- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.061
O ağrılar çoğumuzda var canım gönlünü ferah tut inşallah bi sorun yoktur.Ama içim rahat etsin diyosan istersen tekrar test yapKızlar merhaba, ben sabah hiçbir belirtim yok dedim ama yarım saat önce adet olacakmış gibi ağrılarım başladı. Transfer sonrası 8. gün değerim 161, 10. gün değerim 389 çıkmıştı. Başka test yaptırmadım. Bugün 15. gün. Doktor için cumartesi randevu almıştım. Ağrım başlayınca yarın gideyim dedim ama yarın ve öbür gün randevular dolu. Ne yapsam acaba ? Beta testini mi yarın tekrar yapsam?
Canım endişelenme o yerleşme ağrıları bende de var.Kızlar merhaba, ben sabah hiçbir belirtim yok dedim ama yarım saat önce adet olacakmış gibi ağrılarım başladı. Transfer sonrası 8. gün değerim 161, 10. gün değerim 389 çıkmıştı. Başka test yaptırmadım. Bugün 15. gün. Doktor için cumartesi randevu almıştım. Ağrım başlayınca yarın gideyim dedim ama yarın ve öbür gün randevular dolu. Ne yapsam acaba ? Beta testini mi yarın tekrar yapsam?
Hadi inşallah güzel haberler ver bize.İ
İnşallah canım yarın gidicem bende
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun hakkımızdadeğerler tamam da erken geç döllenme işte onla ilgilidir ya, inşallah görürüz bebişlerriii , ordayken birini gördü 6+3 dedi. kanda 1200 civarıysa 6+3 te geliyim ben o zaman dedim güldü sen haftaya gel dedi.:)
Bugünki karından yaptı canımcanım muayeneyi karından mı yapıyor vajinadan mı
Allah yardımcın olsun inşallah o zamana kadar güzel gelişmeler olurHerkese merhaba kizlar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Maalesef guzel seyler duyamadik. Bebegimin gelisimi cok yavas ve kalp atislari cok az duyuldu. 8+4 olmamiz gerekirken 6+1 olmuş. Haftaya carsamba tekrar gidecegiz. Doktorum aç gelmemi soyledi. Her duruma hazirlikli olalim dedi.
Gece ruyamda gordum. Doktora gidiyorum ve kurtaj olmam gerektigini soyluyordu.
Insallah haftaya bebegim guzelce gelismis olur da bizi mutlu eder.
Aradım şimdi sekreter bağlamaya çalışıyor ama çalışan açmıyor,sonra tekrar arayacağım ama giriş bu saatte yapılmaz felan demez inşallah girilmesi gerekmiyormuEğer lab ın numarası varsa ara bir bakalım
İnşallah canım benimİnşallah. Bende anlamadım kan değerim doktorun beklediğinden çok yüksek çıkmıştı fakat kese yoktu haftaya da kalp atışını duyarım inşallah
Canım neden sorduğumu merak ediyorsan şimdi benim rahmim dönük bu yüzden bebeği hiç bir zaman karından göremedi doktorum hep vajinal muayene etmek zorunda kaldı düzenli yıllardır aynı doktora gittiğim için rahmimin dönük olduğunu biliyordu karından ilk denedi her seferinde gözükmeyince direk vajinal muayeneye aldı orada ilk muayenede gözükmedi ikinci de gözüktü demem o ki gittiğinde bidhakine sen iste vajinal muayeneyi olabilir belki senin de dönüktür ama bilmiyorsundur. her 5kadından 1 inin rahmi dönükmüş çünkü okuyunca aklıma bu geldi söylemek istedimBugünki karından yaptı canım
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısı olur hakkınızda. Birşey soracağım 8+4'e kadar hiç duyamamış mıydınız kalp atışını yoksa kalp atışı vardı ama hep mi yavaştı? Biz de dün keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı çok endişeleniyorum ya duyamazsak diye.Herkese merhaba kizlar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Maalesef guzel seyler duyamadik. Bebegimin gelisimi cok yavas ve kalp atislari cok az duyuldu. 8+4 olmamiz gerekirken 6+1 olmuş. Haftaya carsamba tekrar gidecegiz. Doktorum aç gelmemi soyledi. Her duruma hazirlikli olalim dedi.
