- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.741
1 yas oncesi de oluyormus cnm doktorumuz 6.ayda yapalim erken koruyuculuk sağlasın dedi yani 6. 12. Ayda nimenrix 2 doz yada 1 yas 1 doz bexero da 7.9. Aylarda olucakmis bide 27 aylikken hatirlatma asisi
Her doktor farklı bir aşı takvimi çıkarıyor zaten.bizim doktorda menenjit b tipi ülkemizde daha yaygın dedi erken koruyuculuk için önce bexsero yapmayı uygun gördü. Sanırım doktorlarımıza güvenmek dışında yapacak birşeyimiz yokHayır özellikle nimenrix istedi doktor hatta aşıyı biz aldık adını da yazdı verdi
Malesef ve bu kdr net farklılıklar olması da üzücü ve tuhafHer doktor farklı bir aşı takvimi çıkarıyor zaten.bizim doktorda menenjit b tipi ülkemizde daha yaygın dedi erken koruyuculuk için önce bexsero yapmayı uygun gördü. Sanırım doktorlarımıza güvenmek dışında yapacak birşeyimiz yok
Ben de şimdi tam diş kaşıyıcıyla ilgili bir şey paylaşmak için girdim yazdığını gördüm canm.Acaba diş kaşıyıcı eldiven nasıl olur ki? Sürekli eli ağzında.
Aynen canm ellerini emdikleri için şu aşamada eldiven daha mantıklı gibi.Ben de şimdi tam diş kaşıyıcıyla ilgili bir şey paylaşmak için girdim yazdığını gördüm canm.
Dün eşim şu diş kaşıyıcıları almış Serra’ya. İçlerinde su var. Buzdolabına konuluyor. Hafif birşeye de benziyor. İlk bunu deneyeceğiz sanırım. Ama şuan uzun süreli tutamadığı için daha erken gibi geliyor bana.
Senin paylaştığın eldivenler şuan için daha mantıklı aslında. Eline geçirirsin tuttu düşürdü derdi olmaz. Bir de ellerini emmeye alışkın oldukları için yabancılık çekmezler
Acaba diş kaşıyıcı eldiven nasıl olur ki? Sürekli eli ağzında.
Evet bana da arkadaşım söyledi dün. Bende bilmiyordum böyle Bi ürünün varlığını.Aaa ne güzel düşünülmüş bir ürün...
40i cikinca lokalle yaptirdikSünnet genel anestezi mi lokal mi yapıyorlar 3 aylık bebeğe sanırım karar verdim 3,5 aylık gb yaptırcam inş
Ph değerine bakmadim, surup kullandık. Motillium ve antibiyotik. Ismini hatirlayamiyorumNe kullanmıştınız şurup mu? Ph değeri kaçtı seninkinin
Bana da bu mantıklı geldi ama acaba elini ağza sokma alışkanlığını iyice pekiştirmiş mi olurum diye tereddüt ettim. Ya da çıkarınca elini de buna davrandığı gibi sert bı şekilde ağzına surter mi diye endişelendim. Hiç yorum da yok internette doğru dürüst bu dis kasiyicilar hakkında. Surda bakıyorum hepimizin çocuğunda var bu sıkıntı. O kadar yaygın yani. Ama hiç bir bilgi, yorum yok internette hangisinin daha kullanışlı olduğuna dairAcaba diş kaşıyıcı eldiven nasıl olur ki? Sürekli eli ağzında.
Ben aldım bi tane deneme amaçlı sulu olanlardan tutup ağzına sokuyor bı şekilde ama sert bi şekilde tutup sürtemedigi için kaşıma işine yaramiyor. Yalıyor emiyor bi şeyler yapıyor sadece. Bırakıcam kendi haline ben bu konuda hiç bı şey vermeyeceğim eline.Ben de şimdi tam diş kaşıyıcıyla ilgili bir şey paylaşmak için girdim yazdığını gördüm canm.
Dün eşim şu diş kaşıyıcıları almış Serra’ya. İçlerinde su var. Buzdolabına konuluyor. Hafif birşeye de benziyor. İlk bunu deneyeceğiz sanırım. Ama şuan uzun süreli tutamadığı için daha erken gibi geliyor bana.
Senin paylaştığın eldivenler şuan için daha mantıklı aslında. Eline geçirirsin tuttu düşürdü derdi olmaz. Bir de ellerini emmeye alışkın oldukları için yabancılık çekmezler
Tamam canım sağol sonuçlarımız çıktı ama doktora gösteremedik o yüzden sordumPh değerine bakmadim, surup kullandık. Motillium ve antibiyotik. Ismini hatirlayamiyorum
Kızlar zeynep uyku saatini iyice erkene çekti. Saat7de uyuyor.eger uyutmazsak ağlama krizine giriyor. Cok erken uyuduğu için sabah 5-6 gibi uyanıyor. Bu sefer ben sersem gibi oluyorum. Babası kızını göremiyor diye depresyonda. Uyuyan kızı uyandırıp sevmek istiyor. Erken uyuttum diye bana trip yapıyor. Normalde eskiden babası uyuturdu.o günleri özlüyormuşuyku saatini 9a çekebilsek süper olacak. Ama yapamıyorum akıl verin bana.
Kızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor.
Hemen acile geldikkızıma mecbur tomografi cekildi durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş eşim deli gibi dolanıyo şu an gözetim altında kızım hala
Bende vardı bundan eline taktım hiç sevmedi. Eldiven takılı olan eli bıraktı diğerini emmeye başladı.Acaba diş kaşıyıcı eldiven nasıl olur ki? Sürekli eli ağzında.
Allah allah durduk yere olaya bak kac yaşındaydı bu topa vuran heralde ben olsam tum mahalleyi ayaga kaldirirdim. Cok gecmis olsun birsey yokmus sukur.Kızlar, bugün rahmetli dedem için yemek yapıldı oraya gittik. Yemek bitti dönecektik. Arabaya binecegimiz yerde koca koca çocuklar top oynuyormuş. Arada bizim kuzenlerde vardı. Eşim kuzenime, topu tut çocuk var dedi. Çocuğun biri "çocuk mu heeeheeehee" falan dedi. Bende tam kaçayım derken topa oyle diyen çocuk bir vurdu, bizim kızın kafasının arkasına!!ne olduğunu şaşırdım, neredeyse ben bile düşüyordum
Kızım bağıra bağıra ağladı, ben bi taraftan sakinleştirmeye çalışarak ağlıyorum, eşim bi taraftan kim lan o çok lannn kim vurdu falan diye dolanıp bağırıp duruyor.
Hemen acile geldikkızıma mecbur tomografi cekildi durduk yere radyasyon aldı. Allahtan birşey yokmuş eşim deli gibi dolanıyo şu an gözetim altında kızım hala
O saatte uyur bizimki ama bilerek yerine yatirmam oturma odasinda seste ve isikta tutuyorum yarim saat uykusunu kandirsin yoksa cok erken oluyor gercektenKızlar zeynep uyku saatini iyice erkene çekti. Saat7de uyuyor.eger uyutmazsak ağlama krizine giriyor. Cok erken uyuduğu için sabah 5-6 gibi uyanıyor. Bu sefer ben sersem gibi oluyorum. Babası kızını göremiyor diye depresyonda. Uyuyan kızı uyandırıp sevmek istiyor. Erken uyuttum diye bana trip yapıyor. Normalde eskiden babası uyuturdu.o günleri özlüyormuşuyku saatini 9a çekebilsek süper olacak. Ama yapamıyorum akıl verin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?