2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O ağrılar çoğumuzda var canım gönlünü ferah tut inşallah bi sorun yoktur.Ama içim rahat etsin diyosan istersen tekrar test yap

Canım endişelenme o yerleşme ağrıları bende de var.

Allah yardımcın olsun inşallah o zamana kadar güzel gelişmeler olur

Bugünki karından yaptı canım
Canım neden sorduğumu merak ediyorsan şimdi benim rahmim dönük bu yüzden bebeği hiç bir zaman karından göremedi doktorum hep vajinal muayene etmek zorunda kaldı düzenli yıllardır aynı doktora gittiğim için rahmimin dönük olduğunu biliyordu karından ilk denedi her seferinde gözükmeyince direk vajinal muayeneye aldı orada ilk muayenede gözükmedi ikinci de gözüktü demem o ki gittiğinde bidhakine sen iste vajinal muayeneyi olabilir belki senin de dönüktür ama bilmiyorsundur. her 5kadından 1 inin rahmi dönükmüş çünkü okuyunca aklıma bu geldi söylemek istedim

çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı olur hakkınızda. Birşey soracağım 8+4'e kadar hiç duyamamış mıydınız kalp atışını yoksa kalp atışı vardı ama hep mi yavaştı? Biz de dün keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı çok endişeleniyorum ya duyamazsak diye.

O ağrılar çoğumuzda var canım gönlünü ferah tut inşallah bi sorun yoktur.Ama içim rahat etsin diyosan istersen tekrar test yap

Canım endişelenme o yerleşme ağrıları bende de var.

Çok teşekkür ederim kızlar azaldı biraz ağrı. Hiçbir belirti olmayınca ilk defa böyle olunca adet olacağım gibi hissettim. İnşallah yerleşme ağrısıdır :)

Canm geçmiş olsun inşallah hayırlı iyi haberler alırız

İnşallah gelişir canım bebeğin , ilk üç ay geçmeden aslında gebe olduğumuzu düşünmemek şazım ama çok istediğimizden her saniye aklımız onda , hayırlısı olsun hakkımızda inş , hiç belli olmaz belki çok hızlı bir şekilde gelişir

Teşekkür ederşm cevap verdiğiniz için fakat ben sağlık ocağında yaptırmıştım 16:30 da kapanıyor ne yazık ki labaratuarımı arasam acaba
Canm aile hekimliği de hastaneye gönderyo zaten kanı lab da arayabilirsiniz bilgi işlmeide ben ilkinde kodu yanlış giryomuşm bilgi işlem doğrusunu vermişti

Niye bu kadar alındınız anlamadım. Sizin doktorunuz doçentse benimki de prof o zaman. Doktorlarımızı mı yarıştıracağız??? Gereksiz tahlil yaptıracak kadar cahil değilim çok şükür. Hiçbir doktor gereksiz yere tahlil yapmaz. Bu söylediğiniz şey doktorlara hakarettir. Sizin doktorunuz da savsaklamış o zaman. Tüp bebek hastalık değildir ayrıca. Burası da bi tartışma platformu değil. Herkes kendi deneyimlerini paylaşıyor. Sizden ricam bana bi daha birşey yazmamanız. Ben yeterince açık anlattım çünkü. İyi günler.

Canım benim sağol verdiğin Bilgi için ama pazartesi baktı vajinal göremedi onda da. Birşeyler dönüyor ne oluyor bilmiyorum zaman gösterecek

Kızlar geçen hafta paylaşmıştım durumu maalesef ki kalp atışı alamadığımız için dün gebeliğim sonlandırıldı. 9.cu haftaya girmiştim artık. Aslında geçen hafta gelişim geriliği ve hafta uyumsuzluğundan dolayı doktor sağlıklı görünmüyor demişti ama yine de son dakikaya kadar bir umut oluyor insanda... Ben yinede sizleri takip ediyor olacağım umarım en kısa sürede bebeğime kavuşurum sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…