2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mrh arkadaşlar 2 gün önce doktora gittim sat a göre 7+4 iken doktorum 8+3 olduğumu söyledi. Böyle bişey neden olmuş olabilir arkadaşlar ?

iyi geceler kızlar..benim de bulantılarım başlayacak gibi bugün sanki hasta gibi ağzımın tadı hic yoktu..yarın da doktora gideceğim ilk kez olabilirsem ultrason muayenesi olacağım bakalim inşallah kese de bebek de görünür..dün gitmiştim hastaneye ama burda tek hastane ve tek doktor var onun da ultrasonu bozulmuş o yüzden başka ilçeden randevu aldim

Benim bitkisel ilaç keşfettim şekerim bulantı için. Onu kullan sende

Bakalım öğrenince teyit ederiz unutmayalım %80e yakın tutuyor
Evet bu teori ilk hamılelıgımde de cok konusulmuştu bende ama bende dıger cogu teorıler gibi tutmadı :) oglum kesenın tam sagındaydı ve karından bakılmıştı kız zannettık zaten nubuda cok kız gıbiydi doktor dahil herkes kız dedi istisna olduk tutmadı sımdılo de tam solda belkı bende ters işliyordur

Sen nasım döndün boşanmaktan ? Benim ki Laftan anlamıyor , ama kendini anlatamadığını düşünüyor , O kadar anlaşma meyilindeyim ben ama olmuyor olmuyor
Anlıyorum seni çünkü benimkide hiçbirşekilde laftan namaz kendi doğruları var. Nasıl vazgeçtim. Ailemde araya girdi düşündüm çok düşündüm ki benim 4 yaşında bir kızım var. En çok onu düşündüm. Ve sonunda karar verdim. İnşallah doğru karar vermişimdir.

Vaow resimleri gorunce cok şaşırdım cok belırgınleşmiş.erkek bebekler bu kadar kucuklen bu kadar şekillenir erkek mi olacak ne ? Saglıkla kucagınıza alın :)
Bilmiyorum cnm bakalim rabbim o günleri girmeyi nasip ederse hep birlite göreceğiz yarın bakalim neler bekliyor bizi

Bugün akşam üzeri doktora gidiyorduk yoldayken sekreteri aradı doktorumun acil bir doğumu çıkmış. Randevuyu cumartesiye erteledik. Belki çok minik olacağı için bugün kese görmeyecektim Cumartesi'ye kadar daha da netleşmiş olur diye düşünüyoruz.

Hayırlı geceler anne adayları. Gurbette olduğumu söylemiştim şu an kendi annem geldi bizi ziyarete. Dört beş gün oldu. Maalesef ki annem sigara içiyor. Her ne kadar ev içinde içmeyip balkonda da içse kaldığımız yer 1+1 apart kutu gibi ev olduğu için üstüne başına sinen pis koku eve yayılıyor. Benim zaten astımım var bide ilk üç ay çok tehlikeli. Napıcam ı şaşırdım. Güya dikkat ediyor balkonda içiyor ama üstü başı ağzı çok pis kokuyor her yere yayılıyor resmen pasif içici oluyorum. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen. Az önce wc ye kalktım o da sigara içmeye gitmiş koktu oda yine sinirden ağladım resmen. Ya çocuğa bişey olursa nasıl hesap veririz çok vicdan yaptım bir de bir buçuk senedir istiyorduk ilk oldu. Allah ım sabır ver ya

Sarılmak falan yok aksine
Canim sakin ol. Simdi hayatindaki her problem gozuna batiyor ve buyuyordur. Haftaya guzel haber alirsin insallah. Esinle problemlerini cozmeye calis, buyuk seyler mi bilemiyorum ama erkeklerin dusunce yapisi bizimki gibi degil. Beklentileri ve sevgi gosterme sekilleri farkli. Erkekler marstan kadinlar venusten kitabini okuyunca biraz daha anlayis gostermeye baslamistim ben esime mesela.
Ayrica bosanmayi hic dusunmemis, ciddi problemli donemler atlatmamis bir cift oldugunu dusunmuyorum ben. Herkes kotu donemlerden gecti bazen cozduk bazen sineye cektik. Hakkinda hayirlisi olsun.

Günaydın kızlarrr benim kesem de böyleymiş 4+5 de gördük alttan. kalp atışı için iki haftaya cagırdı.yuvarlak mı oval mi olduğu ne için yorumluyoruz

Eklentiler

• IMG_5366.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…