2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim ben de izmirdeyim kent hastanesini duydum ama bizim butcemize agir ben can hastanesine gidiyorum

Kizlar gebelikte spor yapmis olan var mi? Ben pilatese yazilacaktim bu hafta,gebelik olunca kaldi. Cok agir bir spor olmazsa sorun olmayacagini okudum sonra. Haftaya baslarim herhalde doktor randevumdan sonra. Oruc da tutamiyoruz sanirim degil mi?

Kizlar gebelikte spor yapmis olan var mi? Ben pilatese yazilacaktim bu hafta,gebelik olunca kaldi. Cok agir bir spor olmazsa sorun olmayacagini okudum sonra. Haftaya baslarim herhalde doktor randevumdan sonra. Oruc da tutamiyoruz sanirim degil mi?
Canm plateste karın egzersizi yapamıuorsun zatn diğerleri içinde 13. Haftadan sonra dyırlar ama bilemiyorum tam . Ben de leslie yapmak istyorum ama korkuyorum

hayat hastanesı canım aslında eskı hastane ama yenı yapıldı burası yenı yerı cnm

canım doktoruna danışmadan yapma derim ..bir de gebe platesi var onu araştırabilirsin

Ya kızlar benim daha önceden mide problemim vardı 3 yıl falan sürekli mide ilacı ve gaviscon kullanmıştım. Sonra ilacı bıraktım aşırı yağlı acı ve baharatlı yemeklerden hep uzak durdum ilaçsız yaşamayı öğrendim. Fahat dünden beri berbat şekilde karnımda şişlik oluşuyor. Kahvaltıda biraz kaşar peynir 4 zeytin biraz ekmek yedim ve hemen şişti karnım hep böyle devam eder mi bilmiyorum daha çok erkenden midem kötü oldu, zencefil deneyeyim diyorum ama onu da her gün 2 kez almak istemiyorum

Arkadaşlar benimki kimyasal gebelikmiş değerlerim düştü malesef. Hepiniz sağlıcakla alın inşallah kucaklarınıza öpüyorum. Sezerbusra21 listeden çıkarırsanız sevinirim.
Cok uzuldum ama uzulme dua et bak ben kimyasaldan hemen sonra adet olmadan hamile oldugumu ogrendim insallah seninde olurr ♡♡

merhaba
ben de inşallah aranızda olacağım :)
henüz doktora gitmedim,geçen cumartesi kanda 85 çıktı bhcg.2-3 hafta bekleyip gideyim dedim ama düzenli yükseliyor mu diye dün sağlık ocağında kan verdim oda şansıma bugün sonuç çıkması gerekirken pazartesiye kalmış.Bilemedim akşam gidip kan vereyim bir hastane de diyorum..

Arkadaşlar benimki kimyasal gebelikmiş değerlerim düştü malesef. Hepiniz sağlıcakla alın inşallah kucaklarınıza öpüyorum. Sezerbusra21 listeden çıkarırsanız sevinirim.
GEÇMİŞ OLSUUUN çok üzülme lütfenn..

ne olacak peki adet mi olacaksın yoksa başka şekilde mi olacak hiç bilmiyorum kimyasal falan yani tam olarak.:/

Daha 6+5 haftalık gebeyim ama gören hamile olduğumu anlıyor maşallah göbek çıktı tamamen şiş neden oluyor anlamıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum hep uzanmak hiçbirşey içimden gelmiyor yapmak sanki dünyanın tüm yükü bende enerjim yok rengim soldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum benim ikinci hamileleğim kızımda böyle olmadım çok yorgunum benim gibi olan varmı

Canm geçmiş olsun inş diğer aya tutar hiç üzülme benm geçen ay kmyasal oldu şükür bu ay hemen kaldm sende kalrsn inş çoğu herkes tekrrdan hamile kaldı moralini bozma

muhtemelen kan değerlerin düşüktür canım git doktora da vitamin kan hapı falan versin
ben de yorgunum çalışıyorum bir de ama elim kolum kalkıyor şükür.. ama hep uyku istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…