- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.161
Böle durumlarda mutlaka doktora gözükmeli. Kahverengi lekeler gebeliğin başında istenilen bişi değil çünkü. Doktorun herhangi bir sorun yok derse için rahat etsin . Ama benim ilk gebeliğimde olmuştu bir sferlik doktora gittiğimde bişi yok demişti. Sizde gözükün bence.Günaydın arkadaşlar. Bizde sali günü kalp atışı duyduk çok sukur. Yalnız kahverengi lekelenmelerim olmaya devam ediyor. Buda benim canimi çok sıkıyor. Siz ne diyorsunuz. Sizce de sikinti yapmali mıyım? İnsallah korkulacak bişe yoktur
Çok merak ettim kaç kilosunuz ben de braz kilolyum bana öyle demedi ama dikkat ediyorım ben de leslie ye başlamak istyorum hareket olsunCanım ben maalesef takıyorum 9 haftada 4 doktor değiştirdim hepsi de kilo vermemi söyledi hele bebeğim düşerse hemen kilo vermeye başlamamı 10 kilonun bile gebe kalmada ve sonrasınfa çok fsydalı olacağım belirtiler bu yüzden kilo her durumda sıkıntı ama aşısı fazla yağ ve kilo bebeklerimiz için de sıkıntı
Canım ben 80 kilo olmuşum boyumda 1.55 düşün artık :)) yakında yuvarlanarak gideceğim heryere :) 25 kilo fazlam var ama bu 15 kilo fazla iken de aynıydı.Çok merak ettim kaç kilosunuz ben de braz kilolyum bana öyle demedi ama dikkat ediyorım ben de leslie ye başlamak istyorum hareket olsun
Olsun canm verirsin dert etme bence hamilelik sürecindede bir diyetisyenen git sadece bebeğinn aldıgı kilolarla tamamlayabilirsin gebeliği. Eğer dedikleri gibi bir durum olursa Allah korusun zaten 3 4 ay zamanın olacak bu süreçte eğer hiç brakmadan devam edersen 20 ve üstünü zaten verebilirsin benceCanım ben 80 kilo olmuşum boyumda 1.55 düşün artık :)) yakında yuvarlanarak gideceğim heryere :) 25 kilo fazlam var ama bu 15 kilo fazla iken de aynıydı.
Veririm ben de inanıyorum zaten tam vermeye başlamıştım gebe olduğumu öğrendim dün de kaybedebileceğimi öğrendim şu an herşey üst üste geliyor rabbimin izniyle bu tehlikeli zamanları atlatayım hepsini başaracağım..Olsun canm verirsin dert etme bence hamilelik sürecindede bir diyetisyenen git sadece bebeğinn aldıgı kilolarla tamamlayabilirsin gebeliği. Eğer dedikleri gibi bir durum olursa Allah korusun zaten 3 4 ay zamanın olacak bu süreçte eğer hiç brakmadan devam edersen 20 ve üstünü zaten verebilirsin bence
Bence sayilar 3 asagi bes yukari kafaya takilcak bisey degil. Drunu dinlemelisin. Ben sadece bir kez yaptirdim baktim hamileyim tamam yok 2 kat artis yok soyle boyle kafaya takarsak ohhoo cocuklari buyuturken o zmn buyuk sıkınti. Yapmamiz gereken drumuz ne diyorsa ona uymak saglikli hamileliklerin olsun insallah.Arkadaslar merhaba moralim cok bozuk..ilk betam 167 idi 2 gun sonra 501 olmuatu..soktorum artik olcturtme demisti..ben meraktan iki gun sonra tekrar olcturdum 979 cikti..iki kat artmamis..moralim o kadar bozulduki uyuyamadim vece..yarinda kese girmeye gidecektim..su an cok mutsuzum..sizce durum nedir
%60 ustu artması önemli. Hcg çok ölcturmek iyi değil dr.dinlemeliydin.benden sadece ilk gün iştendi hcg önün harici istenmedi.. kafanı karıştırma herşey güzeldir benceArkadaslar merhaba moralim cok bozuk..ilk betam 167 idi 2 gun sonra 501 olmuatu..soktorum artik olcturtme demisti..ben meraktan iki gun sonra tekrar olcturdum 979 cikti..iki kat artmamis..moralim o kadar bozulduki uyuyamadim vece..yarinda kese girmeye gidecektim..su an cok mutsuzum..sizce durum nedir
iki günde bir %60 oranında artması yeterli. İlla 2ye katlayacak diye bir şey yok Kendinizi bu yüzden harab etmeyin :)Arkadaslar merhaba moralim cok bozuk..ilk betam 167 idi 2 gun sonra 501 olmuatu..soktorum artik olcturtme demisti..ben meraktan iki gun sonra tekrar olcturdum 979 cikti..iki kat artmamis..moralim o kadar bozulduki uyuyamadim vece..yarinda kese girmeye gidecektim..su an cok mutsuzum..sizce durum nedir
olsun canım evlat eve nede getirir benim bir tane öyle olmasaydı ikinciyi ister mıydım hic?Bilmiyorum biraz kendimi telkin etmeye ve duruma alismaya calisiyorum. Diger hamilelerin sevinclerini heyecanlarini gorerek bir seyler hissetmek istiyorum ama bir kac gundur hep uzgunum. Sanirim bu yasima kadar kendimi bu hayata sartlamisim, hic kendimi anne olarak dusunemiyorum o yuzden beklenmedik bir zamanda olunca cok sasirdim.
