- 11 Mart 2017
- 148
- 91
- 98
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.081
Seninle aynı durumdayız canım 8 haftalık ama 6 gözüküyorum kalp atışı var ama kese küçük gelişmiyor yolk var kese var bebek var kalp atışı var ama kesem küçük haftaya çarşamba kontrolüm var her ihtimale karşı hazırla kendini dediHerkese merhaba kizlar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Maalesef guzel seyler duyamadik. Bebegimin gelisimi cok yavas ve kalp atislari cok az duyuldu. 8+4 olmamiz gerekirken 6+1 olmuş. Haftaya carsamba tekrar gidecegiz. Doktorum aç gelmemi soyledi. Her duruma hazirlikli olalim dedi.
Gece ruyamda gordum. Doktora gidiyorum ve kurtaj olmam gerektigini soyluyordu.
Insallah haftaya bebegim guzelce gelismis olur da bizi mutlu eder.
Canım üzülme moralini bozma her gelen rabbimizden Benimde haftaya sonlanabilirmiş gebeliğim tevekkül ettim rabbim en hayırlısıyla bilirsin..en kısa zamanda yerini dolduracaktır rahmin toparlansın kendine biraz zaman tanı olur mu üzülme bizler yanındayız..Kızlar geçen hafta paylaşmıştım durumu maalesef ki kalp atışı alamadığımız için dün gebeliğim sonlandırıldı. 9.cu haftaya girmiştim artık. Aslında geçen hafta gelişim geriliği ve hafta uyumsuzluğundan dolayı doktor sağlıklı görünmüyor demişti ama yine de sin dakikaya kadar bir umut oluyor insanda... Ben yinede sizleri takip ediyor olacağım umarım en kısa sürede bebeğime kavuşurum sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız...
Ben yurtdışındayım:/ yeniyim burda bir de:/ biraz daha bekleyeyim,öğrenir giderim artık. Teşekkür ederimOzel hastanelerde 7/24 yapiyorlar testi canım, gebelik testi yaptiracagim diyorsun direk lab.a yonlendiriyorlar aklinda bulunshn
Geçmiş olsun canım , inşallah tez zamanda tekrar gebelik olur en sağlıklısındanKızlar geçen hafta paylaşmıştım durumu maalesef ki kalp atışı alamadığımız için dün gebeliğim sonlandırıldı. 9.cu haftaya girmiştim artık. Aslında geçen hafta gelişim geriliği ve hafta uyumsuzluğundan dolayı doktor sağlıklı görünmüyor demişti ama yine de son dakikaya kadar bir umut oluyor insanda... Ben yinede sizleri takip ediyor olacağım umarım en kısa sürede bebeğime kavuşurum sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız...
Canim cok gecmis olsun verende rabbim alanda rabbim bizim ser gordugumuzde bile bir hayir vardir insallah hayirli saglikli bir gebeligin olurKızlar geçen hafta paylaşmıştım durumu maalesef ki kalp atışı alamadığımız için dün gebeliğim sonlandırıldı. 9.cu haftaya girmiştim artık. Aslında geçen hafta gelişim geriliği ve hafta uyumsuzluğundan dolayı doktor sağlıklı görünmüyor demişti ama yine de son dakikaya kadar bir umut oluyor insanda... Ben yinede sizleri takip ediyor olacağım umarım en kısa sürede bebeğime kavuşurum sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız...
Allah razı olsun tesekkür ederim iyiyim sadece hastane süreci yıprattı dün beniCanım üzülme moralini bozma her gelen rabbimizden Benimde haftaya sonlanabilirmiş gebeliğim tevekkül ettim rabbim en hayırlısıyla bilirsin..en kısa zamanda yerini dolduracaktır rahmin toparlansın kendine biraz zaman tanı olur mu üzülme bizler yanındayız..
Geçmiş olsun canım , inşallah tez zamanda tekrar gebelik olur en sağlıklısından
Canim cok gecmis olsun verende rabbim alanda rabbim bizim ser gordugumuzde bile bir hayir vardir insallah hayirli saglikli bir gebeligin olur
Niye bu kadar alındınız anlamadım. Sizin doktorunuz doçentse benimki de prof o zaman. Doktorlarımızı mı yarıştıracağız??? Gereksiz tahlil yaptıracak kadar cahil değilim çok şükür. Hiçbir doktor gereksiz yere tahlil yapmaz. Bu söylediğiniz şey doktorlara hakarettir. Sizin doktorunuz da savsaklamış o zaman. Tüp bebek hastalık değildir ayrıca. Burası da bi tartışma platformu değil. Herkes kendi deneyimlerini paylaşıyor. Sizden ricam bana bi daha birşey yazmamanız. Ben yeterince açık anlattım çünkü. İyi günler.
