- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.621
Benim lekelenmelerim 3 4 gun surdu bitti biteli iki hafta falan oluyo ama progestani kullaniyorum yine bisey olmaz dimiamın cnm benım aslında benım de kontrolum 11 mayıstaydı ama bende leke oldugu ıcın dayanamadım gıttım bana da erkek olucak gıbı gelıyor hep pasa dıyesım gelıyor bı daha kısmet olursa 3 hafta sonra gıdıcem o zaman da ıkılı tarama yapılacak dedı doktor masallah gelısımı cok guzel
valla bılmıyorum kı cnm benım kanamam oldugunda kesenın altında kanama alanı ardı bu gıttım de doktor guzel kapanmıs dedı ıcınde hala pıhtılar var onları atıyorsun dedı 12 hafta olana kadar devam ılaca dedı 12 haftada bırakırız dedı sadece gunde 3 alıyordum 2 ye dusurduBenim lekelenmelerim 3 4 gun surdu bitti biteli iki hafta falan oluyo ama progestani kullaniyorum yine bisey olmaz dimi
Ben gecen hafta bulantidan acile gitmistim yatis icin orda doktor ben bi sorun gormuyorum kanama alani da yok falan demisti 200 mg gunde iki kere aliyordum bire dusursem olurmu dedim bi sakinca yok demiştivalla bılmıyorum kı cnm benım kanamam oldugunda kesenın altında kanama alanı ardı bu gıttım de doktor guzel kapanmıs dedı ıcınde hala pıhtılar var onları atıyorsun dedı 12 hafta olana kadar devam ılaca dedı 12 haftada bırakırız dedı sadece gunde 3 alıyordum 2 ye dusurdu
canim mutlaka bi kac dra git ben ikinci de hamile kalmadan uc ay once dra gittim hersey normaldi hamile kaldim 7. ayda kasik agrilarim basladi cocuk fazla hareket etmiyor dra gidiyorum hersey normal plasenta onde ondan hissetmiyorsun harrketlerini diyor dr neyse tasinma a sebebiyle dogumdan uc hafta once eski druma gittim baska ilde adsm uldrasonla bakar bakmaz bu cocuk sıkişik yeri hemen alalim defi iki gun sonra aldi meger ur varmis bebekle buyumus bebek hareket edemiyor dogumda onu da aldi temizledi biz dogumdan 1 ay sonra sonuc gosterince soyledi annem patolojiye goturmus baskasonin sanmis kimden aldilar bunu demis icinden cocuk kadar di dedi sezeryanda uru alinca cok sıkinti cektim janamam oldu ama bebegim sapa saglam dogdu masallah 8 yasinda simdi moralini bozmaYok cnm ben goruntu atmadim hic ama benim kist buyume yapmis cumartesi bi docente gidicem eger sıkıntı olacaksa kurtaj olabilirim
Oh sag salim almissin cocugunu kucagina neyseki benimde tek endisem senin yasadiklarini yasar miyim yani buyudukce buyur kese sıkışir o yuzden de erkenden mudahale en iyisi. Devletteki dr. Normal bisey yok desede benim icim rahat etmedi ankarada docente gidicem. O daha iyi yonlendirir sanirim. Tesekkurler destegin icincanim mutlaka bi kac dra git ben ikinci de hamile kalmadan uc ay once dra gittim hersey normaldi hamile kaldim 7. ayda kasik agrilarim basladi cocuk fazla hareket etmiyor dra gidiyorum hersey normal plasenta onde ondan hissetmiyorsun harrketlerini diyor dr neyse tasinma a sebebiyle dogumdan uc hafta once eski druma gittim baska ilde adsm uldrasonla bakar bakmaz bu cocuk sıkişik yeri hemen alalim defi iki gun sonra aldi meger ur varmis bebekle buyumus bebek hareket edemiyor dogumda onu da aldi temizledi biz dogumdan 1 ay sonra sonuc gosterince soyledi annem patolojiye goturmus baskasonin sanmis kimden aldilar bunu demis icinden cocuk kadar di dedi sezeryanda uru alinca cok sıkinti cektim janamam oldu ama bebegim sapa saglam dogdu masallah 8 yasinda simdi moralini bozma
kızıma hamileyken görev yeriniz istanbul du o zaman çok rahattı özele gidiyordum ve doktorum çok iyiydi ..bunda kısmet burası inşallah sağ salim kucağınıza alırız..bir de benimki sezaryen o yüzden daha da endişeliyimCanim bende sen gibi ilcedeyim ve mecburu devlete gidiyorum hemde yeni uzman dr. Ama ikili testle beraber ozele baslarim 1 saat uzakta. Ultrason makineleride cok eski kalp atisi oldugu halde duyulmuyo dusun
Aynen valla yatiyom bende kahverengimsi peceteye bulasan lekeler devam hafif agrı anlamadim ki ne zaman gecerkiGünaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyorum inşallah. Güzel haberli bir cuma olsun hepimize.
