2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kusura bakmayın ben arkadaşlarım kadar hoşgörülü olamayacağım. Üstelik çevremizde deli gibi çocuk isteyip olmayanların her ay yeni bir umutla bekleyenlerin çoğunluğunu görünce. Mademki hiç istemiyordunuz ozaman rica falan taktırsaydınız keşke yani daha iyi önlem alsaydınız. Ameliyat olmuştum gibi bahanelerin arkasına sığınmazdınız ozaman. Siz şimdi böyle düşünürken karnınızdaki bebeğe ne kadar yazık. İstenmediği Bi dünyaya gözlerini açacak belki. Hayata 1_0 yenik başlayacak. Benim size tavsiyem biran önce çocukluk duygusundan kurtulup yetişkin gibi düşünmeniz. Söylediğiniz şeyin alttan alınacak yanıda yok kusura bakmayın.

Lekelenmem için progesteron kullanıyor musun.adet kanama gibi olmadıkça korkma.
Aslında iyi yükselmiş üzülme hiç

canim korkma bisey olmaz.ben telefonun saatini kuruyorum ilac saati icin.daha once yasadiklarin yuzunden boyle telaslanman normal.bende oglumda unutup vurmamisligim olmustu.cok sukur bisey olmadi.

ben de çalışıyorum o sıkıntı stres yorgunluk akşam 11 dedimmi yatıyorum, bu sabah da ağzım kuru kalktım normal heralde..
stresten de gelişemeyebilir bebek ondan napsam bilemedim, bol bol rapor olmadı:/
Bende çalışıyordum ama kayınpederim beni kovdu direkt hamilelik olumca rapor almaya çalış canım, vermiyorlar mı

canim korkma bisey olmaz.ben telefonun saatini kuruyorum ilac saati icin.daha once yasadiklarin yuzunden boyle telaslanman normal.bende oglumda unutup vurmamisligim olmustu.cok sukur bisey olmadi.
çok sükür doktor hayır git deseydi koşa koşa giderdim ama bişey olmaz dedi içim rahat etmedi nedense 4 saat ya bide çok uzun zaman gibi saol cnm

Baskalarinin cocuk istemesi veya deli gibi istemesi beni ilgilendirmez. Tipki benim istemememin sizi bagalmayacagi gibi. Sizin gibi insanlar yuzunden insanlar hicbir zaman gercek duygularini konusamiyor, anne oluyorlar bir sey hissetmiyorlar yine konusamiyorlar. Cunku sanki rahme duser dusmez herkes kelebekler gibi ucmak, annelik duygusuyla dolup tasmak zorunda.
Bu kadar istememem ragmen bir seyler ogrenmek ve gormek icin buraya gelip yaziyor bilgi almaya calisiyorsam demek ki sorumluluk sahibi bir insanim. Yaptiklariniz cok ayip gercekten. Sizin yuzunuzden artik grubu takip etmeyecegim. Iyi gunler.

gitme ya lütfen ne alakası var,
sanki doğduktan sonra sevmeyeceksin,
benm de eşimle sorunlarım var, bazen y a boşanırsam nasıl olacak diyorum karnımdakine yabancılaşıyorum......
ama istiyorum da..
kimsenin duygusal yoğunluğu kimseyi ilgilendirmez, boşver sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…