Bir neden belirtmiyorlar boş gebelik olabilir yada saglıklı olmayabilir dendi kanama veya lekeleme varmı yokmu onun üzerinde durdular istemiyorlar olsun benim 8+4 de kese 10mm de kalmıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ...Kızlar merak ettim bebeklerin boyutları ne kadar benim 7 +3de 14 mm size neden bebekler gelişmiyor dediler kısmetse bende cuma gideceğim kontrole bakalim durumlar ne gittim e 9+2olucam bakalim neler dicek doktor bu lekeler beni endişelendiriyor ve iyice psikolojimi bozuyor birde bugün çok kaşık ağrım vardı aynı adet olucak gibiyim en son böyle olduğunda 7 +2 çok kaşık ağrım olmuştu zaten o gece de kanamam olmuştu bakalim cuma günü beni neler bekliyor
Ben kalp atışını hafif duymuştum. Yarın Bi aksilik olmazsa duyulabilir. Bebeği görmüşmüydün derken evet kesenin içinde bir nokta vardıSenle ayniyiz canim hatta bende yarin kontrole gitcem sen bebegi gormusmuydun
yok canım çok şükür kızıma hamileyken kullandım bunda bir sıkıntı yok sadece arkadaşın doktor reçete etmeden kullanması dikkatimi çekmişti onun iyiliği için uyarı mahiyetinde sormuştum benA
aynen öle doğru düşünüyorsun canm o ilaç eger kahverengi lekelenmen kan gelyrsa kullanyrsn dr veryr çünkü bnları mg var ben 100 mg aldm bazları 300 mg. Alıyorlar ondan eger varsa düşük tehliken dr sor bence cnm
Çok üzüldüm canım. Ne teselli eder ki seni. O duyguyu biliyorum. İnşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın.Kızlar geçen hafta paylaşmıştım durumu maalesef ki kalp atışı alamadığımız için dün gebeliğim sonlandırıldı. 9.cu haftaya girmiştim artık. Aslında geçen hafta gelişim geriliği ve hafta uyumsuzluğundan dolayı doktor sağlıklı görünmüyor demişti ama yine de son dakikaya kadar bir umut oluyor insanda... Ben yinede sizleri takip ediyor olacağım umarım en kısa sürede bebeğime kavuşurum sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız...
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Yoktur bir şey inşallah. Onlar sağlıklı ve bu dünyada nasipleri varsa gelecekler inşallah. Kafana olumsuz şeyler takmamaya çalış.Kızlar merak ettim bebeklerin boyutları ne kadar benim 7 +3de 14 mm size neden bebekler gelişmiyor dediler kısmetse bende cuma gideceğim kontrole bakalim durumlar ne gittim e 9+2olucam bakalim neler dicek doktor bu lekeler beni endişelendiriyor ve iyice psikolojimi bozuyor birde bugün çok kaşık ağrım vardı aynı adet olucak gibiyim en son böyle olduğunda 7 +2 çok kaşık ağrım olmuştu zaten o gece de kanamam olmuştu bakalim cuma günü beni neler bekliyor
Katılıyorum üstelik bebeğini kaybeden anneler de burda. Kalp kırmak şu an için en son istenilecek bir şey olmalı.Hepimiz gebeyiz kimi sorınlu kimi sağlıklı arkadaşlar kalp kırmalayalım Hepimiz hassasız bu dönemlerde sakin olun :)
Canim cok uzuldum.ama Allah ne derse o olacak eger omur vermisse bir haftada neler degismezki.sen guclu ol dua et.Hakkinda hayirlisi olsun insallah.Herkese merhaba kizlar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Maalesef guzel seyler duyamadik. Bebegimin gelisimi cok yavas ve kalp atislari cok az duyuldu. 8+4 olmamiz gerekirken 6+1 olmuş. Haftaya carsamba tekrar gidecegiz. Doktorum aç gelmemi soyledi. Her duruma hazirlikli olalim dedi.
Gece ruyamda gordum. Doktora gidiyorum ve kurtaj olmam gerektigini soyluyordu.
Insallah haftaya bebegim guzelce gelismis olur da bizi mutlu eder.
cok uzuldum.gecmis olsun canim.insallah en kisa zamanda saglikli bi hamilelik nasip eder Rabbim.Kızlar geçen hafta paylaşmıştım durumu maalesef ki kalp atışı alamadığımız için dün gebeliğim sonlandırıldı. 9.cu haftaya girmiştim artık. Aslında geçen hafta gelişim geriliği ve hafta uyumsuzluğundan dolayı doktor sağlıklı görünmüyor demişti ama yine de son dakikaya kadar bir umut oluyor insanda... Ben yinede sizleri takip ediyor olacağım umarım en kısa sürede bebeğime kavuşurum sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız...
insallah guzel haberler alirsin canim.Nasipte ne varsa o oluyor.benimde elim yuregimde hep ne oldu ne olacak.ne desekte bos.Dunyada nasipleri varsa dogacak insallah.Seninle aynı durumdayız canım 8 haftalık ama 6 gözüküyorum kalp atışı var ama kese küçük gelişmiyor yolk var kese var bebek var kalp atışı var ama kesem küçük haftaya çarşamba kontrolüm var her ihtimale karşı hazırla kendini dedi
Solda olduğu için erkek diyorlar galiba.Kızlar attım usg fotoyu teoriye göre cinsiyet tahminlerini alayım.
normal canım o ağrılar bize de oluyor içini ferah tut bol bol dua etKızlar merhaba, ben sabah hiçbir belirtim yok dedim ama yarım saat önce adet olacakmış gibi ağrılarım başladı. Transfer sonrası 8. gün değerim 161, 10. gün değerim 389 çıkmıştı. Başka test yaptırmadım. Bugün 15. gün. Doktor için cumartesi randevu almıştım. Ağrım başlayınca yarın gideyim dedim ama yarın ve öbür gün randevular dolu. Ne yapsam acaba ? Beta testini mi yarın tekrar yapsam?
canım farklı bir doktora daha mi gitsen acabaCanım benim sağol verdiğin Bilgi için ama pazartesi baktı vajinal göremedi onda da. Birşeyler dönüyor ne oluyor bilmiyorum zaman gösterecek
geç döllenme olabilir değerinin katlanma süresi önemli cuma tekrar yaptır iki latina çıkmışsa normal ilerliyor demektirKizlar sonucuma baktim son adet tarihi 21 mart progesteron 17.82 beta 664.70 1200 beklenir demisti buna gore azzz gorunuyor acil cevapp lutfen:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?