- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.181
pazartesi baktığında peki kan değerin kaçtı biliyor musun ? hiç üzülme sağlıksız gebeliği vucut atar kabul etmez devam ettirmez rabbim sağlıklı hamilelik bebekler nasip etsin hepimize dualarımızdasınızCanım benim sağol verdiğin Bilgi için ama pazartesi baktı vajinal göremedi onda da. Birşeyler dönüyor ne oluyor bilmiyorum zaman gösterecek
Pazartedi 2300dü canım dün 3500 yarın tekrar baktıracağım inşallah yükselir ve kese görünür. Amin cümlemize inşallah canım benimpazartesi baktığında peki kan değerin kaçtı biliyor musun ? hiç üzülme sağlıksız gebeliği vucut atar kabul etmez devam ettirmez rabbim sağlıklı hamilelik bebekler nasip etsin hepimize dualarımızdasınız
evet kuzum ama senin erken doğum olsada akrepe denk gelmez sanmıyorum ekim 20 ile kasım 20akrep çünkü kasım 21 ile aralık 21 yay burcuEsim ikizler oda eglenceli gezmeyi cok seviyoo onlar iyi anlasacaklar ozaman :) erken dogum olursa akrep mi olacak bebisler
doğum tarihlerimiz aynıya denk geliyor hayırlı olsunArkadaşlar betahcg 22 çıktı :) Henüz çok yeni ama ben sanki kaç aylık hamile gibi birsürü belirti yaşıyorum :) Psikolojikmi çözemedim .
aslında iki katı armış tam da kılı kılına iki katı olması gerekmiyor o kadar takılmayın gayet güzel artmışArkadaslar merhaba moralim cok bozuk..ilk betam 167 idi 2 gun sonra 501 olmuatu..soktorum artik olcturtme demisti..ben meraktan iki gun sonra tekrar olcturdum 979 cikti..iki kat artmamis..moralim o kadar bozulduki uyuyamadim vece..yarinda kese girmeye gidecektim..su an cok mutsuzum..sizce durum nedir
ayva ya da zencefil deneyebilesinizKızlar bulantıdan geberecem ya. Bağıra bağıra ağlayacam nerdeyseNe yaptıysam fayda etmedi. Sizin bi öneriniz var mı
teşekkür ederim :) Benim ki beklenenden daha önce olacak büyük ihtimal :) sizinde hayırlı olsun.doğum tarihlerimiz aynıya denk geliyor hayırlı olsun
Zencefili nasıl kullanıcam. Evde taze var amaayva ya da zencefil deneyebilesiniz
canım benim de 3 kaybım var bir öncekinde kan sulandırıcı ne olur ne olmaz diye kullanmıştım gene gelişmemişti sonradan testlerim yapıldı pıhtılaşma sorunum çıktı bu seferkinde yüksek dozla başladık şükür ki ilk kez kalp atışı duydum. bişey sormak istiyorum bu kan sulandırıcılar ile alakalı dün dışarıdaydık unutmuşum iğnemi evde 4 saat sonra vuruldum doktoru aradım başkası varmış nöbetçi o bişey olmaz dedi ama içim rahat değil bilgisi olan varmı bu konuda bişey olmamıştır dimiCanim benimde 4 dusugum var. Doktorlar bize onceden soyluyorlar hamile kaldigini ogrenir ogrenmez yapmamiz gerekenleri. Bende idrar testinde cift cizgiyi gorunce hemen kan sulandirici ignemi yaptim. @Prensescann Pihtilasma sorunu olanlar boyleyiz biraz. Rabbim bebislerimize saglik versin insallah.
evet bende aynısını dicektim . Zencefil inanılmaz rahatlatıyor.ayva ya da zencefil deneyebilesiniz
Canim gecmis olsun cok xor ben de yasiyorum en son dayanamadim acile gittim serum taktilar birax kendime gdldimKızlar bulantıdan geberecem ya. Bağıra bağıra ağlayacam nerdeyseNe yaptıysam fayda etmedi. Sizin bi öneriniz var mı
dualarımız seninle cnm rabbim herşeyin hayırlısını versinPazartedi 2300dü canım dün 3500 yarın tekrar baktıracağım inşallah yükselir ve kese görünür. Amin cümlemize inşallah canım benim
Evde taze var ama nasıl kullanıcamevet bende aynısını dicektim . Zencefil inanılmaz rahatlatıyor.
Bende en son çare gidicem sanırım. Herşeyden tiksindim. Televizyonda yemek filan görünce içim çıkıyor. MahvoldumCanim gecmis olsun cok xor ben de yasiyorum en son dayanamadim acile gittim serum taktilar birax kendime gdldim
doktorun dediği gibi. Ama emzirme süreci anne için velinimet. Azcıkta dikkat edilirse iananılmaz kilo verilio. Ama ilk aylardan bahsetmiyorum . Çünkü etrafında herşeye yiyecek gözüyle bakıosun inanılmaz iştah açık oluo :) Sonrasında verilir. Bide kendini asla şartlama vücudun yerine gelmesi en az 1 yıl zaten :) Ben öle diyerek motive ettim kendimi bakalım.Bunda nasıl olacak en ufak bir fikrim bile yok:)Maşallah size, çok iyi kilo vermişsinizDaha önceden uzun bir süreçle 92 kilodan 67ye düştüm ben de.. Pko olunca kilo da zor gidiyor ama gidiyor bir şekilde, yeter ki istikrar olsun. Düzenli spor yaparım normalde, şimdi sporu da bıraktım tabi, iki ayda pat diye 10 kilo alınca mayalı poağaça gibi şiştim Doktorum da sizin dediğinizin aynısını söylüyor. Bunlar kolay gidecek, yeter ki bebiş doğduktan sonra kilo alma, emzirirken alınan kilolar yerleşir, zor gider diyor
Çünkü şu an beslenme uzmanının vereceği listeden daha iyi bakıyorum bedenime biraz geç kalsamda. Bedenimi tanıyorum nelerden uzak kalmam gerektigini neler tüketmem gerektigini de öğrendim fazlasıyla bu süreçten önce sağlıklı beslenerek 8 kg vermiştim iki ayda böbrek ameliyatı olduktan sonra tekrar aldım yine aynı sağlıklı beslenme sürecine girdim tam vermeye başlamışkenn gebe kaldığımı öğrendim yine de devam ediyorum bırakmadım ama gebeliğim devam etmezse eğer topsrlandıktan sonra bu sürecindde hızlandıracağım rahmin toparlanana kadar gereken kiloyu vermiş olacağım inşallah..Bu süreçte neden bir beslenme uzmanı ile birlikte ilerlemiyorsun?
Benim kilo problemim hiç olmadı ancak hep o üç kilo fazlalık olur ya onun için üç ay önce diyetisyene başladım. Çok iyi de oldu, depolarıma baktık depoları doldurduk kilo verdim asıl Önemlisi yağ oranımı azalttım. Şimdi gebelik emzirme sürecinde de devam etmeyi düşünüyorum.
bir tutam kadar rendele sıcak Kaynamış suyun içine atıp 3 5 dk dinlendikten sonra içebilirsin. Eğer baldan falan tiksinmediysen bal ve limonda katabilirsin . İlk başta zor içersin ama rahatladıgını görceksin. Günde en fazla 3 bardak içebilirsin ama fazlası da zarar :)Evde taze var ama nasıl kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?