- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.521
Canm benmde 6 1 de yoktu hiç bişe 6 6 da gördüm duydum üzülmr bekle braz6+1 canım
Canim kist bende de var demistin ya biri kist biri kese olmasin cunku bende de 2 tane biri kist biri keseSize doktor tek ultrason fotosu mu veriyor. Bana alt alta iki tane verdi karindan bakip. Birinde yuvarlak digerinde yamuk yumuk bir sey
Yok kese diye biliyorum fotoyu atamadim atarsam yorumlarsinizCanim kist bende de var demistin ya biri kist biri kese olmasin cunku bende de 2 tane biri kist biri kese
Gercekten benimde tahammul edemedigim sey sigara kokusudur anliyorum seni. Ama annecigin taa baska ulkeden yanina gelmis birak sigarayi desen heralde birakamaz kac gun kalacak bilmiyorum ama az bi surede artik o kokudan bebege birsey olmaz. Nazik bi sekilde belki sigaradan sonra elini agzini en azindan yikamasini soyle istersen.Hayırlı geceler anne adayları. Gurbette olduğumu söylemiştim şu an kendi annem geldi bizi ziyarete. Dört beş gün oldu. Maalesef ki annem sigara içiyor. Her ne kadar ev içinde içmeyip balkonda da içse kaldığımız yer 1+1 apart kutu gibi ev olduğu için üstüne başına sinen pis koku eve yayılıyor. Benim zaten astımım var bide ilk üç ay çok tehlikeli. Napıcam ı şaşırdım. Güya dikkat ediyor balkonda içiyor ama üstü başı ağzı çok pis kokuyor her yere yayılıyor resmen pasif içici oluyorum. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen. Az önce wc ye kalktım o da sigara içmeye gitmiş koktu oda yine sinirden ağladım resmen. Ya çocuğa bişey olursa nasıl hesap veririz çok vicdan yaptım bir de bir buçuk senedir istiyorduk ilk oldu. Allah ım sabır ver ya
daha başlamadı bakalim başlarsa denerim canım sağolBenim bitkisel ilaç keşfettim şekerim bulantı için. Onu kullan sende
canım o kokudan bir şey olmaz çocuğa korkma .su an hamile olduğun için hormonların etkisiyle daha da insan pimpirikli oluyor ama sakin ol bir sey olmaz bebeğe sonuçta dumanını yüzüne yüzüne uflemiyor degil mi sinmiş koku. o yüzden rahat olHayırlı geceler anne adayları. Gurbette olduğumu söylemiştim şu an kendi annem geldi bizi ziyarete. Dört beş gün oldu. Maalesef ki annem sigara içiyor. Her ne kadar ev içinde içmeyip balkonda da içse kaldığımız yer 1+1 apart kutu gibi ev olduğu için üstüne başına sinen pis koku eve yayılıyor. Benim zaten astımım var bide ilk üç ay çok tehlikeli. Napıcam ı şaşırdım. Güya dikkat ediyor balkonda içiyor ama üstü başı ağzı çok pis kokuyor her yere yayılıyor resmen pasif içici oluyorum. Ne yapmalıyım fikir verin lütfen. Az önce wc ye kalktım o da sigara içmeye gitmiş koktu oda yine sinirden ağladım resmen. Ya çocuğa bişey olursa nasıl hesap veririz çok vicdan yaptım bir de bir buçuk senedir istiyorduk ilk oldu. Allah ım sabır ver ya
Canım benim geçmiş olsun.rabbim daha iyi hayırlı olanı versin inşallah.üzülmemeye çalış.rabbim bir daha nasip eder inşallah.ve belkide hiçbirşey belli olmaz bakarsın herşey düzelir.sen rabbime bırak o herşeyin daha iyisini biliyor.geçmiş olsun tekrardanİki kaybım var Bi tüp bebek , omuzunda ağlayabilecğeim kimsem Yok, eşimle didişmekten hayata adapte olamıyorum , bebek napson ki , çok üzgünüm anlatamam derecesini , çok ama çok üzgünüm
hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallahGünaydın bayanlar bugün kontrol günü ins hayırlı haberlerle gelirim içimi sevinç korku herşey kapladı dua edin benim için özelikle bitmeyen bu lekelenmeyi soracağım doktora
Ben de nasıl durummaşallah canım kese yuvarlark kızz gibi duruyor:)
boyutun ne kadar hayırlı olsun canımGünaydın kızlarrr benim kesem de böyleymiş 4+5 de gördük alttan. kalp atışı için iki haftaya cagırdı.yuvarlak mı oval mi olduğu ne için yorumluyoruz
Başka ülke değil de 1000 km uzaktan geldi. Bişey desen kırılacak. Oldum olası sevmem zaten sigarayı da kokusunu da. Fazla bağımlı bırak diye hep söylüyoruz ama nafile. Umreye gitti orda hiç içmemiş ama gelince yine başladı. Söyledim dişlerini fırçala diye ama suyla çalkalıyor o kadar. İki hafta kadar daha burda hayırlısı bakalım idare edicez.Gercekten benimde tahammul edemedigim sey sigara kokusudur anliyorum seni. Ama annecigin taa baska ulkeden yanina gelmis birak sigarayi desen heralde birakamaz kac gun kalacak bilmiyorum ama az bi surede artik o kokudan bebege birsey olmaz. Nazik bi sekilde belki sigaradan sonra elini agzini en azindan yikamasini soyle istersen.
Duman değil evet kokusu siniyor ama yine de çok rahatsız edicicanım o kokudan bir şey olmaz çocuğa korkma .su an hamile olduğun için hormonların etkisiyle daha da insan pimpirikli oluyor ama sakin ol bir sey olmaz bebeğe sonuçta dumanını yüzüne yüzüne uflemiyor degil mi sinmiş koku. o yüzden rahat ol
Al bendende okadar :)))) saat 14 de benim nasıl geçecek zaman bakalımGünaydın bayanlar bugün kontrol günü ins hayırlı haberlerle gelirim içimi sevinç korku herşey kapladı dua edin benim için özelikle bitmeyen bu lekelenmeyi soracağım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?