- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.741
bence erkek içime öle doğdu benmki gibi solda duruyr sol erkekmişpazartesi tekrar gitcem muayene olmaya bir hafta geçmiş olcak o zaman bakalm nasl olcak tablihleri göstercm ondan snra bir ay snra gtcm bebegi görmeye:)
Sorma yne geldi rabbim korusun bizim meleklermizi sağlık şifa bersn inş artk bu son olur daha böle kötü haberler almayızn inşallah canım malesef hep kötü haberler arka arkaya geldi benim de içine bir korku düştü .rabbim kalanlarınki sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah sağ salim alalım evlatlarımızı kucağımıza
Canım benim çok üzüldüm, Allah acınį dindirsin, sabr versin inşallah. Bi bildiği vardır elbet Allah'ın, inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah... Lütfen kendini çok üzme...Hayatımın en berbat gününü yaşıyorum oysa geldiğinde en mutlu günümdü . Bir anda geldi bir anda gitti meleğim..az önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu. Bana dayanmam için dua edin olur mu? Ben sizler için dua edeceğim dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Bugün kontrolüm vardı ama ben dün hisdettim yavrumu artık kalbinin atmadığını sabah da acı haberi aldık .. Defalarca bakıldı ama hiç bir ibare yoktu. Bebeğim gelişmemişti biliyorsunuz. Mantığıma anlatsam da kalbime anlatamıyorum bir türlü. Çok zor rabbim kimseye yaşatmasın..rabbim en hayırlısını bilir..Canm sendemi kürtaj oldun yabugün kaç tane üzücü haber aldım artk ne dicem bilmiyorum rabbim sana sağlık şifa versin dilerm ki tekrrdan sağlıklıgebelik yaşrsn cnm tabiki dua ederim sana rabbim yardmcn olsn
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allahım dayanma gücü versin. En kısa zamanda güzel haberler alırsın umarım. Hep kötü haberler alıyoruz bu günlerdeHayatımın en berbat gününü yaşıyorum oysa geldiğinde en mutlu günümdü . Bir anda geldi bir anda gitti meleğim..az önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu. Bana dayanmam için dua edin olur mu? Ben sizler için dua edeceğim dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
allah sabır versin canım,Hayatımın en berbat gününü yaşıyorum oysa geldiğinde en mutlu günümdü . Bir anda geldi bir anda gitti meleğim..az önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu. Bana dayanmam için dua edin olur mu? Ben sizler için dua edeceğim dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Normal cnm o zaman hesapladgma göre bir aylksın zaten yumurtlamadan sayarsamcnm adet 17 martti
3 4 5 6 nisan iliski oldu 6 nisan yumurtlama gunumdu cnm gec mi olmus oluyor dollenme
keseyi gordumya icim rahatladi cnm stres yapmiyprum artik dıs gebelik falansa diye korkuyordum simdi ise cok merak ediyorum :))
simdi de bebegi gorcekmiyim bebegi gorsem kalp atialarini duycakmiyim vs.. :)9 una gel dedi cnm bi gidiyim bakim bi bildigi vardir belki
ay ne guzel atanmissin cnm masallah darisi bana ya ne biliyim umidim yok ama calisiyorum bakalimhoş gelsin canım aman deyim lütfen kpssye iyice asıl şimdi çünkü bebek doğunca çalışmak epey zor olacak..ben de kızıma hamileyken kpss çalışıyordum ama hamilelik başlayınca hiç çalışamadım bulantıydı düşük tehlikesiydi derken tabi atanamadim o zaman..sonra kızım 2 yaşına gelince annem çocuğa baktı ben ders çalıştım da öyle atandım şükür
aynen cnm doktor da oyle dedi 3 unde tutsa 1 aylim yapiyo bebekNormal cnm o zaman hesapladgma göre bir aylksın zaten yumurtlamadan sayarsam
cnm 7.haftaya girmissin bak ne guzel ayni zmnlarda sayilirz seninle simdiden boyle dusunme Allah in mucizelerine inan cnmallah sabır versin canım,
bomboş kalıyoruz ben iki defa yaşadım,
bugün de dr um düşer bebek dedi, kürtaj yapmayalım kendin düşür dedi ben onu yaşamak istemiyorum kürtaj daha kolay geliyor bana, ama sonuç olarak karnımın bomboş kalmasını üç ay önce yaşadım ve ne kadar berbat bi duygu olduğunu biliyorum,
önümüzdeki günlerde ne bekliyo beni bellii.........
rabbim sabrımızı versin inş. canım,
umarım son olur
Kızlar ben çıktım çok üzgünüm , kafam allak bullak , bebek sağlıklı değil dedi dr , çok üzüldü bu kaçıncı dedi, düşecek dedi, ve çıktım .... kalp atışı vs yok
Merhaba kizlar.