Benim ilk doğumumda uzun süre devam etti kahverengi leke . Sorun olmadıGünaydın arkadaşlar. Bizde sali günü kalp atışı duyduk çok sukur. Yalnız kahverengi lekelenmelerim olmaya devam ediyor. Buda benim canimi çok sıkıyor. Siz ne diyorsunuz. Sizce de sikinti yapmali mıyım? İnsallah korkulacak bişe yoktur
İlk gebeliğimde 25 kilo almıştım :) 1 yıl içinde de verdim. bide sizinki biraz ilaçlardan da kaynaklı daha da kolay verirsiniz bence:)Kızlar ben de tedaviyle bebek sahibi olanlardanım. Pkoluyum. Tedaviye başlamadan önce 67ye düşmüştüm. Bu ayın tedavisine de 72yle başladım. Hamile kalınca doktorum tarttı 82 olmuşum... Sadece yiyor içiyor yatıyorum, devamlı uyuyorum 600mg progestan içtiğim için. Bir 3-4 hafta daha kullanacağım, bakalım ben de yuvarlanarak yürüyeceğim bu gidişle. Boyum 160doktorum bana kilo vermen lazım demiyor hatta geçen gün ben çok kiloluyum deyince bu kadar ilaca gayet iyisin hiç sıkıntı yok dedi.
Yürüyüş bile yasak bana. Ev içinde odadan odaya gitmek doktorun izin verdiği tek hareket12.haftama geleyimde hareketlenmeye başlayayım diye dört gözle bekliyorum
Bu süreçte neden bir beslenme uzmanı ile birlikte ilerlemiyorsun?Canım ben maalesef takıyorum 9 haftada 4 doktor değiştirdim hepsi de kilo vermemi söyledi hele bebeğim düşerse hemen kilo vermeye başlamamı 10 kilonun bile gebe kalmada ve sonrasınfa çok fsydalı olacağım belirtiler bu yüzden kilo her durumda sıkıntı ama aşısı fazla yağ ve kilo bebeklerimiz için de sıkıntı
canım bak benım de boy 160 ogluma 81 kılo ıle hamıle kaldım 90 kılo ıle dogum yaptım 9 kılo ıle hamılelıgımı tamamladım dogumdan hemen sonra 11 kılo hemen gıttı sımdıkı hamılelıgımde 86 kılo ıle hamıle kaldım ve ıkı hamılelıgımde de ıkı doktorumda kılo ıle ılgılı bır sıkıntıdan bahsetmedı cnm o yuzden dıyorum sana o kadar takma kafana dıye soylede bırsey var bak ben oglumda 9 kılo aldım oglum 3 200 gr dogdu gelınızmız yegenımde 23 kılo aldı yegenım 3300 dogdu sendekı kılo bebegın gelısımını engellemez yanı cnmCanım ben maalesef takıyorum 9 haftada 4 doktor değiştirdim hepsi de kilo vermemi söyledi hele bebeğim düşerse hemen kilo vermeye başlamamı 10 kilonun bile gebe kalmada ve sonrasınfa çok fsydalı olacağım belirtiler bu yüzden kilo her durumda sıkıntı ama aşısı fazla yağ ve kilo bebeklerimiz için de sıkıntı
Maşallah size, çok iyi kilo vermişsinizİlk gebeliğimde 25 kilo almıştım :) 1 yıl içinde de verdim. bide sizinki biraz ilaçlardan da kaynaklı daha da kolay verirsiniz bence:)
canım benım benım 4 haftadır devam edıyor lekelenmem doktor bır sıkıntı yok dıyor bende bılmıyorum ne olucak yarın kontrolum var bakalım neler beklıyor benı bırde 2 hafta once leke degıl bıldıgın bosalırcasına kanamam olmustu ben bebek dustu dıye gıttım rabbıme sukurler olsun bebegım benımleydıGünaydın arkadaşlar. Bizde sali günü kalp atışı duyduk çok sukur. Yalnız kahverengi lekelenmelerim olmaya devam ediyor. Buda benim canimi çok sıkıyor. Siz ne diyorsunuz. Sizce de sikinti yapmali mıyım? İnsallah korkulacak bişe yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?