2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Haftaya net gorursun bi ay sonra da ikili testler icin gidersin canim. Benim riskli gebelik oldugu icin her hafta dr kontrolundeyim hastaneye abone oldum resmen
Aynen cnm zaten aramızda çok gün yok yakınız 10. Haftada giderm. İkili için sağlık ocagı yapyr mu bu testi

Allah razı olsun sizden geçecek biliyorum ama şu an dayanması çok güç..

Amin Allah razı olsun rabbim sizlerin sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Canım inşallah atanırsın kısmetiyle gelmiştir inşallah yavrun. Bi arkadaşım da hamile kalmıştı, karnı burnunda sınava girdi çok şükür atandı. Darısı başına inşallah. :)
agzindan bal damliyo vallahi ne guzel olir bi taşla iki kuş :)
oyle de sıkışıgiz ki bu aralar bebege bi don alacak para yok atansam super olurdu :)

teşekkür ederim..
insnaın kafası allak bullak oluyor,
3. kaybım benim

Yok cnm zamanla yakalıyor mesala benm önceden üç gün gerideydi şimdi iki gün geriden gelyr yakalıyor şükür sennde öle olur adet günnden yakalar cnm:)
Allah Allah bunu da ilk kez duyuyorum valla cnm cok cahilim bu konularda hoc bebek bakmadim ve ilk bebegim hoc biaey bilmiyomusum ben aşı falan olcakmisiz onu da daha dun ogrendim valla

cnm 7.haftaya girmissin bak ne guzel ayni zmnlarda sayilirz seninle simdiden boyle dusunme Allah in mucizelerine inan cnm
cnm oeki keseyi gordun mu bebisi de
biz keseyi gorduk de bebis gozukmedi erkenmis
bebği görmüş dr,
ama bozuk dedi, sağlıksız gebelik dedi dudakları titreid , ciddi ciddi söyledi, bir yıldır sürekli görüştüğümüz dr, gönül bağımız var artık dedi,
size nasıl söyleceğimi bilmiyorum dedi, artık ne görüyor bilmiyorum........
düşük olacak ilaçlarını kes dedi

teşekkür ederim..
insnaın kafası allak bullak oluyor,
3. kaybım benim
Gebelikler birbirine yakin miydi?
Belirlenen bir sebep yoksa stres cok etkiliyor biliyorsun. Biraz daha uzun sure korun ve dinlen,eglenceli seylere yonel. Vardir bir hayir sonu guzel olsun insallah. Herkesin bir seyle imtihani var bu hayatta

Kötü seyler yasayan annelere rabbim sabır versin cok şükür korktugum seyleri duymadim kalbi atiyodu cok sevindik kanama alanı varmis o yuzden olmus bu lekeler.10 gune kalmaz biter insallah dedi progesteron verdi.yinede cok dikkatli ol dinlen dedi.bu surecte cevap yazip iyi dileklerde bulunan arkadaslara tesekkur ederim rabbim darda kalmış herkese yardım etsin

kizlar bugun doktora aldigim folik asoto gosterdim
bana aile hekiminin verdigi 5 liralik folik asitleri kullanma birak onlar ilerde otizmli cocuk sahibi olmana neden oluyo dedi cunku dozu cok yuksekmis ve bebege fazla geliyomus 400 mg lık folik asit verdi bana
haberiniz olsun istedim sakin kullanmayin 2 gun kullanmistim Allah tan bisey olmaz dedi
eger doktora gostermeseydim icmeye devam etseydim Allah korusun o aile hekimini de Allah a havale ediyorum sözde doktor müsvetteleri...

Onun hikmetinden sual olunmaz bilirim lakin canım acıyor. Bunu unutma mümkün değil ki. 10 yıl geçse yaşasaydı 10 yaşında olacaktı diyeceğim hep. Ama alan rabbim dayanma gücünü de verecek bilirim.

Folbiol mü kullandın Cnm 2 gün?

Allah Allah bunu da ilk kez duyuyorum valla cnm cok cahilim bu konularda hoc bebek bakmadim ve ilk bebegim hoc biaey bilmiyomusum ben aşı falan olcakmisiz onu da daha dun ogrendim valla
Sorma benmde ilk bende bilmyrdm öğrendm bir hafta geriden gelen arkadşlarda var ondan korkma:) bende arkdşm sölemişti bilmyrdm sağlık ocagna gittm kaydı açtrcm hamilelik kaydı meğersm aşı oluyrmşsz orda ve snra bebek doğduktn snrada tek orası aşı yapıyrmş

Benim de 21 mart cumartesi gidicem bakalım ben de kalp atışı fln duyuluyor mu erken mi
Canım hayırlı olsun senin de , valla gören duyan var canım kısmet bakalım biz de görelim umarım.

Benim de 21 mart bugun cagirdi kalp atisi icin. Saat 6 da randevum bakalim duyulacak mi bir seyler.
Hayırlı haberlerini alalım inşallah ama erken değil mi kalp atışı için çağırmaya, sen mi görmek istedin acaba?:)

Onun hikmetinden sual olunmaz bilirim lakin canım acıyor. Bunu unutma mümkün değil ki. 10 yıl geçse yaşasaydı 10 yaşında olacaktı diyeceğim hep. Ama alan rabbim dayanma gücünü de verecek bilirim.
tabi ki cnm benim unutmak ne mumkun asla unutulmaz ben adet oldugum ilk gun bile sanki icimden bi parca kopmus gibi hissederdim.
insallah bundan sonra saglikla bebegini tez zamanda kucagina alirsin cnm
Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…