2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim doktorum kesenin boyutunu bile söylemedi. Ultrason çıktısında yazıyor mu kızlar yazıyorsa nerede yazıyor.
İlk tecrübem ve aşırı tecrübesizim :)

Kızlar lekelenme olunca biraz ağladım sonuçta korku geliyor, daha kötü olacak mı diye geçiyor insanın aklından, tabi bi yanım inşallah iyidir diye de dua ediyor. Allah a da öyle dua ettim. Sağlıklı ve hayırlı ise benimle kalsın dedim. Hastaneye eşim de geldi, üzgünüm diye kızıyor, yaa biraz anla görüp duyana kadar içim tamamen rahat olmaz yani diyorum öyle olmaz işte diyor. yahu ne güzel lekelenme var aman yaa hiçbir şeyi yoktur mu diyeyim diyorum sinirlendirdi beni biraz bağırdım valla.

Hayırlı kandiller kızlar dualarda bulusalim inşallah ben yatağa mıhlanmis gibiyim okuldan geldim oğluma yemek yapacak halim yok eşim gece kızımızı rüyasında görmüş 1 yaş halini kıvırcık saçlı badi badi yürüyormuş valla kız olacak galiba ya çok heyecanlanıyorum Allahım nasıl bir mucize taşıyoruz içim coşuyor bebeğin adı kulağımda çınlıyor başka isim koysam mi diye düşününce sanki biseyler beni engelliyor o isimden vazgecemiyorum Allahım bize bu evlatlarimizin yüzünü görmeyi nasip etsin gerçekten duygularım tavan bugün

Al bendende o kadar. 9sene sonunda kendiliginden gelince biraz ustune fazla dustum galiba

Haklısın bende pecetede o acik kahveleri gorunce sagliksiz bir gebelik mi yasiyorum neler oluyor icimde diye korkmuyor degilim

Bebegin boyutudur o canim. 42 ile bebegin boyutu toplayinca gecen gun sayisini buluyormussun. 42+8=50 oda 7+1 oluyor. Gayet iyi yanii merak etmee. Dr kalp atisini gormeseydi hemen mudahale ederdi. Hersey yolunda insallah canim
Çok rahatlattn bni vajnadn duyuldu karından nye duyulmadıkı anlamam karın geç mi dşüyor acaba cnm o dedgm kac hiçbrşy demedi ama bu ultrasn kağıdında yazyr kaç mm oldugu cnm :) şuan içim bYaaaa rahatldı sağol kuzmm

Amin inşallah kuzum hangi isimi düşünüyorsun :)

Insan neyi cok isterse onunla sınanırmış biz kalbimizden gecenleri duymak icin doktora bizim icin cok özel bir an ama bircok doktor bunu zehir ediyor.icimize bir korku birakip biraz daha bekle deyip yolluyor eve.
Sorma ya katlyrm sana cnm aynen öle insann içindeki hevesi kursağında bırakıyorlar adMa dyrm dnledm halen imkansız diyor çözemedm drları iyi dr yok galba

Canım benim iyi düşün iyi olsun deme öyle kandil bugün rabbim sağlık versin sorunsuz hamilelik geçirelim beeklerimizi korusun rabbim

Amin inşallah kuzum hangi isimi düşünüyorsun :)
Meryem göbek adı deva da bu dünyadaki adı meryem deva yani nickimde yazıyor ya can oğlum deva kızım inşallah valla söylerken bile gerçek olacağına inanamıyorum ağlıcam ya birinciyi doğururken ne olduğumu anlamadım duygularım hep yarım kaldı bunda dağlara çıkıp ağlaya ağlaya bağırasım var o kadar zor zamanda geldiki bu bebek bana beni rabbime kat be kat bağladı Allahım sen ne büyüksün ben bu cümleleri kurabildigime bile inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…