2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım birine kızıp bütün yorganı yakmak neden? tamam takip etmek bir şey kazandırmaz belki ama bı kadar da eleştiriye kapalı olmak sorun herkes düşüncesini söyleyebilir, yapı meselesi bir de benim de aklıma geldi korunsaydı o zaman ama dile getirmedim ki takvim yapmışsın araştırma içindesin demek ki yavaş yavaş yeşerecek dedim sağlık olsun diyelim hassasız ya bu hormonlarr sakin kalmaya çalışalım

Canım bir kişinin yazmasıyla neden grubu bırakıyorsun? Boşver kulak ardı et. Senin konun vardı yanlış bilmiyorsam, oraya da farklı görüşte olup bile bile konunu sabote eden olmadı mı hiç? Canını sıkmana değmez.

Bak biz (eşim de ben de) iki yıldır destekleyici tedavi görüyorduk. Hatta son 6aydır çok daha yoğun bir tedavi sürecindeydik, gecemiz gündüzümüz yapmadık bu konuyu ama ikimiz de çok çok istiyorduk. Kanda pozitif çıkınca (yoldaydık, telefonla öğrendik) ikimiz de birbirimize baktık; ya biz ne yapacağız şimdi, hazır mıydık, emin miydik filan dedik. Bu çok çok doğal bence. Bunu düşünmek de bence sorumluluk duygumuzdan kaynaklanıyordu. Bir can, bir insanın sorumluluğunu alıyoruz, bunun bilincinde olmak insanı çok korkutuyor...

Ilk gorugumde yazacaktim ama simdiye kismetmis. Lutfen grubu takip etmeyi bırakma herkesin dusuncesi kendine. Sen icinden geleni yazdin tabi ki herkes gerekli ozveriyi gostermeyebilir dusuncelerini yazarken. Ben kendimden bahsedeyim. Ilk evlendigim zamanlar bende acaba yapabilir miyim istiyor muyum gercekten diye kendimi sorguluyordum. Sonradan istedim olmadi baya ugras verdik olmadi. O sirada aslinda ne kadar istedigimi anladim. Benim icin cok degerli bisey halini aldı. Senin böyle bi surecin olmamış. istiyorken olmamasi cok farklı bi duygu gercekten.. Hamile kaldim cok şükür. Cok sevindim ama tam olarak bekledigim his olusmuyor beklentiyi cok yuksek tuttum demek ki :) ama bebegin hareketlerini hissetmeye basladigim zaman iste tamam diyecegim insallah o günleri goruruz :) ruyamda gormedim hamileligimi ogrendikten sonra. Acaba his yok diye mi dusundum. Artik bilincalti mi nedir. Gece ruyamda kucagimda gurbuz bi cocuk, benim cocugum o kadar guzel guluyordu ki icim ısındı:) şıp diye olmuyor bazı duygular . kucagina alınca eminim bugunlerine gulersin cogu istemeyen kisi oyle diyor :)

maşallah görüntü çok güzel ama bende bilmiyorumm, oval yuvarlak seninki damla gibi duruyor ovale mi girer ovalse ne olacakmış peki, bende gidince kızımdaki ultrason görüntüsüne bakıyımm
yuvarlağa kız diyorlar anladığım kadarı ile ovele erkek bak sende mutlaka söyle bakalım doğrumu

Ay çok heyecanli bizde hep oteledil
naptın canım?
benm de bugün akşam üstü var randevum
Gittim kızlar 6 2 normalde 4 3 görünüyo geç dollenme olmis kese ve yok saç ı gördük 15 gün sinra tekrar gidicem

Kontrole gittik geldik. 7+6 haftalığız. 1.5 cm olmuşuz kalp atışımızıda gayet net duyduk. Haftasıyla uyumlu herşeyi yolunda dedi Dr. Darısı diğer gidenlere inş. 2 hafta sonra çağırdı
Tebrikler canım. Günün ilk güzel haberi.

Bence anlayış ve saygı çok önemli. Hissettiğinizi açık yüreklilikle paylaştınız. Ve dediğiniz gibi bu sorumsuz bir anne olacağınız anlamına gelmez. Burası eleştiri yeri hiç değil. Lütfen kırıcı olmayalım. Birine takılıp bebeğin için yararı olacak bu yeri terketmeyin bence.

Ben İlk gebeliğimde dolu dizgin annelik duygusu hissetmedim. Elbette heycanladım ama hiç bi zman aman yavrum falan da demedim. Doğdu . Elime verdiklerinde bakıma muhtaç aç altı değişmesi gereken bi bebek vardı. aradan az bi zman geçti gülücükler saçmaya başladı koynuma aldım o zman derin duygular hissettim. Ablamda aynı şekilde. Herkes aynı şeyi hiissetmeyebilir. Kendinizi üzmeyin yaşadıklarınız çok normal bence.

Ayyyy inşallah canım. Yoksa ne gece uyutuyor bu mide, ne sabah uykumu devam ettiriyor. Gece 2ye kadar dönüp duruyorum, sabahta 5 buçuk dedin mi yine uyandırıyor
Ben de 7+2yim. 2-3 gündür başladı bulantım. Hiç olmayacak diye çok sevinmiştim Özellikle açken tavan yapıyor. 2 saate bir atıştırmalıymışım. İyi de çalışıyorum nasıl olacak o iş Umarım artmadan geçer gider hepimizin bulantıları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…