- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.121
Masallah 12000 he o zaman erken dollenme seninki de oylemi valla karisik bu islerBen 23 nisanda yaptirdim bhcg sadece. 12 bin cikti, karindan gordu keseyi olusum da baslamis ama kalp atisi falan duyulmadi
Hic bilmiyorum ki ikiz olabilir dedi ama tek kese gordu. Bazen sebepsiz de yuksek olabiliyormus degerler. Erken dollenme herhalde cunku biraz ileride gorundu kese boyutuMasallah 12000 he o zaman erken dollenme seninki de oylemi valla karisik bu isler
Ikiz ister misin peki ben bi istiyorum bi istemiyorum zor cunku. Burada okuyorum 7 de bolunen tek kese olup sonraki gittiginde cift gorunen hayirlisi bakalimHic bilmiyorum ki ikiz olabilir dedi ama tek kese gordu. Bazen sebepsiz de yuksek olabiliyormus degerler. Erken dollenme herhalde cunku biraz ileride gorundu kese boyutu
Kizlar sonucuma baktim son adet tarihi 21 mart progesteron 17.82 beta 664.70 1200 beklenir demisti buna gore azzz gorunuyor acil cevapp lutfen:/
Canim 20sinde 310du onu yazmayi unutmusum normal diyorlar 1200le 660 arasinda 2 gun var gec dollenmedir diyorlar.. rabbim hayal kirikligina ugratmasinn
Acikcasi tek bebek de istemiyordum ben, cocuk istemeyen biriydim. Hamile olmam buyuk bir sok oldu, diger ihtimal de ikinci sok. Olmaz umarim diye dusunuyorum sonra hayirlisi diyorum.Ikiz ister misin peki ben bi istiyorum bi istemiyorum zor cunku. Burada okuyorum 7 de bolunen tek kese olup sonraki gittiginde cift gorunen hayirlisi bakalim
Canim cok tesekkurler teslim oldum ben de zaten hayirlisi ne gelirse kabulum. Takipteyiz zaten bir haftaya gel dedi bakalim.Canim progestan 10nun uzerinde olunca yumurtlama saglikli oluyo. Beta hcg iki gunde bir %60 oraninda artmis olmasi gerekiyo. Seninki de artmis ama biraz daha takip edilmesi lazim bence. Dedigim gibi progestan degerin gayet iyi.
Her seyin hayirlisi tabikiAcikcasi tek bebek de istemiyordum ben, cocuk istemeyen biriydim. Hamile olmam buyuk bir sok oldu, diger ihtimal de ikinci sok. Olmaz umarim diye dusunuyorum sonra hayirlisi diyorum.
O arkadaş BenimHm anladm arkadaşna söle bence dr hemn danışs n tehlikeli olabilir
Çocuk hiç ama hiç mi istemiyorsun canım yoksa zamanı mı değil senin için ?Acikcasi tek bebek de istemiyordum ben, cocuk istemeyen biriydim. Hamile olmam buyuk bir sok oldu, diger ihtimal de ikinci sok. Olmaz umarim diye dusunuyorum sonra hayirlisi diyorum.
Acikcasi tek bebek de istemiyordum ben, cocuk istemeyen biriydim. Hamile olmam buyuk bir sok oldu, diger ihtimal de ikinci sok. Olmaz umarim diye dusunuyorum sonra hayirlisi diyorum.
