- 25 Ağustos 2008
- 647
- 449
- 303
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.601
Ben de kilolu hamile kaldım maalesef. Bi sürü diyet yapıp kilo verdim 68 oldum ve o kiloların çoğunu geri aldım 77 oldum. Bugün tartıldım 76 yım bulantım pek yok alırım diye korkuyorum ama şeker hastası olduğundan sıfır tatlı ve sınırlı yiyorum bugün de diyetisyene başlıycam. Kilo çok az alma hakkım var. Kilo almaya da çok meyilliyim.Bu arada kızlar 86 kilo ile hamile kalmıştım 87 olmuşum
Allah korktugumuza uğratmasın canım güzel haberler alalım.kac haftalık devlette göbekten bakıyorlar biraz idrara sıkışık olmanda fayda varya 15.00da bir de 1saatlik başka bir yerde doktor ya daha küçük diye bakmazsa devlete gidiyorum o yüzden içinde korku var
hic bilmiyorum canim zaten burda özel hastane yok mecbur devlete gidiyorum..bizim ilçedeki hastanenin ultrasonu bozuk o yüzden başka bir ilçeye gideceğim inşallah muayene eder de bebek de kese de görünürAllah korktugumuza uğratmasın canım güzel haberler alalım.kac haftalık devlette göbekten bakıyorlar biraz idrara sıkışık olmanda fayda var
Canm gorunur merak etme..benim sat 21 martsat kaç acaba senin, iyi görünmüş yine maşallah daha küçük canım merak etme büyür inşallah. benim kese bile görünmedi daha..
Kilodan ziyade inanılmaz şişlikte oluyo. Benim ilk gebeliğimde gebelik şekeri vardı. Çok kilo almıştım. Umarım bunda normal kilo alırım ama bende şimdiden dikkat etmye başladım.Ben de kilolu hamile kaldım maalesef. Bi sürü diyet yapıp kilo verdim 68 oldum ve o kiloların çoğunu geri aldım 77 oldum. Bugün tartıldım 76 yım bulantım pek yok alırım diye korkuyorum ama şeker hastası olduğundan sıfır tatlı ve sınırlı yiyorum bugün de diyetisyene başlıycam. Kilo çok az alma hakkım var. Kilo almaya da çok meyilliyim.
Canim bende sen gibi ilcedeyim ve mecburu devlete gidiyorum hemde yeni uzman dr. Ama ikili testle beraber ozele baslarim 1 saat uzakta. Ultrason makineleride cok eski kalp atisi oldugu halde duyulmuyo dusunhic bilmiyorum canim zaten burda özel hastane yok mecbur devlete gidiyorum..bizim ilçedeki hastanenin ultrasonu bozuk o yüzden başka bir ilçeye gideceğim inşallah muayene eder de bebek de kese de görünür
aynıyız canım benim de 21 martt geç döllenme heralde benimkiiCanm gorunur merak etme..benim sat 21 mart
Sen ne zamn gittin canm goremedi..ben bu sabah gittim..gordu ama sanirim kesemin boyutu kucuk moralim bozulduaynıyız canım benim de 21 martt geç döllenme heralde benimkii
Hiç moral bozmayın benim ikinci gebeliğim ilkinde 7 haftalıkken kesede bebeği göremeyip boş gebelik alacağız bunu dediler ertesi hafta hem bebeği gördük hem de kalp atışını duyduk. Bazen doktorlar da ultrason da yanılabiliyor. Siz gönlünüzü ferah tutun.Sen ne zamn gittin canm goremedi..ben bu sabah gittim..gordu ama sanirim kesemin boyutu kucuk moralim bozuldu
Sen ne zamn gittin canm goremedi..ben bu sabah gittim..gordu ama sanirim kesemin boyutu kucuk moralim bozuldu
Hiç moral bozmayın benim ikinci gebeliğim ilkinde 7 haftalıkken kesede bebeği göremeyip boş gebelik alacağız bunu dediler ertesi hafta hem bebeği gördük hem de kalp atışını duyduk. Bazen doktorlar da ultrason da yanılabiliyor. Siz gönlünüzü ferah tutun.
Kimsenin haftasi birbirine uymuyor gec dollenme erken dollenme etkili olabiliyor. Hizli gelisirken yavaslayabiliyor,gelismezken hiz kazanabiliyor. Her sey degisken bu surecte en onemli sey sabir olaa gerek.Sen ne zamn gittin canm goremedi..ben bu sabah gittim..gordu ama sanirim kesemin boyutu kucuk moralim bozuldu
Masallaahh cok sevindim senin adina bende suan 9 +3 um ama iki hafta sonra gidicem ama boyle bazen korkuyorum insallah bisey olmaz masallah size sanki bi tosun gibi oglusun olucakmis gibime geldi hayirli evlat olsun insallah Allah acisilarini gostermesin :)Eki Görüntüle 2140961 teyzeleri biz geldik çok şükür hiç bir problem yok 9+3olmusuz ve size müjde teyzeleri artik hareket etmeye başlamış doktor baktığı gibi bak hareket ediyor artik dedi herşeyi çok iyi dedi 27 mm olmuş bir daha 3 hafta sonra 2 tarama testine geliceksin dedi dedim bu lekeler neden hala geçmiyor hiç bir sıkıntım yok dedi 2 hafta önce kanama alanın vardı oda kapanıyor dedi o yüzüden devam eder içerdeki pos kanı atıyorsun dedi hiç korkma sende ki bu leke deniz de ki kum tanesi dedi boşuna korkuyorsun korkulacak hiç birseyin yok dedi 12 hafta olana kadar ilaca devam et dedi günde 3 du şimdi 2 düşürdü ilacı bizden bu kadar teyzeler
cok sagol cnm darısı sızlere ınsCok sevindim canim masallah kuzuna:)
amın cnm benım aslında benım de kontrolum 11 mayıstaydı ama bende leke oldugu ıcın dayanamadım gıttım bana da erkek olucak gıbı gelıyor hep pasa dıyesım gelıyor bı daha kısmet olursa 3 hafta sonra gıdıcem o zaman da ıkılı tarama yapılacak dedı doktor masallah gelısımı cok guzelMasallaahh cok sevindim senin adina bende suan 9 +3 um ama iki hafta sonra gidicem ama boyle bazen korkuyorum insallah bisey olmaz masallah size sanki bi tosun gibi oglusun olucakmis gibime geldi hayirli evlat olsun insallah Allah acisilarini gostermesin :)
Pazartesi 7,6 mm di senin cnm?yuvarlak mı şimdi acaba kese?Ben de nasıl durum
boyutun ne kadar hayırlı olsun canım
Sen ne zamn gittin canm goremedi..ben bu sabah gittim..gordu ama sanirim kesemin boyutu kucuk moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?