2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim sağol verdiğin Bilgi için ama pazartesi baktı vajinal göremedi onda da. Birşeyler dönüyor ne oluyor bilmiyorum zaman gösterecek
pazartesi baktığında peki kan değerin kaçtı biliyor musun ? hiç üzülme sağlıksız gebeliği vucut atar kabul etmez devam ettirmez rabbim sağlıklı hamilelik bebekler nasip etsin hepimize dualarımızdasınız

Pazartedi 2300dü canım dün 3500 yarın tekrar baktıracağım inşallah yükselir ve kese görünür. Amin cümlemize inşallah canım benim

aslında iki katı armış tam da kılı kılına iki katı olması gerekmiyor o kadar takılmayın gayet güzel artmış

Merhabalar kizlar ay iki gun giremedim masallah ne ilerlemis :) nasilsiniz nasil gidiyor kalp atisini duymayan arkadaslarim uzulen arkadaslarim lutfen uzulmeyin herseyde vardir bir hayir bol bol dinlenin dua edin Alanda Allah verende o rabbim neylerse guzel eyler siz umudunuzu asla yitirmeyin birbirimize moral olalim :) tum herkesin saglikli gebelik gecirmesi dilegimle ♡♡♡♡♡♡

canım benim de 3 kaybım var bir öncekinde kan sulandırıcı ne olur ne olmaz diye kullanmıştım gene gelişmemişti sonradan testlerim yapıldı pıhtılaşma sorunum çıktı bu seferkinde yüksek dozla başladık şükür ki ilk kez kalp atışı duydum. bişey sormak istiyorum bu kan sulandırıcılar ile alakalı dün dışarıdaydık unutmuşum iğnemi evde 4 saat sonra vuruldum doktoru aradım başkası varmış nöbetçi o bişey olmaz dedi ama içim rahat değil bilgisi olan varmı bu konuda bişey olmamıştır dimi

doktorun dediği gibi. Ama emzirme süreci anne için velinimet. Azcıkta dikkat edilirse iananılmaz kilo verilio. Ama ilk aylardan bahsetmiyorum . Çünkü etrafında herşeye yiyecek gözüyle bakıosun inanılmaz iştah açık oluo :) Sonrasında verilir. Bide kendini asla şartlama vücudun yerine gelmesi en az 1 yıl zaten :) Ben öle diyerek motive ettim kendimi bakalım.Bunda nasıl olacak en ufak bir fikrim bile yok:)

Çünkü şu an beslenme uzmanının vereceği listeden daha iyi bakıyorum bedenime biraz geç kalsamda. Bedenimi tanıyorum nelerden uzak kalmam gerektigini neler tüketmem gerektigini de öğrendim fazlasıyla bu süreçten önce sağlıklı beslenerek 8 kg vermiştim iki ayda böbrek ameliyatı olduktan sonra tekrar aldım yine aynı sağlıklı beslenme sürecine girdim tam vermeye başlamışkenn gebe kaldığımı öğrendim yine de devam ediyorum bırakmadım ama gebeliğim devam etmezse eğer topsrlandıktan sonra bu sürecindde hızlandıracağım rahmin toparlanana kadar gereken kiloyu vermiş olacağım inşallah..

Evde taze var ama nasıl kullanıcam
bir tutam kadar rendele sıcak Kaynamış suyun içine atıp 3 5 dk dinlendikten sonra içebilirsin. Eğer baldan falan tiksinmediysen bal ve limonda katabilirsin . İlk başta zor içersin ama rahatladıgını görceksin. Günde en fazla 3 bardak içebilirsin ama fazlası da zarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…