2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ağrı kesici için ne diyor drlarınız, parol içebiliyor muyduk yoksa ilk üç ay hiç bişiy mi kullanmıcaz?
Bir de lekelenme falan yoksa mı ilişki serbest mi?neye göre yasak deniyor?
Sadece parol veriyorlar canım. İlişkiye doktor karar veriyor ama neye göre veriyor bilmiyorum. Benim şükür kanamam bişeyim yok ama 9 ay yasak bize

Sadece parol veriyorlar canım. İlişkiye doktor karar veriyor ama neye göre veriyor bilmiyorum. Benim şükür kanamam bişeyim yok ama 9 ay yasak bize
ilk üç ay da alabiliyor muyuz parolu yani?
yaa 9 ay yasakk (ee eşin napcakk:))) neye göre acaba bi risk falan oluyorsa dr söyler heralde bana da.. şaşırdım kanama yok ama ilişki yasak

ilk üç ay da alabiliyor muyuz parolu yani?
yaa 9 ay yasakk (ee eşin napcakk:))) neye göre acaba bi risk falan oluyorsa dr söyler heralde bana da.. şaşırdım kanama yok ama ilişki yasak
Evet canım alabiliyorsun. Yaaa 9 ay :) transferden öncede 1 ay diş ameliyatından yaklaşamadık, etti mi 10 ay. Allah nasip ederse doğumdan sonra da 40 gün lohusalık etti mi sana 1 yıl :)))))) Adam duvara tırmanmasa bari :)

:)))) Allah sabır versin diyelim sağlıkla gelsinler de yapacak bişey yok tabii canım..

maşallah canım, birinde yassı birinde yuvarlak görünüyor, tek kese kesinleşti o zaman sende?
Simdilik tek kese haftaya tekrar gel dedi. Bu kadar buyukken 2. Kese olusmaz herhalde bayagi bakti cunku baska bir olusum gormedi.
Niye birinde yuvarlak birinde yassi acaba baktigi yere gore degisiyor demek ki

Simdilik tek kese haftaya tekrar gel dedi. Bu kadar buyukken 2. Kese olusmaz herhalde bayagi bakti cunku baska bir olusum gormedi.
Niye birinde yuvarlak birinde yassi acaba baktigi yere gore degisiyor demek ki
ahhah evet baktığı yere göre değişiyor demek ki ya da sana cinsiyeti göstermek istemiyor.. ya da şu haftalık kese görüntüsü diye kısıtlama olabilir canım.:) tahmin için.

dün görmüştük o senin görüntü müydü o görünen ne demiştim, kist mi o, boyutu ne canım bi müdahale olmayacak galiba?
Yok cnm ben goruntu atmadim hic ama benim kist buyume yapmis cumartesi bi docente gidicem eger sıkıntı olacaksa kurtaj olabilirim

Kızlar benim bebeğim için de yorum yapabili misiniz? Vajinal ultrason :)

Eklentiler

• Screenshot_20180427-095147.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Evet oyleymis benim bebek tam ortada duruyo mesela
bak benim de üçlü görüntü vardı akşam baktığımda ramzi de tutuyor kese şekli de, bir tanesinde dediğin gibi ortada spermin büyümüş şeklini düşün öyle görünüyordu, birinde de ramzinin sağ alt köşesi kız köşesindeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…