2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sigara içmeyen biri o kokudan inanılmaz rahatsız oluyor biliyorum ben de içmem ve kokusu çok kötü gelir bana da. sınmış kokudan bir şey olmaz canım içini ferah tut bu yüzden de anneni kırma derim

Maşallahhh kuzucuğa sağsalim gelsin dünyaya :)

Arkadaslar merhaba 5+2 yim bugun karindan ultrasonla kese gorundu ama cok kucuk..lagitta biseuyler yaziyor ama anlayamadim..sizin kacti bu civarda kese boyutunuz

Arkadaslar merhaba 5+2 yim bugun karindan ultrasonla kese gorundu ama cok kucuk..lagitta biseuyler yaziyor ama anlayamadim..sizin kacti bu civarda kese boyutunuz
sat kaç acaba senin, iyi görünmüş yine maşallah daha küçük canım merak etme büyür inşallah. benim kese bile görünmedi daha..

Arkadaşlar mide bulantisina kısa sürede çözüm önerileri söyleyeceğim dikkate alın . Ben yapıyorum çok etkili

Bazen kustum kusacam oluyorum kusmayi da hiç sevmiyorum.
Hemen baharat kabimin içindeki kuru naneyi alıyorum onu burnuma cok çekmeyecek şekilde hafifçe nefes ala ala kokluyorum. Bir dakika içinde mide bulantim kayboluyor. Sabah kalkınca da hemen bir çubuk kraker atın ağzınıza o da çok işe yarıyor.
Bu dediklerimi yapın kusmadan 9 ay geçer gider

Simdilik tek kese haftaya tekrar gel dedi. Bu kadar buyukken 2. Kese olusmaz herhalde bayagi bakti cunku baska bir olusum gormedi.
Niye birinde yuvarlak birinde yassi acaba baktigi yere gore degisiyor demek ki
baktığı yere göre değişiyormuş,
dün dr bana dedi ki ovalleşmiş kesen şekil bozuk ama verdikleri ultrason fotosunda şekil yuvarlak gibi görünebilirmiş onu da uyardı,
yani bozuk bil dedi ama fotoda o an ki çekim yerine göre yuvarlak çıktı dedi

Cok sevindim canim masallah kuzuna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…