2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
INsaallah ^^InsaAllah evladın hayırlı saglıklı bır evlat olur amııııııın :)

Kızlar çok şükür iyi bebeğim, çok kısa kalp atışlarını dinletti, progestan 200 mg yazdı yarın da tatil dinlenirim. Çok küçük kanama alanı var dedi korkulacak bir şey değil dedi. ilacı alttan kullan yan etkisi daha az ve daha faydalı olur dedi. içebilirsin de dedi. Rabbim hepinizden razı olsun inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz meleklerimize.

gozun aydın cnm ıns tez zamanda gecer cnm benımde cok ufak kanama alanı vardı 3 hafta once cuma gunu gıttımde doktor cok ıyı kapanmaya baslamıs dedı az daha ıcınde pıhtı var onlarıda atarsın dedı

Kızlar ben niye hep dr azizliği yaşıyorum anlamıyorum değiştrdm başka dr gittim aslnda bayana gitcktm o iyiymş o da izindeymş erkeğe muayene oldum o da yaşlı amcaydı diyorum kalp atşnı duydum geçen hafta diyorki bana daha küçük bak şimdi duyulmaz diyorum aşttan duydum anlamıyor amca
Bayan dr çarşamba gelyr tekrr gitcm ultrasonda kızlar. 6+6 8.5 mm iyi mi kızlar sizce kalp atşnı duyamadm içim yne rahat değil

8.5 mm olan ney canm

gozun aydın cnm ıns tez zamanda gecer cnm benımde cok ufak kanama alanı vardı 3 hafta once cuma gunu gıttımde doktor cok ıyı kapanmaya baslamıs dedı az daha ıcınde pıhtı var onlarıda atarsın dedı
Bu kanama alanı dediginiz karindan ultrasonla belli olan biseymi bende acik kahverengi lekeyi sorucam alttan muayene olmak istemiyorum

inşallah canım bizim gibi olan herkesin tez zamanda geçsin, iyileşsin..

Canım küçük diye dinletmemiştir, ama ekranda görünüyor atışları. içini ferah tut Allah'ın izniyle bi şeyi yoktur inşallah..

Kızlar bana cevap yazmadnz iyidr deme birşey olmasa ultrasonda artmazdı deme günüm iyidr değil mi karndan duyamadm kalp atşnı vajndan duymştm birşy olmaz deme

Canım küçük diye dinletmemiştir, ama ekranda görünüyor atışları. içini ferah tut Allah'ın izniyle bi şeyi yoktur inşallah..
Canm şansma adam gıck cıktı dyrm ben dinledm vajinadan adam anlamıyr :) ddr bitşey yok dedi cnm ılsaydı ultrasonda deme ilerlemezdi deme gün olrak cnm

Canm şansma adam gıck cıktı dyrm ben dinledm vajinadan adam anlamıyr :) ddr bitşey yok dedi cnm ılsaydı ultrasonda deme ilerlemezdi deme gün olrak cnm
Insan neyi cok isterse onunla sınanırmış biz kalbimizden gecenleri duymak icin doktora bizim icin cok özel bir an ama bircok doktor bunu zehir ediyor.icimize bir korku birakip biraz daha bekle deyip yolluyor eve.

Insan neyi cok isterse onunla sınanırmış biz kalbimizden gecenleri duymak icin doktora bizim icin cok özel bir an ama bircok doktor bunu zehir ediyor.icimize bir korku birakip biraz daha bekle deyip yolluyor eve.
ya aslında ben her gebeliğimde diyorum bu defa üstüne düşmeyecem.........düşünmeyecem.
ama her defasında da bu defa bu doğacak güzel olacak diyorum ama aklım hep onda oluyor,
zor bi bekleyiş ama sakin olup beklemeyi seçmek zorundayız,
bu gebeliğimde deidm bu defa güzel olacak..... bu defa doğacak..........kesemin şeklinin bozulduğunu söyledi dr,
acaba böyle sekiz hafta kendimize şans versek......tutmuş bile olmasına şükretsek gerisi gelrise ne ala gelmezse hayırlısı diyebilsek diyorum ama hiç öyle biri değilim maalesef.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…