2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Genital nub a gore diyorsun degil mi? Onun icin biraz erken degil mi ? Ben anlayamadim da.
Genital diil canım karından bakıldı. Arkadaşlar bebeğin kesedeki yerine göre ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapıldığından bahsetmişti onu sordum.

Canım benim inşallah kalp atışını da duyar bebeğini de görürsün senin geç döllenme olmuş sanırım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah. Bende anlamadım kan değerim doktorun beklediğinden çok yüksek çıkmıştı fakat kese yoktu haftaya da kalp atışını duyarım inşallah

Yay burcunhn iyi kotu huylari neler acaba cok merak ediyorum etrafimda pek yok da :)
yay eğlenceli neşeli gülen güldüren mutludur hep gezmeyi görmeyi çok sever yeni yerler keşvetmeyi kötü huyları nedir tam bilmiyorum ama benim sevdiklerimi kıskanma gibi kötü bir huyum var

Ya kızlar sabah sağlık ocağında beta hcg ben diğerleri için 3 tüp kan verdim bu saat oldu hala sonuç çıkmadı barkod ile internetten bakıyorum.Sağlık ocağında kan tahlili yaptırıp siteye ne zaman giriş yapıyorlar ya?

Kızlar merhaba, ben sabah hiçbir belirtim yok dedim ama yarım saat önce adet olacakmış gibi ağrılarım başladı. Transfer sonrası 8. gün değerim 161, 10. gün değerim 389 çıkmıştı. Başka test yaptırmadım. Bugün 15. gün. Doktor için cumartesi randevu almıştım. Ağrım başlayınca yarın gideyim dedim ama yarın ve öbür gün randevular dolu. Ne yapsam acaba ? Beta testini mi yarın tekrar yapsam?

Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Bulantı için ben çok sık meyve yiyorum ekşi şeyler özellikle. Ama bu seferde isem yanıyor. Bizimde yarın kontrolümüz var hayırlısı
Senle ayniyiz canim hatta bende yarin kontrole gitcem sen bebegi gormusmuydun

Herkese merhaba kizlar
Bugun doktor kontrolumuz vardi. Maalesef guzel seyler duyamadik. Bebegimin gelisimi cok yavas ve kalp atislari cok az duyuldu. 8+4 olmamiz gerekirken 6+1 olmuş. Haftaya carsamba tekrar gidecegiz. Doktorum aç gelmemi soyledi. Her duruma hazirlikli olalim dedi.
Gece ruyamda gordum. Doktora gidiyorum ve kurtaj olmam gerektigini soyluyordu.
Insallah haftaya bebegim guzelce gelismis olur da bizi mutlu eder.

Teşekkür ederşm cevap verdiğiniz için fakat ben sağlık ocağında yaptırmıştım 16:30 da kapanıyor ne yazık ki labaratuarımı arasam acaba

Olumlu düşün ki olumlu olsun. Her şeyde vardır bir hayır eğer olumsuz olursa da erken dönem şeyler kromozomal hatalardan kaynaklanıyor sistem onu kendiliğinden eliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…