2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı olsun canım, gözün Aydın öncelikle rahat ol lütfen. Durumunuz benzer 10 yaşında oğlum kendini bildiğinden beri deli gibi kardeş istedi bir kayıp ve yumurta rezervi düşüklüğünden umudumuzu kesmişken oğlumun duası diyorum. Dr um da mucize diyor. Demek istediğim ben de senin gibiydim hafif leke oldu ama Dr um tedbir amaçlı düşük engelleyici iğne ve progestana başladı. Geçti şükür. Kalp atışını görünceye dek inanamadım. Şükür duyduk. Siz de duyarsınız. Endişelenmeyin tutunur bebişiniz inşallah.

Kizlar bana hastaneden hamilelikle ilgili bir kitapcik verildi. Icinde beslenmeden harekete ve bebegin hafa hafta gelisimine kadar bir cok sey var. Orada yazdigina gore 4 kontrol gerekiyor gebelik boyunca. Ben herkesin her ay gittigini, sorun varsa daha sik gittiklerini duydum hep.
Her ay gitmek mi gerekir yoksa belirli seyler icin mi?

Sagol ama simdi hastaneden geldim kanama oldu kendi doktoruma ulassmadim baska bir doktora gittim kese yerinde kalp atisi icin cok kucuk igne yapalim dedi adet kanamasi gibi cogalirsa hemen gel yatisini yapalim hastaneye dedi.sizlerle mutlulugumu paylasirken bir anda ne oldugunu anlamadim bile.ömrü var ise rabbim bağışlar mutlaka yoksa kocaman bir hayal kırıklığı ya nasippp

P Prensescann canim uzme kendini bir hafta var daha belli olmaz harap etme kendini.hakkinda hayirlisi olsun.nasibi varsa dogar insallah
Eve t nasibi varsa doğar ... yine de çok üzüldüm , belki babası ile bu aralar çok tartıştık ona da üzülüyorum ,, sinirden titredim kaç defa tartışmalarımız yüzünden, bir de çocuk istiyor

Eve t nasibi varsa doğar ... yine de çok üzüldüm , belki babası ile bu aralar çok tartıştık ona da üzülüyorum ,, sinirden titredim kaç defa tartışmalarımız yüzünden, bir de çocuk istiyor
Ben size uzulurken biranda benimde kanamam oldu igne yaptilar simdi eve geldim beklicez ALLAH çok büyük o bizi hic yanlız bırakmaz hamdolsun

Sen nasım döndün boşanmaktan ? Benim ki Laftan anlamıyor , ama kendini anlatamadığını düşünüyor , O kadar anlaşma meyilindeyim ben ama olmuyor olmuyor

Cok gecmis olsun kizlar umarim sizin icin hayirlisi olur daha dogrusu hepimiz icin hakikaten birine uzulurken bir digerine seviniyorsun umut doluyorsun olumsuz bir durumda da ya bende de oyle olursa diye endise duyuyorum.

Canım normalde herhangi bir tehlike olmasın diye doktorlar ayda bir çağırıyor. Dünyanın kaç türlü hali var sonuçta, bir kalbini dinlemek insana iyi geliyor. Sağlıklı olduğunu, geliştiğini hatırlatıyor sanki.

Fakat benim mesela riskli devam ediyor gebeliğim, beni iki haftada bir çağırıyor. Ben geçen hafta yaşadığım bir sorundan ötürü bir hafta arayla gittim hatta. Kişiden kişiye değişiyordur o yüzden. Doktoru dinlemekte fayda var bence.

Sezerbusra21 merhaba bende yeni katıldım ikinci çocuk 30 yaşındayım sat 26 mart tahmini doğum tarihi de 31.12.18

Çok geçmiş olsun, iğne ben de vuruldum. Dinlen, kalkma benim de riskli tutunur inşallah miniğin. Üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…