Bnmde ilk bakalm cnm heyecn korku hepsi varEnteresan şekilde tuttu
ilk defa sende duydum iyi cesaret ben dr danışmadan almazdm brde iğne almışsın dr na şaşrdm nasl herşyne tamm demişO arkadaş Benim100 lük olmak üzere fitil olarak iki adet koyuyorum günde , sakıncası olduğunu sanmıyorum , gebeliğimi evde öğrendikten bir a gün sonra da kan sulandırıcı iğneye kendim başlamıştım , dr u ma söyledim iyi yapmışsın dedi, kanıtlanmış Bi pıhtılaşmam var sonuçta , önceki gebeliğimden kalma iğnem ve progestanım da var , ben ocak ayındaki düşük olmadan önce kahve lekeden dolayı yine kendim başlamıştım progrstana , dr a sordum zararı olmaz dedi, bence de bir zararı Yok , ben vücudumu gebeliklerimi biliyorum , maalesef baya tecrübe sahibi oldum , ondan kullanıyorum , herkes de kullanmasın tabi ki
Hic istemiyordum, o sekilde evlenmistik zaten esim de istemiyordu. Normalde dikkatliydik ama bir ameliyat sureci gecirdim 2 ay kadar ailemde kaldim. Donunce 4. Haftamda hamileligimi ogrendim. Cok garip oldu.Çocuk hiç ama hiç mi istemiyorsun canım yoksa zamanı mı değil senin için ?
Hayir yokÇocuğun var mı canım?
Şunu söyleyebilirim ki bir anne olarak; bebeğini kucağına aldığında hiç tatmadığım bir duygu tadacaksın ve ömür boyu iyikin olacak. Nasibi varmış ki gelmiş.Hic istemiyordum, o sekilde evlenmistik zaten esim de istemiyordu. Normalde dikkatliydik ama bir ameliyat sureci gecirdim 2 ay kadar ailemde kaldim. Donunce 4. Haftamda hamileligimi ogrendim. Cok garip oldu.
Hayir yok
canım sen baya tecrübe sahibi olmuşsun vücudunu iyi tanımışsın inşallah bu gebeliğin sağlıklı bir şekilde tama erer ve bebeğini sağ salim kucağına alırsınO arkadaş Benim100 lük olmak üzere fitil olarak iki adet koyuyorum günde , sakıncası olduğunu sanmıyorum , gebeliğimi evde öğrendikten bir a gün sonra da kan sulandırıcı iğneye kendim başlamıştım , dr u ma söyledim iyi yapmışsın dedi, kanıtlanmış Bi pıhtılaşmam var sonuçta , önceki gebeliğimden kalma iğnem ve progestanım da var , ben ocak ayındaki düşük olmadan önce kahve lekeden dolayı yine kendim başlamıştım progrstana , dr a sordum zararı olmaz dedi, bence de bir zararı Yok , ben vücudumu gebeliklerimi biliyorum , maalesef baya tecrübe sahibi oldum , ondan kullanıyorum , herkes de kullanmasın tabi ki
istemiyorsun ama içinde anne olma isteği varmış aslında ve rabbim size bu bebeği nasip etmiş..Hic istemiyordum, o sekilde evlenmistik zaten esim de istemiyordu. Normalde dikkatliydik ama bir ameliyat sureci gecirdim 2 ay kadar ailemde kaldim. Donunce 4. Haftamda hamileligimi ogrendim. Cok garip oldu.
Hayir yok
Bir kere bile muhattap alıp kendisinin yazdığı mesajı cevaplamadım ama ısrarla benim mesajlarımı cevaplıyor. Benim de bir sabrım var. İnsanlar burada tecrübelerini paylaşıyor inatla benim dediğim doğru diyor. Burda insanlar ne sıkıntılar çekiyor, neymiş, doçente gidiyormuş. Gerçekten ne kadar önemli bir konu değil mi? Bi tek onun doktoru doğru (doçent olduğundan dolayı) hepimizinki yanlış. Boş muhabbete de hiç gelemem. Cehalet çok zor gerçekten. Baksın dalgasına... merak etmeyin şu saatten sonra ölüyorum dese tek kelime yazmam. Umrumda değil yaniKatılıyorum üstelik bebeğini kaybeden anneler de burda. Kalp kırmak şu an için en son istenilecek bir şey olmalı.
hadi inşallahAy kızlar yrn randevum var sabah olmaz bana inş iyi haberler duyarım bende
Ay kızlar yrn randevum var sabah olmaz bana inş iyi haberler duyarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?