Burdan kendimi alamıyorum sosyal medyaya bile girmeyi unuttum. Ben yatış modundayım yazın valla okurunuz hazır.
Bende kızımda ankaradaydim sezeryan oldum buyuk sehirde rahat hersey bizde gorev nedeniyle burdayiz hayirlisi hakkimizdakızıma hamileyken görev yeriniz istanbul du o zaman çok rahattı özele gidiyordum ve doktorum çok iyiydi ..bunda kısmet burası inşallah sağ salim kucağınıza alırız..bir de benimki sezaryen o yüzden daha da endişeliyim
inslh yasamazsin sıkısik olmasu bebege anneye bi zarari yok tabi drun en iyi sekilde aydinlatir seni herkesde durup farkliOh sag salim almissin cocugunu kucagina neyseki benimde tek endisem senin yasadiklarini yasar miyim yani buyudukce buyur kese sıkışir o yuzden de erkenden mudahale en iyisi. Devletteki dr. Normal bisey yok desede benim icim rahat etmedi ankarada docente gidicem. O daha iyi yonlendirir sanirim. Tesekkurler destegin icin
bana ur dedi drum benimde gebelikte olustu fakat takibimi yapan dr anlamadi doguma 3 hafta kala eski drum anladi
Ne doktorlar var sasiriyorum birde o kadar buyumus diyosun nasil gorememis o doktor peki sezeryanla mi alindi ameliyati zor oldu mu canimbana ur dedi drum benimde gebelikte olustu fakat takibimi yapan dr anlamadi doguma 3 hafta kala eski drum anladi
Hayırlı olsun bebegin dogum tarihi benimde 24 aralik cikiyor sat 19 mart 5+4 oldum senin nasil 6+4 çıkıyor aklım karıştı simdiBenim biraz ağrım oldu geçen hafta gitti doktora normal dedi çok küçük ama kese gördüm dedi şuan 6+5 deyim önümüzde salı gününden için gel dedi ama ben 15 Mayıs’a randevü alacağım kesin olsun güzel gidiyor şimdilik kızlar bol bol kuran okuyalım bebeklerimize enbiya süresi Meryem süresi özellikle ilk 4 ayda çok önemli imiş
Bursa’da hangi hastane canım 2 aylık yeni açılan hastane ben bursalıyım ama 1,5 senedir İzmir’de oturuyorum kızımı Bursa’da Acıbadem hastanesinde Doğum yapmıştım şimdi İzmir’de doktor arayışındayım hamile olduğumu bursada öğrendim yine Acıbadem’de kendi doktoruma gittim ilk ama şimdi izmire gidince daimi doktorumu bulmam lazım İzmirli hamişler var mı bildiğiniz doktorlar kent hastanesinde Doğum yapan var mıBursa cnm
Hayırlı olsun bebegin dogum tarihi benimde 24 aralik cikiyor sat 19 mart 5+4 oldum senin nasil 6+5 çıkıyor aklım karıştı simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?