten.
Kilo alımı iyi diye hatırlıyorum canım senin bebişin zorlama bari uyusun günde kaç kez emiyor canım

Bizimkisinin de hiç acıkarak ağladığı olmadi canım çok şükür. Bazen sadece mizirdanir bazen onu bile yapmaz. Çoğu zaman bizden önce kalkıp konusuyo etrafı inceliyor oluyo maşallah.
Belki de acıktığını bilmiyo, çok iştahlı değil.

Benimkisine de versen emiyo arada ama ben pek vermiyorum. Kendi uyanıp konuşunca yada mizirdayinca veriyorum. Bence sende uyandırma. Bırak öğrensin seni uyandırıp acıktığını anlatmayı.
Canım sacmalamamisimdir umarım çok uykusuzum. Yazdıklarımı okuyunca hiç bir şey anlamıyorum, inşallah anlatabilmisimdir

Evet aglamamasi guzel ama ben surekli ayaktayim surekli uykusuz kaldim buara sutum de yok bahar oncesi depresyona mi girdim cok mu yoruldum bilemiyorum. Kronik yorgun gibiyim
O kronik yorgunluk cogumuzda var sanirim. Hic dinlenemiyor gibiyim ben de kizim uyumayinca.
Tesekkur ederim, bakayim=)

Yazdım yardım kısmından. İnşallah çözülür

Evet uyurken alip emziriyorum altini da degisiyorum sabaha kadar uyanmiyor. Ablamin bebegi de ayni uyanmiyor kendisi uyanip besliyor
Ben sanırım en son o istemeden ya da o uyurken emzirdiğimde 40 ı yeni çıkmıştı hiç öyle yapmıyorum. Gece emip uyuyo sonra 5-6 ya kadar emzirmiyorum.uyanınca emziriyorım hemen dalıyor zaten

Walla uyku eğitimi dediğinde tüylerim ürperiyor:)))) sallanan beşik falan mi canım olmadi al evine getir walla Ne güzel sevmiş çocuk tabi annesi yatmış onda

Sağınca kaç cc çıkmalı bebeğin doyması için

Canım sen bilirsin ama uyanmayan bebeği uyandırma ne güzel işte ben uyandırmıyorum kendi ağlayınca emziriyorum acıkınca uyanır muhakkak sonra çok zor olur bunalırsın benim ilk çocuğum 7 -8 kez kalkardı gece uykudan bişey anlamazdım emzik gibi kullanıyorlar sonra 21 ay emzirdim sonra dayanamayıp bıraktım emzirmeyi inş kızımıda 21 ay emzircem Allah izin verirse hak geçmesin

Yok canım uyandırmıyorum zateno uyuyor oluyor beslenirken aynen yatağına bırakıyorum memeyi atınca. Surekli uyanan uykusuz kalan benim. Durmadan yatıp kalkmaktan sanırım sütüm azaldı cok. Hep yorgunum sanki hic dinlenemiyorum

bebeğimi geceleri biraz daha uzun uyumaya nasıl alıştırabilirim? Çok sık uyanıyo sık emmeye alıştırdım çünkü.. bu nasıl düzeltilir uykudan uyanıp meme vermeyince ağladığında ne yapabilirim nasıl tekrar uyutabilirim acaba emzik falan denedim sinirleniyo

Ben de gece sık emziriyorum. Tam dalamiyor sanki,sesler cikariyor tam uyanmadan da alip emziriyorum mecburen. Emzirmeden de asla geri uyumuyor. Keske daha uzun uyusalar. Tek yolu uyku egitimi sanirim ama onu da yapamam ben:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…