2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
Bizde de meme reddi vardi. Tam tersine döndü memeye yapışmış durumda şuan sürekli memede ve sütüm yok. Gece ben uyandırmasam sabahı görür aç kalır diye korkuyorum
Canım benimkisi bazen 8 saat bile kalkmıyor. Ağzına versen de almıyor bazen. Bende zorlamıyorum çoktan beri.
Doktorumuzda keyfi bilir elleme dedi. Acıksalar durmazlar zaten.
 
Işe yaramasina sevindim canım öğlenleri bize gürültü fayda etmiyor artık öğlen uykuları çok değişmeye başladı. Ama neyseki gece uykusuna onunla geçiyor. Kurtaricim benimde gürültü walla :)
Bugün dua ettim sana inan ki. uyku eğitimi bizim için zor olacak şimdiden anladık :) annemlerdeki bizden kalan demir beşik var eski tip onu o kadar sevdi ki bugünki. Sıkıntısı onu istemeseydi insan inanamıyor bu kadar küçük bebek nasıl anlar diye :) inat etti dile gelecekti ananemdeki beşiği istiyorum diye :)
 
Canım benimkisi bazen 8 saat bile kalkmıyor. Ağzına versen de almıyor bazen. Bende zorlamıyorum çoktan beri.
Doktorumuzda keyfi bilir elleme dedi. Acıksalar durmazlar zaten.
Benimkiside öyleydi ben açtır diye kaldıra kaldıra bozdum galiba şimdi 2saatte bir uyanıyo gece bazen uyanıp oyun oynamak istiyo falan.Ya da sütüm yetmiyo acıkıyo bilemedim
 
Bebeği hiç kendi kendine uyuyan var mı aranızda? Bütün bebekler illa bir desteğe ihtiyaç duyuyor mu uyurken? Sallama, kucaklama, muzik, ninni, emzik, banyo filan. Yani illa bı şey yapıyor herkes galiba. İlk aylarda kendi kendine durduğu yerde uyuyakaliyordu ne güzel. Şimdi asla öyle bi şey yok. Mutlaka uykusu geldiğini farkedip çok geciktirmeden benim uyutmam gerekiyor. Şükürler olsun uyku düzeni var en azından ama canımı sıkıyor benim tören gibi her gün uyuma merasimi yapmamız. Hele bi de işimiz olur da geciktirirsem uyutmayi miziklaya miziklaya uyuyor.
 
Kac emzik denedim görsen canim aslinda basta aventinkini tutuyordu ama bir ara vermedim nedense o da unuttu bir daha tutmadi. Sonra denedim agzindan dusurdu falan. Baska markalar da aldim en son oioi uyku arkadasli aldim arada tutuyor ama emzik aşkı yok oyle cani isterse tutuyor.
 
En çok kullandigim şey o. Sürekli dışarı çıkıyoruz ve çok güzel uyuyor pusetle.evde Çok mızmızlanırsa atıyorum arabaya oda oda geziyoruz uyuyup kalıyor.
Maşallah kilosuda boyuda gayet güzel. Bizim ki 5100 ve 58cm.doktir cok iyi diyor.
Yok canım istemiyor.
Ya bende sürekli kesiyorum 6-7 kere kestim kel oldu arkası
 
karnının üstüne yatarken yüzüstü dönebiliyor ama sırtüstü yatarken yüzüstü dönemiyor. Doktora bunu sordum 5-6.ayı bulur dedi. Daha güçlü kol ve boyun kasları gerekiyormuş onun için.
Yaa benimki de tam tersi :) yüz üstü yatmayı çok seviyor. Başını bayağı kaldırıyor sağa sola çeviriyor ama sırt üstüne dönmüyor denemiyor bile :))
 
Çok Nadir öğle uykularına kendi kendine dalabiliyor. 3-4 kere yaptı bugüne kadar. Ben mutfakta işim olduğu zamanlarda oyun halısına ya da anakucağına yatırıyorum anakucağından da sarkan oyuncaklar var. Halıda da onda da oyuncaklarla konuşmak başlıyo biraz ağlamaklı olmaya başlıyo sesi elimdeki iş bitsin hemen gidip uyutcam aslında ama bi bakıyorum ses birden kesiliyor bizimki uykuya yenik düşmüş
 
Bebeği saç döken varmı kızım ince ince Yasemin ce deki Şuayip e benzedi ensede var tepesi gitti acayip dökülüyor elimle çekiyorum dökülmesini beklemiyorum artık tutam tutam ya
 
Benimkiside öyleydi ben açtır diye kaldıra kaldıra bozdum galiba şimdi 2saatte bir uyanıyo gece bazen uyanıp oyun oynamak istiyo falan.Ya da sütüm yetmiyo acıkıyo bilemedim
Kisa uykuya alışmış olabilir canım, hiç düzenlerini bozmamak gerekliymiş aslinda
 
Kızlar gece emzirme düzeniniz nasıl? Kaç saatte bir hangi saatlerde? Büyüdükçe değişiklik yapmamız gerekiyor mu? Ben hala aynı devam ediyorum uykusuz ve yorgunum bu yüzden bugün sütüm de yok.
Doktor bana istemediği sürece emzirme dedi uykusunu bozma gece beslenmesine alıştırma dedi
 
Canım benimkisi bazen 8 saat bile kalkmıyor. Ağzına versen de almıyor bazen. Bende zorlamıyorum çoktan beri.
Doktorumuzda keyfi bilir elleme dedi. Acıksalar durmazlar zaten.
Agzina verince aliyor benimkisi oyuzden vicdan azabi cekiyorum kalkmayinca. Mesela emzirip yatirdim bir saat sonra emzirmek istesem agzini acmaz asla ama bir bucuk saat sonra ya da iki saat sonra agzini aciyor. Hele uc saat olmussa memeye saldiriyor gibi ama uyanmiyor ya da aglamiyor. Belki hic firsat vermedim aglamasina dogdugundan beri saatli kalkip besliyorum bilmiyor belki aglamasi gerektigini
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…