2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Alla alla tersimi çıkıyor kız makas kız bebek görnce dedm kızım olck hatta eşimede dedim kızmz olcak erkek cktı aklmdan:)
öyle deniyor canım 'hamilenin rüyada kız bebek görmesi erkek olacağına erkek bebek görmesi kız olacağına işarettir' ben de bebek gördüm kara kaşlı kara gözlü fakat cinsiyetini kestiremedim..:)

Geçmiş olsun canım. çok üzüldüm.

öyle deniyor canım 'hamilenin rüyada kız bebek görmesi erkek olacağına erkek bebek görmesi kız olacağına işarettir' ben de bebek gördüm kara kaşlı kara gözlü fakat cinsiyetini kestiremedim..:)
Kara kaşlı erkek olmasn kız sağlıklı olsnlarda ama işte insan merak ediyor ne dye cinsiyet:)

Erkek bence cnm senn sağ taraf teoriye göre erkek miş kız bende gittiğimde ultrasonda 6+6 küçük senn baya belli ckmş acaba makineylemi alakalı

Erkek diyenleri kiz diyenleri sayacam bakalim :) yok canim bi iki gunde cok cabuk buyuyorlar bidahaki muayenende sende net gorursun. Ama makineyle de alakali olabilir belki.

Erkek diyenleri kiz diyenleri sayacam bakalim :) yok canim bi iki gunde cok cabuk buyuyorlar bidahaki muayenende sende net gorursun. Ama makineyle de alakali olabilir belki.
bence erkek içime öle doğdu benmki gibi solda duruyr sol erkekmiş pazartesi tekrar gitcem muayene olmaya bir hafta geçmiş olcak o zaman bakalm nasl olcak tablihleri göstercm ondan snra bir ay snra gtcm bebegi görmeye:)

yedinci haftada gittin mi dr a?

veriyorlar canım ben devlete gittim verdiler
Evet sinif ogretmeniyim.
Mide bulantisina gecmedim henuz ama arkadaslar sinifa dalip minik anne, seni cocuklu dusunemiyorum gibi seyler soyluyorlar anlamislardir muhtemelen.
benim de çok bulantim yok daha hic istifra ermedim ama kokulardan ara ara geliyor ve okul iğrenç kokuyor
Arkadaşlar bu aralar kaç arkadşmzdan kötü haberlerini aldık .Rabbim kalan arkadaşların bebeklerini korusun sağlık şifa versin onlara amin
amin inşallah canım malesef hep kötü haberler arka arkaya geldi benim de içine bir korku düştü .rabbim kalanlarınki sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah sağ salim alalım evlatlarımızı kucağımıza

kaç haftalıktı bebeğn canım,
ben de bugün kötü haberi aldım dr kendi düşşün dedi

Kızlar maalesef ben de düşünüyorum nedir bu düşükler, lekelenmeler kanamalar. Annem 4 çocuk doğurmuş Allah affetsin 3 tane aldırmış, biz 1 taneye kavuşmayı bekliyoruz her gün dua ederek.
Aynen katılıyorum bende görüyorum üzülüyorum kafama takıyrm ister istemez ama hep d ua edyrm
Önceden hormonlu şeyle rbu kadar yoktuki şimdi sağlıklı doğru düzgn şeyler yok herkes düşük yapıyr önceden böle değilmişki şimdi dikkat etmek lazm bebek için

Hayatımın en berbat gününü yaşıyorum oysa geldiğinde en mutlu günümdü . Bir anda geldi bir anda gitti meleğim..az önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu. Bana dayanmam için dua edin olur mu? Ben sizler için dua edeceğim dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Canim az cok hamile kalma surecini biliyorum.her asamada cok pozitiftin. Guzel kalbinle herkese destek olmustun. Rabbim bebeginin sagliksiz dunyaya gelmesini istemediginden yasadiklarin. Daha once kayiplarim oldu ama her zaman bebegimi kucagima alacagim gunu bekliyorum. Sen de bu sureci en saglikli sekilde atlatip daha iyi gunlere kavusursun insallah buna hep inanmalisin.

Maalesef kuzum eşim de dün şakayla milli piyango çıkarsa eve alalim ultrason cihazı dedi. napacaz diyorum sen bakarsın için raat eder diyor:))

Canm sendemi kürtaj oldun ya bugün kaç tane üzücü haber aldım artk ne dicem bilmiyorum rabbim sana sağlık şifa versin dilerm ki tekrrdan sağlıklıgebelik yaşrsn cnm tabiki dua ederim sana rabbim yardmcn olsn

Hoşgeldin cnm aramıza sennki geç döllenme olmş arada iki hafta var demekki adete yakn yumurtladn ondan olablr keseyi gördysen artk skıntı stres yapma etkiliyor bebekleri iki hafta snra git bence o zaman bebişi görrsn:)
cnm adet 17 martti
3 4 5 6 nisan iliski oldu 6 nisan yumurtlama gunumdu cnm gec mi olmus oluyor dollenme
keseyi gordumya icim rahatladi cnm stres yapmiyprum artik dıs gebelik falansa diye korkuyordum simdi ise cok merak ediyorum :))
simdi de bebegi gorcekmiyim bebegi gorsem kalp atialarini duycakmiyim vs.. :)9 una gel dedi cnm bi gidiyim bakim bi bildigi vardir belki

Maalesef kuzum eşim de dün şakayla milli piyango çıkarsa eve alalim ultrason cihazı dedi. napacaz diyorum sen bakarsın için raat eder diyor:))
Cnm yine kötü haber geldi bizim grup nye böle oldu kaç arkadştan kürtaj haberi aldk
Bende almak isterm o cihazı içim rahat olsn dye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…