2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bence erkek içime öle doğdu benmki gibi solda duruyr sol erkekmiş pazartesi tekrar gitcem muayene olmaya bir hafta geçmiş olcak o zaman bakalm nasl olcak tablihleri göstercm ondan snra bir ay snra gtcm bebegi görmeye:)

Haftaya net gorursun bi ay sonra da ikili testler icin gidersin canim. Benim riskli gebelik oldugu icin her hafta dr kontrolundeyim hastaneye abone oldum resmen

Sorma yne geldi rabbim korusun bizim meleklermizi sağlık şifa bersn inş artk bu son olur daha böle kötü haberler almayız

Canım benim çok üzüldüm, Allah acınį dindirsin, sabr versin inşallah. Bi bildiği vardır elbet Allah'ın, inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah... Lütfen kendini çok üzme...

Canm sendemi kürtaj oldun ya bugün kaç tane üzücü haber aldım artk ne dicem bilmiyorum rabbim sana sağlık şifa versin dilerm ki tekrrdan sağlıklıgebelik yaşrsn cnm tabiki dua ederim sana rabbim yardmcn olsn
Bugün kontrolüm vardı ama ben dün hisdettim yavrumu artık kalbinin atmadığını sabah da acı haberi aldık .. Defalarca bakıldı ama hiç bir ibare yoktu. Bebeğim gelişmemişti biliyorsunuz. Mantığıma anlatsam da kalbime anlatamıyorum bir türlü. Çok zor rabbim kimseye yaşatmasın..rabbim en hayırlısını bilir..

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allahım dayanma gücü versin. En kısa zamanda güzel haberler alırsın umarım. Hep kötü haberler alıyoruz bu günlerde ama üzülme veren Allah alan Allah. Tez zamanda yine nasip eder Allahım inşallah..

allah sabır versin canım,
bomboş kalıyoruz ben iki defa yaşadım,
bugün de dr um düşer bebek dedi, kürtaj yapmayalım kendin düşür dedi ben onu yaşamak istemiyorum kürtaj daha kolay geliyor bana, ama sonuç olarak karnımın bomboş kalmasını üç ay önce yaşadım ve ne kadar berbat bi duygu olduğunu biliyorum,
önümüzdeki günlerde ne bekliyo beni bellii.........
rabbim sabrımızı versin inş. canım,
umarım son olur

Normal cnm o zaman hesapladgma göre bir aylksın zaten yumurtlamadan sayarsam

ay ne guzel atanmissin cnm masallah darisi bana ya ne biliyim umidim yok ama calisiyorum bakalim
zaten olmazsa birakmicam cnm 9 ay boyunca caliscam dedigin gibi bebek olunca cok zor o uyuyunca falan test cozer tekrar yaparim bende artik zaten bu sene kazanamazsam 2 sene var onumde ve 31 yasinda olcam 2 sene sonra off ((

cnm 7.haftaya girmissin bak ne guzel ayni zmnlarda sayilirz seninle simdiden boyle dusunme Allah in mucizelerine inan cnm
cnm oeki keseyi gordun mu bebisi de
biz keseyi gorduk de bebis gozukmedi erkenmis

Kızlar ben çıktım çok üzgünüm , kafam allak bullak , bebek sağlıklı değil dedi dr , çok üzüldü bu kaçıncı dedi, düşecek dedi, ve çıktım .... kalp atışı vs yok

Cok gecmis olsun arkadaslar. Vardir bunda d abir hayir demekten baska yapacak bir seyimiz yok. Biz bir seyler istiyoruz veya istemiyoruz ama hayatin bizim icin bambaska planlari oluyor. Bize bir yol cizilmis ve bu yolda nasil yuruyecegimiz onemli. Gonlunuzu ferah tutun. Dualarim sizinle.

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum ne desem acin hafiflemez insallah tez zamanda hayirli bir gebelik yasarsin

Canm öle yazdn içim parçaladın ben ne dicem bilemiyorum çok zor rabbim sana şifa versin

Canım inşallah atanırsın kısmetiyle gelmiştir inşallah yavrun. Bi arkadaşım da hamile kalmıştı, karnı burnunda sınava girdi çok şükür atandı. Darısı başına inşallah. :)

Düşüklere ck üzüldüm, rabbim hayırlısını versin demek ki suan değilmiş zamanı kalanlarımızda hayırlısıyla kucağımıza alırız inşşş

Ben cuma gittim doktora son adet tarihime göre 5+2 günlüktü ama kese göremedik. 10 gün sonra gel dedi. Pazartesi gidecegim, bakıyorum çoğu arkadas erkenden görmüş keseyi fln, bana Da nasip olsun inşş Karından mı, vajinal mi gördünüz kese kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz arkadaşlar

aynen cnm doktor da oyle dedi 3 unde tutsa 1 aylim yapiyo bebek
ama anlamadigim 6 haftalik hamileyim 4 haftalik mi :))
her zmn 2 hafta geriden mi gelir bebisler cnm
Yok cnm zamanla yakalıyor mesala benm önceden üç gün gerideydi şimdi iki gün geriden gelyr yakalıyor şükür sennde öle olur adet günnden yakalar cnm:)

Cnm cok gecmis olsun insalah Rabbim ayni uzuntuyu yasatmasin sana ve evlat isteyen hic kimseye
insallah bundan sonra en kisa zamanda bebegini hayirlisiyla sag salim kucagina alirsin da bu gunlerini bi nebze olsun unutmana vesile olur
bu mubarek gunlerde vardir Allah in bi bildigi O bilir de hakkimizda hayirli olani biz bilemeyiz cnm
benim bi akrabaminda bebegi gelismemisti Allah ım taktiri kurtaj oldu sonraki ay da hemen hamile kaliverdi Allah isterse olmayanlar olur cnm

Öğretmen arkadaşlar hele sınıf öğretmenleri Allah yardımcınız olsun. Velilerin maşallahı var. Bir de watsap grupları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…