- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.761
Aynen cnm zaten aramızda çok gün yok yakınız 10. Haftada giderm. İkili için sağlık ocagı yapyr mu bu testiHaftaya net gorursun bi ay sonra da ikili testler icin gidersin canim. Benim riskli gebelik oldugu icin her hafta dr kontrolundeyim hastaneye abone oldum resmen
Allah razı olsun sizden geçecek biliyorum ama şu an dayanması çok güç..Canım benim çok üzüldüm, Allah acınį dindirsin, sabr versin inşallah. Bi bildiği vardır elbet Allah'ın, inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah... Lütfen kendini çok üzme...
Amin Allah razı olsun rabbim sizlerin sağlıkla kıcağınıza almayı nasip etsin inşallah..Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allahım dayanma gücü versin. En kısa zamanda güzel haberler alırsın umarım. Hep kötü haberler alıyoruz bu günlerdeama üzülme veren Allah alan Allah. Tez zamanda yine nasip eder Allahım inşallah..
agzindan bal damliyo vallahi ne guzel olir bi taşla iki kuş :)Canım inşallah atanırsın kısmetiyle gelmiştir inşallah yavrun. Bi arkadaşım da hamile kalmıştı, karnı burnunda sınava girdi çok şükür atandı. Darısı başına inşallah. :)
teşekkür ederim..Cok gecmis olsun arkadaslar. Vardir bunda d abir hayir demekten baska yapacak bir seyimiz yok. Biz bir seyler istiyoruz veya istemiyoruz ama hayatin bizim icin bambaska planlari oluyor. Bize bir yol cizilmis ve bu yolda nasil yuruyecegimiz onemli. Gonlunuzu ferah tutun. Dualarim sizinle.
Amin canım varlığınız yeter.. Dayanağımsınız. Eksik olmayın..Canim cok gecmis olsun cok uzuldum ne desem acin hafiflemez insallah tez zamanda hayirli bir gebelik yasarsin
Allah Allah bunu da ilk kez duyuyorum valla cnm cok cahilim bu konularda hoc bebek bakmadim ve ilk bebegim hoc biaey bilmiyomusum ben aşı falan olcakmisiz onu da daha dun ogrendim vallaYok cnm zamanla yakalıyor mesala benm önceden üç gün gerideydi şimdi iki gün geriden gelyr yakalıyor şükür sennde öle olur adet günnden yakalar cnm:)
Amin canım varlığınız kafi . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin..Canm öle yazdn içim parçaladın ben ne dicem bilemiyorum çok zor rabbim sana şifa versin
bebği görmüş dr,cnm 7.haftaya girmissin bak ne guzel ayni zmnlarda sayilirz seninle simdiden boyle dusunme Allah in mucizelerine inan cnm
cnm oeki keseyi gordun mu bebisi de
biz keseyi gorduk de bebis gozukmedi erkenmis
Gebelikler birbirine yakin miydi?teşekkür ederim..
insnaın kafası allak bullak oluyor,
3. kaybım benim
Onun hikmetinden sual olunmaz bilirim lakin canım acıyor. Bunu unutma mümkün değil ki. 10 yıl geçse yaşasaydı 10 yaşında olacaktı diyeceğim hep. Ama alan rabbim dayanma gücünü de verecek bilirim.Cnm cok gecmis olsun insalah Rabbim ayni uzuntuyu yasatmasin sana ve evlat isteyen hic kimseye
insallah bundan sonra en kisa zamanda bebegini hayirlisiyla sag salim kucagina alirsin da bu gunlerini bi nebze olsun unutmana vesile olur
bu mubarek gunlerde vardir Allah in bi bildigi O bilir de hakkimizda hayirli olani biz bilemeyiz cnm
benim bi akrabaminda bebegi gelismemisti Allah ım taktiri kurtaj oldu sonraki ay da hemen hamile kaliverdi Allah isterse olmayanlar olur cnm
kizlar bugun doktora aldigim folik asoto gosterdim
bana aile hekiminin verdigi 5 liralik folik asitleri kullanma birak onlar ilerde otizmli cocuk sahibi olmana neden oluyo dedi cunku dozu cok yuksekmis ve bebege fazla geliyomus 400 mg lık folik asit verdi bana
haberiniz olsun istedim sakin kullanmayin 2 gun kullanmistim Allah tan bisey olmaz dedi
eger doktora gostermeseydim icmeye devam etseydim Allah korusun o aile hekimini de Allah a havale ediyorum sözde doktor müsvetteleri...
kizlar bugun doktora aldigim folik asoto gosterdim
bana aile hekiminin verdigi 5 liralik folik asitleri kullanma birak onlar ilerde otizmli cocuk sahibi olmana neden oluyo dedi cunku dozu cok yuksekmis ve bebege fazla geliyomus 400 mg lık folik asit verdi bana
haberiniz olsun istedim sakin kullanmayin 2 gun kullanmistim Allah tan bisey olmaz dedi
eger doktora gostermeseydim icmeye devam etseydim Allah korusun o aile hekimini de Allah a havale ediyorum sözde doktor müsvetteleri...
Sorma benmde ilk bende bilmyrdm öğrendm bir hafta geriden gelen arkadşlarda var ondan korkma:) bende arkdşm sölemişti bilmyrdm sağlık ocagna gittm kaydı açtrcm hamilelik kaydı meğersm aşı oluyrmşsz orda ve snra bebek doğduktn snrada tek orası aşı yapıyrmşAllah Allah bunu da ilk kez duyuyorum valla cnm cok cahilim bu konularda hoc bebek bakmadim ve ilk bebegim hoc biaey bilmiyomusum ben aşı falan olcakmisiz onu da daha dun ogrendim valla
Canım hayırlı olsun senin de , valla gören duyan var canım kısmet bakalım biz de görelim umarım.Benim de 21 mart cumartesi gidicem bakalım ben de kalp atışı fln duyuluyor mu erken mi
Hayırlı haberlerini alalım inşallah ama erken değil mi kalp atışı için çağırmaya, sen mi görmek istedin acaba?:)Benim de 21 mart bugun cagirdi kalp atisi icin. Saat 6 da randevum bakalim duyulacak mi bir seyler.
tabi ki cnm benim unutmak ne mumkun asla unutulmaz ben adet oldugum ilk gun bile sanki icimden bi parca kopmus gibi hissederdim.Onun hikmetinden sual olunmaz bilirim lakin canım acıyor. Bunu unutma mümkün değil ki. 10 yıl geçse yaşasaydı 10 yaşında olacaktı diyeceğim hep. Ama alan rabbim dayanma gücünü de verecek bilirim.
Amin cnm sende dikkat et kendneAmin canım varlığınız kafi . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizin..
Allah razı olsun sizden geçecek biliyorum ama şu an dayanması çok güç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?