2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah korusun kuzum sağsalim kucağımıza alalım inşallah bir an önce biter lekelerimiz 2hafta sonra kontrolüm iple çekiyorum

Kızlar bulantıdan geberecem ya. Bağıra bağıra ağlayacam nerdeyse Ne yaptıysam fayda etmedi. Sizin bi öneriniz var mı
bende öyleyim gecen hafta komaliktim cuma gunu zorla dra goturduler dr ystirdi beni serum igne ertedi gune cok iyiydim cikarmak istemedi beni ama evde cocuklar var diye ciktim cikmasaydin keske diyorum yine ayni cok kotuyum mutfafa girdimmi komaluk oluyorum evden bile tiksindim evde pismezse biri pisirip getirse yiyorum evde pistimi komalik oluyorum sabah yataktan kalkmadan tuzlu cubuk ye bide cay kasiginin ucu ile zencefili balla karistir sabah yut baya iyi oluyor sabah ama zencefili cok koyma benim 5. haftada basladi 6 hafta daha surer diyor dr cok kotuysen mutlaka dra git cekme evde bosuna ben bir hafta cektim bir gunde topladim cocuklarim olmasa yine giderim

Amin canım dinleniyorum son 2gündür yoruldum biraz yemekli misafirim vardı ama bugün hep yatıyorum inşallah biran önce geçer inşallah bir problem olmaz

maşallah kuzuya dk kac atıyordu demek ıstedım canım ben her doktor sormadan soylemıyor kalp atıs hızını. Belkı o yuzden farketmemişsindşr ben kendıme totem yaptım tutacakmı bakalım
Hafi yap totemi bakalm ben gittiğimde bir hafta sonra de sorucam bakalm ne kadar atıyot kalbi:)

Yok canim benim kan grubum A rh+ herkeste olan kan grubu. Pihtilasma testleri trompoli paneli yada genetik testlerle tespit ediliyor. En basit sekli kan tahliline baktirdiginda PLT diye bi test var onda belli oluyor.
Hm canm yok eşinle diyorum uyuşmazlığı benm arkadşm eşiyle kan grupları farklı olduğu için kan uyuşmazlığı oldgu için bebek düşmüş cnm şükür benm eşimle kan grubm aynı öle olanlar iğne vuruluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…