2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim inşallah kalp atışını da duyar bebeğini de görürsün senin geç döllenme olmuş sanırım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

yoktur bi sıkıntı sende de erken daha sabırla bekleyeceğiz. ben inanıyorum..
Açık pembe akıntım var canım bugün değerim 4600 olması gerekirken 3500 çıktı. İyi düşünmeye çalışıyorum ama nafile. Doktor iki gün sonra tekrar çağırdı. İnşallah herşey düzelir.

değerler tamam da erken geç döllenme işte onla ilgilidir ya, inşallah görürüz bebişlerriii , ordayken birini gördü 6+3 dedi. kanda 1200 civarıysa 6+3 te geliyim ben o zaman dedim güldü sen haftaya gel dedi.:)

Kızlarrr çok şükür bin şükür bizden de güzel haber. Karından baktı çok rahat bebeği gördük. Kalp atışını da duyduk gözyaşımı tutamadım. Rabbim hepimizi bebeklerimize sağlıkla kavuştursun. Dr bana bol yatış verdi. 1 ay daha çok önemli dedi. Sata göre biraz küçük çıktı ama ben hiç takılmadım. Bu kadar erken kalbi çok iyi atıyor dedi. Foto atıyorum şu teoriye göre cinsiyet tahmini yapın bakalım.

Tebrik ederim. Darisi bizlerin Basina olsun. Oyleyse bol bol dinleniyorsun

Kızlar attım usg fotoyu teoriye göre cinsiyet tahminlerini alayım.

Eklentiler

• 29001689-5709-4A29-B2E3-82BCB8E379A6.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 89
ben de yarın öğleden sonra gidecğim bakalım neler olmuş
Ayy hadi inşAllah bizde güzel haberlerle geliriz buraya:)
Çıkınca yaz hemen.
P Partk amin canım inşAllah. Karından baktı sanırım. Darısı başıma.
Sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum maşAllah.:) hamileler çalışmasın bence ya. Çok zor geliyor işe gitmek. Bide her hafta eve yardımcı yollasın devlet:) temizlesin dağınıklığı toplasın ne bilim çorba falan yapsın:))
Yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz hayırlı olsun hepimize. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

MaşAllah gözünaydın çok sevindim canm. Çalışıyor musun? Bol bol dinlen artık.

çalışıyor musun canım

MaşAllah gözünaydın çok sevindim canm. Çalışıyor musun? Bol bol dinlen artık.
Çalışıyordum bi kaç ay önce bırakmıştım evdeyim canım, çok dikkat etmemiştim abartma gibi geliyor diye. Eşim de çok hareketli diye şikayet edince Dr um da ben de anladım dikkatlı hareket etmiyorsun ani kalktın mesela dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…