- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.141
Bnmde ilk bakalm cnm heyecn korku hepsi var
ilk defa sende duydum iyi cesaret ben dr danışmadan almazdm brde iğne almışsın dr na şaşrdm nasl herşyne tamm demiş
Sakin ol canım, dünde ben öyleydim. Güzel haberlerle gel inşallah.Ay kızlar yrn randevum var sabah olmaz bana inş iyi haberler duyarım bende
Amin canım inşallahistemiyorsun ama içinde anne olma isteği varmış aslında ve rabbim size bu bebeği nasip etmiş..
anne olma isteğinizi de surdan anladım imza alanına gebelik takvimi yapmışsınız , burayı takip ediyorsunuz bunlar hep o istekten..bizim fıtratımızda var kadınlar olarak çok şükür rabbim bu duyguları tattırdı Alah olmayanlara da nasip etsin
Canm bu kan pıhtılaşması kan grupları farklı olan kişilerdemi oluyorCanim benimde 4 dusugum var. Doktorlar bize onceden soyluyorlar hamile kaldigini ogrenir ogrenmez yapmamiz gerekenleri. Bende idrar testinde cift cizgiyi gorunce hemen kan sulandirici ignemi yaptim. P Prensescann Pihtilasma sorunu olanlar boyleyiz biraz. Rabbim bebislerimize saglik versin insallah.
Cuma günü yine gideceğim canım artık değer düşüyorsa sonuç belli yükselirse ne olur bilemiyorum. Bol bol dinleniyorum evde şimdilik. Hayırlısı bakalımnormal canım o ağrılar bize de oluyor içini ferah tut bol bol dua et
canım farklı bir doktora daha mi gitsen acaba
geç döllenme olabilir değerinin katlanma süresi önemli cuma tekrar yaptır iki latina çıkmışsa normal ilerliyor demektir
Büyük ihtimal bende de siminti çıkacak ben bebek düşünüyorum diye gittiğimde doktor yağ dokusundan hiç birşey göremiyorum demisti inş bu doktor görürüm bebisim hayırlı haberle gelSelam hanimlar. Sabah benim de randevum var. Gecen hafta bebegi görüp kalp atisjni duymuştuk cok şükür.ama ilk baktiginda gorunmedi su icip sikismayi beklememi istemisti doktor, o zaman görünmüştü. Ben yine isimi garantiye alip bolca su icip mi gitsem muayeneye acaba. Ben kiloluyum galiba yag dokusundan net gorunmuyor
Nasl oluyor kız anlamadm attıyordu işte kalbi :)
Yokkılodan degıldır canım ılk 4 ay kucuk oldukları ıcın sıkışık gırılmesı gerekıyor ultrasona. Cok degıl ama su ıcıp gir doktorun yanına yanı son bı saatte wcye gıtme meselaSelam hanimlar. Sabah benim de randevum var. Gecen hafta bebegi görüp kalp atisjni duymuştuk cok şükür.ama ilk baktiginda gorunmedi su icip sikismayi beklememi istemisti doktor, o zaman görünmüştü. Ben yine isimi garantiye alip bolca su icip mi gitsem muayeneye acaba. Ben kiloluyum galiba yag dokusundan net gorunmuyor
Canm bu kan pıhtılaşması kan grupları farklı olan kişilerdemi oluyor
Bilmiyorum biraz kendimi telkin etmeye ve duruma alismaya calisiyorum. Diger hamilelerin sevinclerini heyecanlarini gorerek bir seyler hissetmek istiyorum ama bir kac gundur hep uzgunum. Sanirim bu yasima kadar kendimi bu hayata sartlamisim, hic kendimi anne olarak dusunemiyorum o yuzden beklenmedik bir zamanda olunca cok sasirdim.istemiyorsun ama içinde anne olma isteği varmış aslında ve rabbim size bu bebeği nasip etmiş..
anne olma isteğinizi de surdan anladım imza alanına gebelik takvimi yapmışsınız , burayı takip ediyorsunuz bunlar hep o istekten..bizim fıtratımızda var kadınlar olarak çok şükür rabbim bu duyguları tattırdı Alah olmayanlara da nasip etsin
Hepimiz burada anne olmak için neler vermiyoruz kimi bu haberi alır almz sevinci kursağında kalıyor kimi 2 ay karnında.taşıyor kaybediyor fakat ne mutlu ki çoğınluğu sağlıkla kucağına alıyor. Ki siz bir kadınsınız özünüz harmanınız anne olmak. Rabbim in bize bağışladığı en büyük lütuf. Lütfen böyle düşünmeyin bir kadın anne olmak için zaman beklemez bunun sırası yoktur doğar doğmaz bu işlev için yumurtalarımız hep hazırdır anne olmak ruhu bu his hep vardır. Değişmez ki. Hepimiz çocukken bebeklrtle oynamadık mı onlara annelik yapmadık mı o oyuncakların bile karnını doyurmaya çalışma çabası bizim ruhumuzdaki anneliğin bir parçası. Siz de oynamışsınızdır eminim. Şöyle sakince bir oturun ve bu hissi derince düşünün orada bir can ya da canlar size emanet. Rabbim sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsinBilmiyorum biraz kendimi telkin etmeye ve duruma alismaya calisiyorum. Diger hamilelerin sevinclerini heyecanlarini gorerek bir seyler hissetmek istiyorum ama bir kac gundur hep uzgunum. Sanirim bu yasima kadar kendimi bu hayata sartlamisim, hic kendimi anne olarak dusunemiyorum o yuzden beklenmedik bir zamanda olunca cok sasirdim.
Canım ben maalesef takıyorum 9 haftada 4 doktor değiştirdim hepsi de kilo vermemi söyledi hele bebeğim düşerse hemen kilo vermeye başlamamı 10 kilonun bile gebe kalmada ve sonrasınfa çok fsydalı olacağım belirtiler bu yüzden kilo her durumda sıkıntı ama aşısı fazla yağ ve kilo bebeklerimiz için de sıkıntıGünaydın bayanlar bugün doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin ins darısı bizlere yarında benim randevum var dün gece rüyamda bile görmüşüm doktor herşey yolunda sıkıntı yok diyordu birde burda yazılan şu konu dikkatimi çekti kilo problemi olanlar bebeği geç görürüz diyorlar bence alakası yok bende kiloliym ve tam 6 haftada bebeği 7 hafta da kalp atışını gayet net bir şekilde gördük o yüzden o kadar kilo kısmını kafaniza takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?