- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.241
Cinsiyet burdan nasılsın anlaşılıyor ki ya çok ilginçkızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim
İnşallah canım inşallahçok haklısın da akşama kadar kapalı yerde, öğlen bi çıkarsak ne ala..Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah..
kesenin yuvarlak veya ovel olmaı ileB
Cinsiyet burdan nasılsın anlaşılıyor ki ya çok ilginç
canım birine kızıp bütün yorganı yakmak neden? tamam takip etmek bir şey kazandırmaz belki ama bı kadar da eleştiriye kapalı olmak sorun herkes düşüncesini söyleyebilir, yapı meselesi bir de benim de aklıma geldi korunsaydı o zaman ama dile getirmedim ki takvim yapmışsın araştırma içindesin demek ki yavaş yavaş yeşerecek dedim sağlık olsun diyelim hassasız ya bu hormonlarr sakin kalmaya çalışalımBaskalarinin cocuk istemesi veya deli gibi istemesi beni ilgilendirmez. Tipki benim istemememin sizi bagalmayacagi gibi. Sizin gibi insanlar yuzunden insanlar hicbir zaman gercek duygularini konusamiyor, anne oluyorlar bir sey hissetmiyorlar yine konusamiyorlar. Cunku sanki rahme duser dusmez herkes kelebekler gibi ucmak, annelik duygusuyla dolup tasmak zorunda.
Bu kadar istememem ragmen bir seyler ogrenmek ve gormek icin buraya gelip yaziyor bilgi almaya calisiyorsam demek ki sorumluluk sahibi bir insanim. Yaptiklariniz cok ayip gercekten. Sizin yuzunuzden artik grubu takip etmeyecegim. Iyi gunler.
Amin inşallah sizin deBenim de aynı sat.sattaşız ve bugun tam 5. Hafta hayırlı olsunnn inş
maşallah görüntü çok güzel ama bende bilmiyorumm, oval yuvarlak seninki damla gibi duruyor ovale mi girer ovalse ne olacakmış peki, bende gidince kızımdaki ultrason görüntüsüne bakıyımmkızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim
Canım bir kişinin yazmasıyla neden grubu bırakıyorsun? Boşver kulak ardı et. Senin konun vardı yanlış bilmiyorsam, oraya da farklı görüşte olup bile bile konunu sabote eden olmadı mı hiç? Canını sıkmana değmez.Baskalarinin cocuk istemesi veya deli gibi istemesi beni ilgilendirmez. Tipki benim istemememin sizi bagalmayacagi gibi. Sizin gibi insanlar yuzunden insanlar hicbir zaman gercek duygularini konusamiyor, anne oluyorlar bir sey hissetmiyorlar yine konusamiyorlar. Cunku sanki rahme duser dusmez herkes kelebekler gibi ucmak, annelik duygusuyla dolup tasmak zorunda.
Bu kadar istememem ragmen bir seyler ogrenmek ve gormek icin buraya gelip yaziyor bilgi almaya calisiyorsam demek ki sorumluluk sahibi bir insanim. Yaptiklariniz cok ayip gercekten. Sizin yuzunuzden artik grubu takip etmeyecegim. Iyi gunler.
Ilk gorugumde yazacaktim ama simdiye kismetmis. Lutfen grubu takip etmeyi bırakma herkesin dusuncesi kendine. Sen icinden geleni yazdin tabi ki herkes gerekli ozveriyi gostermeyebilir dusuncelerini yazarken. Ben kendimden bahsedeyim. Ilk evlendigim zamanlar bende acaba yapabilir miyim istiyor muyum gercekten diye kendimi sorguluyordum. Sonradan istedim olmadi baya ugras verdik olmadi. O sirada aslinda ne kadar istedigimi anladim. Benim icin cok degerli bisey halini aldı. Senin böyle bi surecin olmamış. istiyorken olmamasi cok farklı bi duygu gercekten.. Hamile kaldim cok şükür. Cok sevindim ama tam olarak bekledigim his olusmuyor beklentiyi cok yuksek tuttum demek ki :) ama bebegin hareketlerini hissetmeye basladigim zaman iste tamam diyecegim insallah o günleri goruruz :) ruyamda gormedim hamileligimi ogrendikten sonra. Acaba his yok diye mi dusundum. Artik bilincalti mi nedir. Gece ruyamda kucagimda gurbuz bi cocuk, benim cocugum o kadar guzel guluyordu ki icim ısındı:) şıp diye olmuyor bazı duygular . kucagina alınca eminim bugunlerine gulersin cogu istemeyen kisi oyle diyor :)Baskalarinin cocuk istemesi veya deli gibi istemesi beni ilgilendirmez. Tipki benim istemememin sizi bagalmayacagi gibi. Sizin gibi insanlar yuzunden insanlar hicbir zaman gercek duygularini konusamiyor, anne oluyorlar bir sey hissetmiyorlar yine konusamiyorlar. Cunku sanki rahme duser dusmez herkes kelebekler gibi ucmak, annelik duygusuyla dolup tasmak zorunda.
