- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.601
Peki gece agliyor mu kac kez emziriyorsunDoktor bana istemediği sürece emzirme dedi uykusunu bozma gece beslenmesine alıştırma dedi
Ben demiştim canım ama çok oldu alalı çok rahatım
Evet aglamamasi guzel ama ben surekli ayaktayim surekli uykusuz kaldim buara sutum de yok bahar oncesi depresyona mi girdim cok mu yoruldum bilemiyorum. Kronik yorgun gibiyimHayalimmasallah diyim
Canım zaten meme reddi yaşıyoruz şiddetli bir şekilde hemde aç durmaya razı ama bu red olmadan önce doktorum her Bebek acıkınca ağlar nezaman isterse ozaman emzir uykuda Bebek için gıdadır uykusunu bölme diyordu şuan benim kızım günde 4 kez falan emiyor atlatıcam inşallah böyle olan çok varmış 3 ve 4. Aylarda çok oluyormuş bu meme reddi atlatanlar 3 yaşına kadar emziriyor inşallah Benim kızımda emecekPeki gece agliyor mu kac kez emziriyorsun
Kilo alımı iyi diye hatırlıyorum canım senin bebişin zorlama bari uyusun günde kaç kez emiyor canımCanım benimkisi bazen 8 saat bile kalkmıyor. Ağzına versen de almıyor bazen. Bende zorlamıyorum çoktan beri.
Doktorumuzda keyfi bilir elleme dedi. Acıksalar durmazlar zaten.
Bizimkisinin de hiç acıkarak ağladığı olmadi canım çok şükür. Bazen sadece mizirdanir bazen onu bile yapmaz. Çoğu zaman bizden önce kalkıp konusuyo etrafı inceliyor oluyo maşallah.Agzina verince aliyor benimkisi oyuzden vicdan azabi cekiyorum kalkmayinca. Mesela emzirip yatirdim bir saat sonra emzirmek istesem agzini acmaz asla ama bir bucuk saat sonra ya da iki saat sonra agzini aciyor. Hele uc saat olmussa memeye saldiriyor gibi ama uyanmiyor ya da aglamiyor. Belki hic firsat vermedim aglamasina dogdugundan beri saatli kalkip besliyorum bilmiyor belki aglamasi gerektigini
Nereden aldin canim hangi site hangi model ben de hamak arastiriyorum karar veremedim.
Hiç zorlamıyorum kuzum alıştım düzenine artıkKilo alımı iyi diye hatırlıyorum canım senin bebişin zorlama bari uyusun günde kaç kez emiyor canım
O kronik yorgunluk cogumuzda var sanirim. Hic dinlenemiyor gibiyim ben de kizim uyumayinca.Evet aglamamasi guzel ama ben surekli ayaktayim surekli uykusuz kaldim buara sutum de yok bahar oncesi depresyona mi girdim cok mu yoruldum bilemiyorum. Kronik yorgun gibiyim
Tesekkur ederim, bakayim=)Bu; portatif bir şey taşınabiliyor da.
n11.com
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!m.n11.com
Yazdım yardım kısmından. İnşallah çözülürEn çok kullandigim şey o. Sürekli dışarı çıkıyoruz ve çok güzel uyuyor pusetle.evde Çok mızmızlanırsa atıyorum arabaya oda oda geziyoruz uyuyup kalıyor.
Maşallah kilosuda boyuda gayet güzel. Bizim ki 5100 ve 58cm.doktir cok iyi diyor.
Yok canım istemiyor.
