2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm bana basından beri dusuk tehlikesi var aynen iliski yasak ve progrstan kullanıyorum iğne de vuruldum kanamam olunca

Bende göğüs hassasiyeti dışında hiç bişi yok ya ne aşerme ne mide bulantısı perşembe kontrol inş sorun yoktur

Ya fitil gibi filan diyince çekindim ben de. Ay hiç sormadım ki kanama filan az önce öğrendim öyle bişeyin olduğunu yarın bi daha gidicem devlete bakalım o ne diyecek

Özeldmi yptn canm sennde tutmş ikş hatanye bktm 280 biri diğeride 370 dedi çok pahalı ya Araştrma ypmşmydn hastane
Yok canım araştırma yapmadım. Kendi doktorumun olduğu hastanede yaptırdım hepsini
Testleri niye ozelde yaptinizki saglik ocagi veya devlet hastanesinde de yapabilirsiniz ben yaptim hic param gitmedi
malesef devlet hastanesinde sıra bekleyebilecek kadar vaktim yoktu. O yüzden özelde yaptırdım.

Kuzum korkma o usume hali bende de var normal bi usume degil garip yanii. Göğüslerde hafif kendini saldı gibi :) ayniyiz bence bi sorun yokturdur. Hem sen kalp atisini duymustun 12. Haftada cagirmasi gerekmiyor muydu ?
Ayniymisiz o zaman canim içim rahatladi. Benim tup bebek oldugu icin biraz daha kontroller fazla simdilik. Insallah yarinda hersey yolundaysa o zaman ayda 1 olur belki.

Ilk cocuk olunca cahillik oluyor. Rahat olamiyorum bir turlu. Herkes ayni durumdaymis

bende donuuorum disarisi 26 detrce ben polar hirkayla dolaniyorum yorgan örtunuyorum gunduz arada ates basiyo ama kisa suruyo dktor ates basmasini tansiyon dusuyor ondan dedi
Hava o kadar sicakki anlatamam. Bi ara disari ciktim o zaman ısıdım biraz.Ateş basmasi onceden olmustu. 3 gundur üşüyorum. Hormonlardan galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…