2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biri kız biri erkek diyorlar ama bilemedim :)
Ben teoriye gore demedim tamamen icsel :)

Çok üzgünüm çok ... bebek YOk kese şekli bozuk dedi dr , haftaya çarşamba tekrar bakalım dedi, öyle üzgünüm ki ağlamaktan arabadan inip evime çıkamıyorum
Normalde kactaydin?
Hakkinda hayirlisi hemen uzulme her sey degisebiliyor olumlu veya olumsuz. Haftaya belki guzel haberler alacaksin

İki kaybım var Bi tüp bebek , omuzunda ağlayabilecğeim kimsem Yok, eşimle didişmekten hayata adapte olamıyorum , bebek napson ki , çok üzgünüm anlatamam derecesini , çok ama çok üzgünüm

Merhabalar . Bayanlar. Idrarenfeksiyonuve kanda mikrop cikti
6haftalik hamilelik ve 6 gundur antibiyotik kullaniyorum.hic etki etmedi resmen. Kasiklarim.yanioo... icinizde basina gelen var mi??? Bide 2gunde bir ufacik peceteye kahve lekem.gelioo

Çok üzgünüm çok ... bebek YOk kese şekli bozuk dedi dr , haftaya çarşamba tekrar bakalım dedi, öyle üzgünüm ki ağlamaktan arabadan inip evime çıkamıyorum
Yapma canim ya çok üzüldüm ya
Yapma canım ağlamak çözüm değil Allah'tan ümit kesilmez başka bi doktora daha git

Teşekkürler. Muz falan da yiyordum dikkat edeyim artık.

İki kaybım var Bi tüp bebek , omuzunda ağlayabilecğeim kimsem Yok, eşimle didişmekten hayata adapte olamıyorum , bebek napson ki , çok üzgünüm anlatamam derecesini , çok ama çok üzgünüm
Gerçekten o mesajda yüreğinin yangınını hissettim içim yandı Allah büyüktür inşallah herşey düzelir eş konusunda da kim eşiyle didismiyor yalnız değilsin

Teşekkürler. Muz falan da yiyordum dikkat edeyim artık.
Rica ederim canım, ne demek. Ben de muz ve patates yiyordum ama kestim sıkıntı yaşayınca canım. O baya rahatlattı. Bugün de eşime kayısı, çiğ badem, çiğ fındık filan aldırdım. Şifa olur inşallah miniğime

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm. Umarım haftaya değişen güzel haberler alırız. Ama verende Allah alanda Allah. Kendini üzme. Biliyorum ne desem acını hafifletmiycek ama Allah büyük dua edelim bol bol sağlıkla kavuşursun inşAllah bebişine. Herkes sıkıntılar çekiyor kimi işyerinde üzülüyor kimi evde. Ama sen yavrun için kafana takmamalısın. Stres yapmadan sakin yaşamaya çalışmalıyız. Hakkımızda hayırlısı olsun canm üzülme

Canımsın kendini üzme belki geç döllenme olacak vardır bi hayr bilemeyiz, dua edelim kiminin sonradan görünmüş, inşallah seninki de öyle olur.

Canim kac haftaliksin kucukse gorulmemistir iyi düşünelim iyi olsun birde baska doktora git canim.

Böyle düşünme canım. Kimsenin hayatı dört dörtlük değil. Bundan 3 ay önce 2018 de boşanacaklar grubuna yazıyordum şimdi buradayım. RABBIM bebeğini sana bağışlasın. Ama şayet tersi bir durum olursa bununda senin için imtihan olduğunu düşün güzel günler göreceksin. Eşinle işleri tam yoluna koymalısın. Birbirinize alıp veremediklerinizi ortaya dökün net olun bir kez konuşun ve temiz bir sayfa açın. Hayatlarımız kolay değil.

Hic benim.gibi yasayan yok sanirim 6
Yil.sonunda 3.tup bebekle.. simdide yasaadigim.sikinti enfeksiyon
Antiboyotige ragmen gecmedi ve cok.korkuyorum

Hic benim.gibi yasayan yok sanirim 6
Yil.sonunda 3.tup bebekle.. simdide yasaadigim.sikinti enfeksiyon
Antiboyotige ragmen gecmedi ve cok.korkuyorum
Canim oncek gebeligimde cok sıkinti cekmistim.buradaki annelerden her tuvalete gidiste temizlenecegin 1 litre suya bir kasik kasik sirke koymami soylediler.gercektende ise yaradi.hamileligim boyunca yaptimhic sıkinti yasamadim.simdi bile hafif yanma hissetsem hemen yapiyorum geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…