O ağrılar çoğumuzda var canım gönlünü ferah tut inşallah bi sorun yoktur.Ama içim rahat etsin diyosan istersen tekrar test yap
Canım endişelenme o yerleşme ağrıları bende de var.
En iyisi o aslında ama hastane için vaktim yokMm
Canim her gun teste 5 5 para verecegine 35 40 liraya kan tahlili yapiyorlar, direk kandan baktir icin rahat etsin.
Canm geçmiş olsun inşallah hayırlı iyi haberler alırızHerkese merhaba kizlar
İnşallah gelişir canım bebeğin , ilk üç ay geçmeden aslında gebe olduğumuzu düşünmemek şazım ama çok istediğimizden her saniye aklımız onda , hayırlısı olsun hakkımızda inş , hiç belli olmaz belki çok hızlı bir şekilde gelişirHerkese merhaba kizlar
Canm aile hekimliği de hastaneye gönderyo zaten kanı lab da arayabilirsiniz bilgi işlmeide ben ilkinde kodu yanlış giryomuşm bilgi işlem doğrusunu vermiştiTeşekkür ederşm cevap verdiğiniz için fakat ben sağlık ocağında yaptırmıştım 16:30 da kapanıyor ne yazık ki labaratuarımı arasam acaba
Niye bu kadar alındınız anlamadım. Sizin doktorunuz doçentse benimki de prof o zaman. Doktorlarımızı mı yarıştıracağız??? Gereksiz tahlil yaptıracak kadar cahil değilim çok şükür. Hiçbir doktor gereksiz yere tahlil yapmaz. Bu söylediğiniz şey doktorlara hakarettir. Sizin doktorunuz da savsaklamış o zaman. Tüp bebek hastalık değildir ayrıca. Burası da bi tartışma platformu değil. Herkes kendi deneyimlerini paylaşıyor. Sizden ricam bana bi daha birşey yazmamanız. Ben yeterince açık anlattım çünkü. İyi günler.Fotografını atamıyorum ama anlatamıyorumda bebim doktorumun istedigi bütün tahlileri yaptılar idrar kültürü hariç ben tüp bebek hastasıyım egerki eksik birşeyler olsa müdahale ederdi doktorum herkes farklı olabilir belkide sizinki gereksiz şeyler için almıştır. İllaki para vermesi gerekmiyor sigortam yok diyor bir sürü para tutacaktır saglık ocakları özel doktora gidmeeyen onlarca insana bakıyor. Ben tahlileri verdigimde bizim yaptıgımız testler dedi aile hekimi demek istedigim tüp bebek bi hastası hafife alınmaz canım benim bu tahlileri isteyen doktorum doçent yapan aile hekimi ve güveniyorum eksik hiçbir şey yaptırmadılar
Aynen cok guzel bir anı.Ama doktora sormayi unuttum atis hizini.Atis hizina gore cinsiyet tahmin ediliyormusBende gittiğimde kaydediyim bir hafa snra tekrr gitcm:)
Canım benim sağol verdiğin Bilgi için ama pazartesi baktı vajinal göremedi onda da. Birşeyler dönüyor ne oluyor bilmiyorum zaman gösterecekCanım neden sorduğumu merak ediyorsan şimdi benim rahmim dönük bu yüzden bebeği hiç bir zaman karından göremedi doktorum hep vajinal muayene etmek zorunda kaldı düzenli yıllardır aynı doktora gittiğim için rahmimin dönük olduğunu biliyordu karından ilk denedi her seferinde gözükmeyince direk vajinal muayeneye aldı orada ilk muayenede gözükmedi ikinci de gözüktü demem o ki gittiğinde bidhakine sen iste vajinal muayeneyi olabilir belki senin de dönüktür ama bilmiyorsundur. her 5kadından 1 inin rahmi dönükmüş çünkü okuyunca aklıma bu geldi söylemek istedim
Ozel hastanelerde 7/24 yapiyorlar testi canım, gebelik testi yaptiracagim diyorsun direk lab.a yonlendiriyorlar aklinda bulunshnEn iyisi o aslında ama hastane için vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?