2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sizde bulantılar basladımı ayrıca gobegınız kasınıyomu cok fena kasınmya basladı benm
bırde ellerını pamaklar sısermı 6 hafta da sabah alyansımı takamadım

Koalina canım benim kimsenin ne dediğinin zerre önemi yok. Herkes içinde bulunmadığı durumlara çok güzel ve rahat yorum yapabiliyor maalesef. ve kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok. evet fikir verecekler ama oturup ahkam kesmeyecekler. Sonuçta burda herkes hamile bi şekilde biz birbirimize kibar olmazsak ohooo. Her şey zamanla düzelir sen canını da sıkma. Olabilir beklemediğin halde hamile kaldın bunu paylaştın bizim destek olmamız gerekiyor. Hepimizin birbirimize iyi niyet ve güzellikle yaklaşması gerekiyor arkadaşlarım kırmayalım ve ahkam kesmeyelim aksine güzel sözlerle destek olalım...

kızlar bu duygu meselesını cok buyutuyorsunuz herkes ole coskulu bırsekılde yasamak zorunda degıl be oglumda 2 yıl ugrastım ondan sonra ona hamıle kaldım karnım kocamn oldu ben acaba bu cocuga bakıcakmıyım yapabılecekmıyım olmasamıydı yapamıcam demeye basladım ve dogdugunda yanıma getırdıler hcı bırsey hıssedemedım o bana baktı ben ona baktım bu benm karnımdamıydı dedım hıc o karnımda tasıdıgım oglum dıyemedım cok tuhaftı tabı sonradan hersey degısıyor suan kısmet olursa ıkıncı hamılelıgım olucak bunda da aynı sekıldeyım rabbım nasıp ettıkten sonra bız ıstesekte ıstemesekte olacak olanın onune gecılmez burda yazmıssınız cocugu olmayanlar var bu rabbımın ısı buna kımse karısamaz demek o kısılerın kısmetınde cocuk yok ımtıhanları boyle burdakı arkadasımız ıstememıstır cocuk ona da rabbım nasıp ettı onun da ımtıhanı boyle rabbımın emanetıne bakarak ımtıhandan gecıcek

Kızlar bende dün kalp atışını ve bebeğimi gördüm çok şükür doktorum hiç bir problem yok dedi 7+3günlükmüş minnakım ama progesteron jel kullanıyorum o bugün kahverengi olarak geri geldi doktorumu aradım hiç bir sıkıntı yok herşey yolunda diyor jel günde 2defaydı ben bugün 3defa kullancam bir sıkıntı olmaz demi lekelenme neden olur

valla cnm benım 4 haftadır lekelenme oluyor doktor bır sorun yok dıyor bende bılmıyorum ben hap olarak kullanıyorum progestran bakalım yarın benı de neler beklıyor

gözünüz aydın :) Gebeliğin ilk başlarında aşırı normal olan lekeler. Ama doktorun zaten başlamış tedaviye içini ferah tut .

cnm benmde lekelenmeler gelıyo banada progestan verdı dun bede gıttım her ıhtımale karsı baktı herhangı bısı yok kese yerın vs dedı dıkkat et dedı sende dıkakt et

valla cnm benım 4 haftadır lekelenme oluyor doktor bır sorun yok dıyor bende bılmıyorum ben hap olarak kullanıyorum progestran bakalım yarın benı de neler beklıyor
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım valla o kadar üzüldüm ki kahvaltı bile yapmak istemedi canım hala yatıyorum

Koalina seni çok iyi anlıyorum ben. İlk gebeliğimi öğrendiğimde şok olmuştım istememiştim ağlamıştım ben bunu aldıracağım demiştim çünkü kariyerim açısından çok kritik bir aşamada idim. Girişimde bile bulunmuştum gittiğim doktor acele etme daha çok erken minik de zaten demişti bir Perşembe öğrendim pazartesi düşüğüm başladı. Hatta bebek de mi hissetti istenmediğini demiştim. Sonrasında çevre işte doğsaydı şimdi şu kadar olmuştu yürümüştü vs dedikçe hiç aldırış etmedim. O an öyleydi şimdi daha farklı işte, insan değişiyor. Öğrendiğimden beri içim kıpır kıpır.

gözünüz aydın :) Gebeliğin ilk başlarında aşırı normal olan lekeler. Ama doktorun zaten başlamış tedaviye içini ferah tut .
Saol canım inşallah normaldir çok korkuyorum bişey olacak diye jeli en başından ver kullanıyorum benim tedaviyle oldu o yüzden hep tedirginim düşük önleyici iğnem vardı onu yaptır dedi bakalım inşallah bişey olmaz

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım valla o kadar üzüldüm ki kahvaltı bile yapmak istemedi canım hala yatıyorum
ılk zamanlar ole oluyor cnm artık ben alıstım sanırım tabı genede rahatsız edıyor rabbıme her aksam dua edıyorum allahım bıtsın su lekeler dıye oglumda hıc boyle bırsey gormedıgım ıcın bunda cok tuhaf oldu kı benım 7 haftada bırde kanamam oldu parca bıle dustu o zaman da bebegım dustu dıye gıttım ama benımleydı bebegım

cnm benmde lekelenmeler gelıyo banada progestan verdı dun bede gıttım her ıhtımale karsı baktı herhangı bısı yok kese yerın vs dedı dıkkat et dedı sende dıkakt et
Dinleniyorum canım yatıyorum hala kalkmadım banada korkulacak bişey yok diyor inşallah olmaz

Hayırlı olsun lekelenmelerin olmaasi çok normal . Dinlen bol bol. Ağır kaldirma is yapma. Benimde öğrendiğim ilk gunden buyana var.ilaclarini saatinde al.sikinti yapma.zaten allah korusun düşük riski her zaman var du et bol bol canım.rabbim emeklerimix bosa cikarmasin bize bagislasin

Yani korkular bende de var elbette . Ama herşey olacagına varıo. Ama hep güzel düşünmek çok önemli. Kıymetli bebeğin İnşallah sağlıcakla kucagına alırsın alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…