Ya bende sürekli kesiyorum 6-7 kere kestim kel oldu arkası
Alla alla bi tek benden mi istiyo yaİstemiyor
Ben sanırım en son o istemeden ya da o uyurken emzirdiğimde 40 ı yeni çıkmıştı hiç öyle yapmıyorum. Gece emip uyuyo sonra 5-6 ya kadar emzirmiyorum.uyanınca emziriyorım hemen dalıyor zatenEvet uyurken alip emziriyorum altini da degisiyorum sabaha kadar uyanmiyor. Ablamin bebegi de ayni uyanmiyor kendisi uyanip besliyor
Walla uyku eğitimi dediğinde tüylerim ürperiyor:)))) sallanan beşik falan mi canım olmadi al evine getir walla Ne güzel sevmiş çocuk tabi annesi yatmış ondaBugün dua ettim sana inan ki. uyku eğitimi bizim için zor olacak şimdiden anladık :) annemlerdeki bizden kalan demir beşik var eski tip onu o kadar sevdi ki bugünki. Sıkıntısı onu istemeseydi insan inanamıyor bu kadar küçük bebek nasıl anlar diye :) inat etti dile gelecekti ananemdeki beşiği istiyorum diye :)
Sağınca kaç cc çıkmalı bebeğin doyması içinSütüm yok diye düşünme. Sık emdiği için birikmiyordur sadece. Benim ilk ayda göğüslerim taş gibi oluyordu sonra terbiye oldu sanırım yumuşak şimdi hep. İşe başladım sagiyorum günde bı kere, göğüs yumuşak olsa bile gayet de güzel süt geliyor. Yani anlayamiyorsun sütün var mı yok mu kendi kendine. Ben aşağı yukarı sayıyorum günde 10 öğün filan emiyor mu diye. Sen de takip edebilirsin gündüz yeterli emdiyse gece hiç uyandırma bence. Kendisi uyanınca emzir.
Canım sen bilirsin ama uyanmayan bebeği uyandırma ne güzel işte ben uyandırmıyorum kendi ağlayınca emziriyorum acıkınca uyanır muhakkak sonra çok zor olur bunalırsın benim ilk çocuğum 7 -8 kez kalkardı gece uykudan bişey anlamazdım emzik gibi kullanıyorlar sonra 21 ay emzirdim sonra dayanamayıp bıraktım emzirmeyi inş kızımıda 21 ay emzircem Allah izin verirse hak geçmesinAgzina verince aliyor benimkisi oyuzden vicdan azabi cekiyorum kalkmayinca. Mesela emzirip yatirdim bir saat sonra emzirmek istesem agzini acmaz asla ama bir bucuk saat sonra ya da iki saat sonra agzini aciyor. Hele uc saat olmussa memeye saldiriyor gibi ama uyanmiyor ya da aglamiyor. Belki hic firsat vermedim aglamasina dogdugundan beri saatli kalkip besliyorum bilmiyor belki aglamasi gerektigini
Yok canım uyandırmıyorum zateno uyuyor oluyor beslenirken aynen yatağına bırakıyorum memeyi atınca. Surekli uyanan uykusuz kalan benim. Durmadan yatıp kalkmaktan sanırım sütüm azaldı cok. Hep yorgunum sanki hic dinlenemiyorumCanım sen bilirsin ama uyanmayan bebeği uyandırma ne güzel işte ben uyandırmıyorum kendi ağlayınca emziriyorum acıkınca uyanır muhakkak sonra çok zor olur bunalırsın benim ilk çocuğum 7 -8 kez kalkardı gece uykudan bişey anlamazdım emzik gibi kullanıyorlar sonra 21 ay emzirdim sonra dayanamayıp bıraktım emzirmeyi inş kızımıda 21 ay emzircem Allah izin verirse hak geçmesin
Evet şimdi nasıl düzelticem geri bilmiyorumKisa uykuya alışmış olabilir canım, hiç düzenlerini bozmamak gerekliymiş aslinda
Ben de gece sık emziriyorum. Tam dalamiyor sanki,sesler cikariyor tam uyanmadan da alip emziriyorum mecburen. Emzirmeden de asla geri uyumuyor. Keske daha uzun uyusalar. Tek yolu uyku egitimi sanirim ama onu da yapamam ben:/bebeğimi geceleri biraz daha uzun uyumaya nasıl alıştırabilirim? Çok sık uyanıyo sık emmeye alıştırdım çünkü.. bu nasıl düzeltilir uykudan uyanıp meme vermeyince ağladığında ne yapabilirim nasıl tekrar uyutabilirim acaba emzik falan denedim sinirleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?