2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bnmde ilk bakalm cnm heyecn korku hepsi var

ilk defa sende duydum iyi cesaret ben dr danışmadan almazdm brde iğne almışsın dr na şaşrdm nasl herşyne tamm demiş

Canim benimde 4 dusugum var. Doktorlar bize onceden soyluyorlar hamile kaldigini ogrenir ogrenmez yapmamiz gerekenleri. Bende idrar testinde cift cizgiyi gorunce hemen kan sulandirici ignemi yaptim. P Prensescann Pihtilasma sorunu olanlar boyleyiz biraz. Rabbim bebislerimize saglik versin insallah.

Amin canım inşallah

Canm bu kan pıhtılaşması kan grupları farklı olan kişilerdemi oluyor

Cuma günü yine gideceğim canım artık değer düşüyorsa sonuç belli yükselirse ne olur bilemiyorum. Bol bol dinleniyorum evde şimdilik. Hayırlısı bakalım

Selam hanimlar. Sabah benim de randevum var. Gecen hafta bebegi görüp kalp atisjni duymuştuk cok şükür.ama ilk baktiginda gorunmedi su icip sikismayi beklememi istemisti doktor, o zaman görünmüştü. Ben yine isimi garantiye alip bolca su icip mi gitsem muayeneye acaba. Ben kiloluyum galiba yag dokusundan net gorunmuyor

Yarın benim de randevum var çok heyecanlıyım bir taraftan da sakin ol diyorum. Biz uzun süre bebek düşünmedik hep şartları bahane ettik, benimle aynı dönem evlenen arkadaşlarım ikinci bebeklerini büyütüyorlar. Umarım hepimiz için her şey yolunda gider bunu yürekten diliyorum.

Büyük ihtimal bende de siminti çıkacak ben bebek düşünüyorum diye gittiğimde doktor yağ dokusundan hiç birşey göremiyorum demisti inş bu doktor görürüm bebisim hayırlı haberle gel

Yokkılodan degıldır canım ılk 4 ay kucuk oldukları ıcın sıkışık gırılmesı gerekıyor ultrasona. Cok degıl ama su ıcıp gir doktorun yanına yanı son bı saatte wcye gıtme mesela

Canm bu kan pıhtılaşması kan grupları farklı olan kişilerdemi oluyor

Yok canim benim kan grubum A rh+ herkeste olan kan grubu. Pihtilasma testleri trompoli paneli yada genetik testlerle tespit ediliyor. En basit sekli kan tahliline baktirdiginda PLT diye bi test var onda belli oluyor.

Bilmiyorum biraz kendimi telkin etmeye ve duruma alismaya calisiyorum. Diger hamilelerin sevinclerini heyecanlarini gorerek bir seyler hissetmek istiyorum ama bir kac gundur hep uzgunum. Sanirim bu yasima kadar kendimi bu hayata sartlamisim, hic kendimi anne olarak dusunemiyorum o yuzden beklenmedik bir zamanda olunca cok sasirdim.

Günaydın bayanlar bugün doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelin ins darısı bizlere yarında benim randevum var dün gece rüyamda bile görmüşüm doktor herşey yolunda sıkıntı yok diyordu birde burda yazılan şu konu dikkatimi çekti kilo problemi olanlar bebeği geç görürüz diyorlar bence alakası yok bende kiloliym ve tam 6 haftada bebeği 7 hafta da kalp atışını gayet net bir şekilde gördük o yüzden o kadar kilo kısmını kafaniza takmayın

Hepimiz burada anne olmak için neler vermiyoruz kimi bu haberi alır almz sevinci kursağında kalıyor kimi 2 ay karnında.taşıyor kaybediyor fakat ne mutlu ki çoğınluğu sağlıkla kucağına alıyor. Ki siz bir kadınsınız özünüz harmanınız anne olmak. Rabbim in bize bağışladığı en büyük lütuf. Lütfen böyle düşünmeyin bir kadın anne olmak için zaman beklemez bunun sırası yoktur doğar doğmaz bu işlev için yumurtalarımız hep hazırdır anne olmak ruhu bu his hep vardır. Değişmez ki. Hepimiz çocukken bebeklrtle oynamadık mı onlara annelik yapmadık mı o oyuncakların bile karnını doyurmaya çalışma çabası bizim ruhumuzdaki anneliğin bir parçası. Siz de oynamışsınızdır eminim. Şöyle sakince bir oturun ve bu hissi derince düşünün orada bir can ya da canlar size emanet. Rabbim sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin

Canım ben maalesef takıyorum 9 haftada 4 doktor değiştirdim hepsi de kilo vermemi söyledi hele bebeğim düşerse hemen kilo vermeye başlamamı 10 kilonun bile gebe kalmada ve sonrasınfa çok fsydalı olacağım belirtiler bu yüzden kilo her durumda sıkıntı ama aşısı fazla yağ ve kilo bebeklerimiz için de sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…