- 16 Nisan 2018
- 39
- 25
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.261
Tuz tuketimini azalt bol su tüket ödem 9luyor hamileliktesizde bulantılar basladımı ayrıca gobegınız kasınıyomu cok fena kasınmya basladı benm
bırde ellerını pamaklar sısermı 6 hafta da sabah alyansımı takamadım
Yemeklerde tuzu azalt belli belirsiz kullan. Bu ara turşu filan yemiş olabilir misin?sizde bulantılar basladımı ayrıca gobegınız kasınıyomu cok fena kasınmya basladı benm
bırde ellerını pamaklar sısermı 6 hafta da sabah alyansımı takamadım
Teşekkür ederim canım öyle görünüyor yarın tekrar vereceğim bakalım ozman kesinleşir.Hamile misin canım hayırlı olsun
ben 6+3 de duydum cnm ama adet tartıhıne gore 7 haftalıktı6 haftalık 3 gunluk gebelıkte kalp atısları duyulurmu ? bu cumartesı gıdıcez o zamanda 6 hafta 4 gun olcak cok heyecanlıyım
Belli olmaz . En garanti duyulma zamanı 8 haftalık. Daha erken duyanda var ama.6 haftalık 3 gunluk gebelıkte kalp atısları duyulurmu ? bu cumartesı gıdıcez o zamanda 6 hafta 4 gun olcak cok heyecanlıyım
valla cnm benım 4 haftadır lekelenme oluyor doktor bır sorun yok dıyor bende bılmıyorum ben hap olarak kullanıyorum progestran bakalım yarın benı de neler beklıyorKızlar bende dün kalp atışını ve bebeğimi gördüm çok şükür doktorum hiç bir problem yok dedi 7+3günlükmüş minnakım ama progesteron jel kullanıyorum o bugün kahverengi olarak geri geldi doktorumu aradım hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda diyor jel günde 2defaydı ben bugün 3defa kullancam bir sıkıntı olmaz demi lekelenme neden olur
gözünüz aydın :) Gebeliğin ilk başlarında aşırı normal olan lekeler. Ama doktorun zaten başlamış tedaviye içini ferah tut .Kızlar bende dün kalp atışını ve bebeğimi gördüm çok şükür doktorum hiç bir problem yok dedi 7+3günlükmüş minnakım ama progesteron jel kullanıyorum o bugün kahverengi olarak geri geldi doktorumu aradım hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda diyor jel günde 2defaydı ben bugün 3defa kullancam bir sıkıntı olmaz demi lekelenme neden olur
cnm benmde lekelenmeler gelıyo banada progestan verdı dun bede gıttım her ıhtımale karsı baktı herhangı bısı yok kese yerın vs dedı dıkkat et dedı sende dıkakt etKızlar bende dün kalp atışını ve bebeğimi gördüm çok şükür doktorum hiç bir problem yok dedi 7+3günlükmüş minnakım ama progesteron jel kullanıyorum o bugün kahverengi olarak geri geldi doktorumu aradım hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda diyor jel günde 2defaydı ben bugün 3defa kullancam bir sıkıntı olmaz demi lekelenme neden olur
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım valla o kadar üzüldüm ki kahvaltı bile yapmak istemedi canım hala yatıyorumvalla cnm benım 4 haftadır lekelenme oluyor doktor bır sorun yok dıyor bende bılmıyorum ben hap olarak kullanıyorum progestran bakalım yarın benı de neler beklıyor
Saol canım inşallah normaldir çok korkuyorum bişey olacak diye jeli en başından ver kullanıyorum benim tedaviyle oldu o yüzden hep tedirginim düşük önleyici iğnem vardı onu yaptır dedi bakalım inşallah bişey olmazgözünüz aydın :) Gebeliğin ilk başlarında aşırı normal olan lekeler. Ama doktorun zaten başlamış tedaviye içini ferah tut .
ılk zamanlar ole oluyor cnm artık ben alıstım sanırım tabı genede rahatsız edıyor rabbıme her aksam dua edıyorum allahım bıtsın su lekeler dıye oglumda hıc boyle bırsey gormedıgım ıcın bunda cok tuhaf oldu kı benım 7 haftada bırde kanamam oldu parca bıle dustu o zaman da bebegım dustu dıye gıttım ama benımleydı bebegımİnşallah iyi haberlerle gelirsin canım valla o kadar üzüldüm ki kahvaltı bile yapmak istemedi canım hala yatıyorum
Dinleniyorum canım yatıyorum hala kalkmadım banada korkulacak bişey yok diyor inşallah olmazcnm benmde lekelenmeler gelıyo banada progestan verdı dun bede gıttım her ıhtımale karsı baktı herhangı bısı yok kese yerın vs dedı dıkkat et dedı sende dıkakt et
Hayırlı olsun lekelenmelerin olmaasi çok normal . Dinlen bol bol. Ağır kaldirma is yapma. Benimde öğrendiğim ilk gunden buyana var.ilaclarini saatinde al.sikinti yapma.zaten allah korusun düşük riski her zaman var du et bol bol canım.rabbim emeklerimix bosa cikarmasin bize bagislasinKızlar bende dün kalp atışını ve bebeğimi gördüm çok şükür doktorum hiç bir problem yok dedi 7+3günlükmüş minnakım ama progesteron jel kullanıyorum o bugün kahverengi olarak geri geldi doktorumu aradım hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda diyor jel günde 2defaydı ben bugün 3defa kullancam bir sıkıntı olmaz demi lekelenme neden olur
Yani korkular bende de var elbette . Ama herşey olacagına varıo. Ama hep güzel düşünmek çok önemli. Kıymetli bebeğin İnşallah sağlıcakla kucagına alırsın alırız.Saol canım inşallah normaldir çok korkuyorum bişey olacak diye jeli en başından ver kullanıyorum benim tedaviyle oldu o yüzden hep tedirginim düşük önleyici iğnem vardı onu yaptır dedi bakalım inşallah bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?