- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.721
çok çok geçmiş olsun,ne dense anlamsız o yüzden Allah kolaylaştırsın demek en güzeli sanırım..
Cok tesekkur ederim kizlar.Ciddmsn cnm çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim sana şifa versin inş tekrrdan bu güzel haberi alrsn canm rabbim yardımcı olsun
öyle deniyor canım 'hamilenin rüyada kız bebek görmesi erkek olacağına erkek bebek görmesi kız olacağına işarettir' ben de bebek gördüm kara kaşlı kara gözlü fakat cinsiyetini kestiremedim..:)Alla alla tersimi çıkıyor kız makas kız bebek görnce dedm kızım olck hatta eşimede dedim kızmz olcak erkek cktı aklmdan:)
Geçmiş olsun canım. çok üzüldüm.Merhaba kizlar.
Hepinizin saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi dilerim.
Ben sali gunu kurtaj olacagim. Bebegim gelismedi maalesef. Hamileligim sonlandirilacak.
Sezerbusra21 canim beni listeden silersen sevinirim.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
amin amin inşallah BüşraaArkadaşlar bu aralar kaç arkadşmzdan kötü haberlerini aldık .Rabbim kalan arkadaşların bebeklerini korusun sağlık şifa versin onlara amin
Kara kaşlı erkek olmasn kızöyle deniyor canım 'hamilenin rüyada kız bebek görmesi erkek olacağına erkek bebek görmesi kız olacağına işarettir' ben de bebek gördüm kara kaşlı kara gözlü fakat cinsiyetini kestiremedim..:)
Erkek bence cnm senn sağ taraf teoriye göre erkek miş kız bende gittiğimde ultrasonda 6+6 küçük senn baya belli ckmş acaba makineylemi alakalı
bence erkek içime öle doğdu benmki gibi solda duruyr sol erkekmişErkek diyenleri kiz diyenleri sayacam bakalim :) yok canim bi iki gunde cok cabuk buyuyorlar bidahaki muayenende sende net gorursun. Ama makineyle de alakali olabilir belki.
yedinci haftada gittin mi dr a?Umutlandırmak ıcn soylemıyorum ama banada baştan dış gebelık dedıler sonra kese gorundu bu sefer gelısmıyor dedıler ama 8. Haftada kalp atısını duyduk ona ragmen gelısmıyor demişti doktor .bazı hamılelıkler yavas ilerliyor sonra duzene gırıyor ilki oyleydı benım sımdı ki de aynı.kişiden kişiye degısıyor sanırım bu. Bence bekle derim.olmucaksa yıne allahın takdırı zaten
veriyorlar canım ben devlete gittim verdilerkuzum benim yarın randevum, inşallah görürüz benim cep foto atamıyor, büyük diye galiba .. işlemeye yetmiyor hatası veriyor..testi atmak için denemiştim olmadı, devlette fotosunu veriyorlar mı peki biliyor musunuz?
benim de çok bulantim yok daha hic istifra ermedim ama kokulardan ara ara geliyor ve okul iğrenç kokuyorEvet sinif ogretmeniyim.
Mide bulantisina gecmedim henuz ama arkadaslar sinifa dalip minik anne, seni cocuklu dusunemiyorum gibi seyler soyluyorlar anlamislardir muhtemelen.
amin inşallah canım malesef hep kötü haberler arka arkaya geldi benim de içine bir korku düştü .rabbim kalanlarınki sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah sağ salim alalım evlatlarımızı kucağımızaArkadaşlar bu aralar kaç arkadşmzdan kötü haberlerini aldık .Rabbim kalan arkadaşların bebeklerini korusun sağlık şifa versin onlara amin
kaç haftalıktı bebeğn canım,Merhaba kizlar.
Ben sali gunu kurtaj olacagim. Bebegim gelismedi maalesef. Hamileligim sonlandirilacak.
Kızlar maalesef ben de düşünüyorum nedir bu düşükler, lekelenmeler kanamalar. Annem 4 çocuk doğurmuş Allah affetsin 3 tane aldırmış, biz 1 taneye kavuşmayı bekliyoruz her gün dua ederek.[/
Aynen katılıyorum bende görüyorum üzülüyorum kafama takıyrm ister istemez ama hep d ua edyrmKızlar maalesef ben de düşünüyorum nedir bu düşükler, lekelenmeler kanamalar. Annem 4 çocuk doğurmuş Allah affetsin 3 tane aldırmış, biz 1 taneye kavuşmayı bekliyoruz her gün dua ederek.
Merhaba kizlar.
Maalesef kuzumAynen katılıyorum görüyorum düşükleri bende çok korkuyorum hep dua ediyorum canm ondan bebegi görmek istyrm ultrasonda sağlıklı oldgnu görmek için canm önceden böle değildiki düşükler olmuyordu herşey hormonlu değildi şimdi herşey hormonlu herkes düşük yapıyor bu da etkiliyor bizş
Canm sendemi kürtaj oldun yaHayatımın en berbat gününü yaşıyorum oysa geldiğinde en mutlu günümdü . Bir anda geldi bir anda gitti meleğim..az önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu. Bana dayanmam için dua edin olur mu? Ben sizler için dua edeceğim dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
cnm adet 17 marttiHoşgeldin cnm aramıza sennki geç döllenme olmş arada iki hafta var demekki adete yakn yumurtladn ondan olablr keseyi gördysen artk skıntı stres yapma etkiliyor bebekleri iki hafta snra git bence o zaman bebişi görrsn:)
Cnm yine kötü haber geldi bizim grup nye böle oldu kaç arkadştan kürtaj haberi aldkMaalesef kuzumeşim de dün şakayla milli piyango çıkarsa eve alalim ultrason cihazı dedi. napacaz diyorum sen bakarsın için raat eder diyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?