yuvarlağa kız diyorlar anladığım kadarı ile ovele erkek bak sende mutlaka söyle bakalım doğrumumaşallah görüntü çok güzel ama bende bilmiyorumm, oval yuvarlak seninki damla gibi duruyor ovale mi girer ovalse ne olacakmış peki, bende gidince kızımdaki ultrason görüntüsüne bakıyımm
Ay çok heyecanli bizde hep oteledilYarın benim de randevum var çok heyecanlıyım bir taraftan da sakin ol diyorum. Biz uzun süre bebek düşünmedik hep şartları bahane ettik, benimle aynı dönem evlenen arkadaşlarım ikinci bebeklerini büyütüyorlar. Umarım hepimiz için her şey yolunda gider bunu yürekten diliyorum.
Gittim kızlar 6 2 normalde 4 3 görünüyo geç dollenme olmis kese ve yok saç ı gördük 15 gün sinra tekrar gidicemnaptın canım?
benm de bugün akşam üstü var randevum
Tebrikler canım. Günün ilk güzel haberi.Kontrole gittik geldik. 7+6 haftalığız. 1.5 cm olmuşuzkalp atışımızıda gayet net duyduk. Haftasıyla uyumlu herşeyi yolunda dedi Dr. Darısı diğer gidenlere inş. 2 hafta sonra çağırdı
Bence anlayış ve saygı çok önemli. Hissettiğinizi açık yüreklilikle paylaştınız. Ve dediğiniz gibi bu sorumsuz bir anne olacağınız anlamına gelmez. Burası eleştiri yeri hiç değil. Lütfen kırıcı olmayalım. Birine takılıp bebeğin için yararı olacak bu yeri terketmeyin bence.Baskalarinin cocuk istemesi veya deli gibi istemesi beni ilgilendirmez. Tipki benim istemememin sizi bagalmayacagi gibi. Sizin gibi insanlar yuzunden insanlar hicbir zaman gercek duygularini konusamiyor, anne oluyorlar bir sey hissetmiyorlar yine konusamiyorlar. Cunku sanki rahme duser dusmez herkes kelebekler gibi ucmak, annelik duygusuyla dolup tasmak zorunda.
Ben İlk gebeliğimde dolu dizgin annelik duygusu hissetmedim. Elbette heycanladım ama hiç bi zman aman yavrum falan da demedim. Doğdu . Elime verdiklerinde bakıma muhtaç aç altı değişmesi gereken bi bebek vardı. aradan az bi zman geçti gülücükler saçmaya başladı koynuma aldım o zman derin duygular hissettim. Ablamda aynı şekilde. Herkes aynı şeyi hiissetmeyebilir. Kendinizi üzmeyin yaşadıklarınız çok normal bence.Baskalarinin cocuk istemesi veya deli gibi istemesi beni ilgilendirmez. Tipki benim istemememin sizi bagalmayacagi gibi. Sizin gibi insanlar yuzunden insanlar hicbir zaman gercek duygularini konusamiyor, anne oluyorlar bir sey hissetmiyorlar yine konusamiyorlar. Cunku sanki rahme duser dusmez herkes kelebekler gibi ucmak, annelik duygusuyla dolup tasmak zorunda.
betahcg kaç çıkmıştı. Sanırım benimkide geç döllenme. Çünkü 22 çıktı .Ay çok heyecanli bizde hep oteledil
Gittim kızlar 6 2 normalde 4 3 görünüyo geç dollenme olmis kese ve yok saç ı gördük 15 gün sinra tekrar gidicem
Ben de 7+2yim. 2-3 gündür başladı bulantım. Hiç olmayacak diye çok sevinmiştimAyyyy inşallah canım. Yoksa ne gece uyutuyor bu mide, ne sabah uykumu devam ettiriyor. Gece 2ye kadar dönüp duruyorum, sabahta 5 buçuk dedin mi yine uyandırıyor
Adetini 3 gün geçti 172 idi 2 gin sonra 400 dubetahcg kaç çıkmıştı. Sanırım benimkide geç döllenme. Çünkü 22 çıktı .
Hamile misin canım hayırlı olsunArkadaşlar betahcg 22 çıktı :) Henüz çok yeni ama ben sanki kaç aylık hamile gibi birsürü belirti yaşıyorum :) Psikolojikmi çözemedim .
Farketmez.kızlar folik asit verdi, farkediyor mu aç tok sabah mı akşam mı alıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?