2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sat aynı kalp atışını duydunmu cars gunu randevum var erken gidiyorum ama lekelenmem var bir problem varmi diye acele ettim
Geçen hafta keseyi ve yolk sac’ı gördük. Bu hafta perşembe gideceğim ben de kalp atışı için. İnşallah duyarız ikimiz de :)

Kızlar kahverengi leke gelmeye başladı benden. Dua ediyorum inşallah kötü bir şey olmaz 2.45 te ders bitecek çıkışta hastaneye gideceğim. Çok üzgünüm... ağlamamak için kendimi tutuyorum...
Korkma canim kahverengi ufak ufak cok korkutmazmis yasayan arkadaslara oyle diyormus doktorları. Kirmizi olmasin yogun olmasin dikkat et. Gerekirse izin al git ama korkma korku cok etkiliyor sakin kal insallah hic birsey yok onemsiz diyecek doktorun

Kızlar kahverengi leke gelmeye başladı benden. Dua ediyorum inşallah kötü bir şey olmaz 2.45 te ders bitecek çıkışta hastaneye gideceğim. Çok üzgünüm... ağlamamak için kendimi tutuyorum...
Sakin moralini bozma bende bir hafta geldi hatta pembe pembe kucuk pihti gibi ama cocukta bi sorun yoktu dr um eski kani attigini soylemisti simdi yok strese girme

Olmaz inşallah canım otur kalkmamaya yürümemeye çalış rabbim korusun meleklerimizi sakin ol

Kızlar çok sağolun okuldan erken çıktım, hastaneye geldik doktoru bekliyoruz inşallah dediğiniz gibi küçük bi şeydir. Kötü ihtimali de düşünüyorum Allah in takdiri... Rabbim en hayırlısını versin inşallah...

korkma canım allahın ıznıyle bırsey olmaz bende 4 haftadır gelıyor kahve rengı pembe kan bu halde bıle doktor bırsey yok dıyor bebek gayet ıyı dıyor ıns sendede bırsey cıkmıcak cnm

Canım hiç telaş yapma bende aynıyım bir haftadır çok şükür bebek iyi yoğun ve kırmızı kanamadan kork Dedi doktorum..

Kızlar bu aylarda alerjik rinit olan var mı dayanamıyorum burun tıkanıklığından gece hiç uykum yok gündüz sürekli yorgun geçiyor ilaç da kullanamıyorum benim gibi olan vat mı bi taraftan bebeğe zararı olacak diye kormuyorum bu saman nezlesinin bebeğe zararı olur mu sizce

Aynı durumdayım. Nisan ayında başlayıp ekime kadar devam eden bir bahar allerjim var. Sürekli burnum tıkanıyor. Hapşuruyorum. Normalde burun spreyi kullanıyordum iyi geliyordu. Hamile kalınca doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Ama doktorum çok rahat bir insan ona göre herşey serbest:) ben kullanmamak için direniyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım. Hayat kalitem düştü resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…