Hepinizin saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi dilerim.
Ben sali gunu kurtaj olacagim. Bebegim gelismedi maalesef. Hamileligim sonlandirilacak.
Sezerbusra21 canim beni listeden silersen sevinirim.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
Hayatımın en berbat gününü yaşıyorum oysa geldiğinde en mutlu günümdü . Bir anda geldi bir anda gitti meleğim..az önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu. Bana dayanmam için dua edin olur mu? Ben sizler için dua edeceğim dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Benim de 21 mart cumartesi gidicem bakalım ben de kalp atışı fln duyuluyor mu erken miay canımm tebriklerr aynıyız galiba senle, sat 21 mart benimde, 6 hafta satla uyumlu mu drnin ölçümü dimi? karından mı gördü ben de yarın gidicem inşallah görürümm:)
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum ne desem acin hafiflemez insallah tez zamanda hayirli bir gebelik yasarsinHayatımın en berbat gününü yaşıyorum oysa geldiğinde en mutlu günümdü . Bir anda geldi bir anda gitti meleğim..az önce kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuştu. Bana dayanmam için dua edin olur mu? Ben sizler için dua edeceğim dilerim hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
Canm öle yazdn içim parçaladın ben ne dicem bilemiyorum çok zor rabbim sana şifa versinBugün kontrolüm vardı ama ben dün hisdettim yavrumu artık kalbinin atmadığını sabah da acı haberi aldık .. Defalarca bakıldı ama hiç bir ibare yoktu. Bebeğim gelişmemişti biliyorsunuz. Mantığıma anlatsam da kalbime anlatamıyorum bir türlü. Çok zor rabbim kimseye yaşatmasın..rabbim en hayırlısını bilir..
Canım inşallah atanırsın kısmetiyle gelmiştir inşallah yavrun. Bi arkadaşım da hamile kalmıştı, karnı burnunda sınava girdi çok şükür atandı. Darısı başına inşallah. :)ay ne guzel atanmissin cnm masallah darisi bana ya ne biliyim umidim yok ama calisiyorum bakalim
zaten olmazsa birakmicam cnm 9 ay boyunca caliscam dedigin gibi bebek olunca cok zor o uyuyunca falan test cozer tekrar yaparim bende artik zaten bu sene kazanamazsam 2 sene var onumde ve 31 yasinda olcam 2 sene sonra off((
Yok cnm zamanla yakalıyor mesala benm önceden üç gün gerideydi şimdi iki gün geriden gelyr yakalıyor şükür sennde öle olur adet günnden yakalar cnm:)aynen cnm doktor da oyle dedi 3 unde tutsa 1 aylim yapiyo bebek
ama anlamadigim 6 haftalik hamileyim 4 haftalik mi :))
her zmn 2 hafta geriden mi gelir bebisler cnm
Cnm cok gecmis olsun insalah Rabbim ayni uzuntuyu yasatmasin sana ve evlat isteyen hic kimseyeBugün kontrolüm vardı ama ben dün hisdettim yavrumu artık kalbinin atmadığını sabah da acı haberi aldık .. Defalarca bakıldı ama hiç bir ibare yoktu. Bebeğim gelişmemişti biliyorsunuz. Mantığıma anlatsam da kalbime anlatamıyorum bir türlü. Çok zor rabbim kimseye yaşatmasın..rabbim en hayırlısını bilir..
Benim de 21 mart bugun cagirdi kalp atisi icin. Saat 6 da randevum bakalim duyulacak mi bir seyler.Benim de 21 mart cumartesi gidicem bakalım ben de kalp atışı fln duyuluyor mu erken mi
Öğretmen arkadaşlar hele sınıf öğretmenleri Allah yardımcınız olsun. Velilerin maşallahı var. Bir de watsap grupları.ya kızlar okulda öğretmenler ve idare biliyor hamile olduğumu. Dün bi velim aradi 3 kez rüyasında beni görmüş hamileymişim, direk hamile misiniz hocam dedi. Ben şu anda paylaşmak istemiyorum bunu hayır dedim. Bugün başka veli gelmiş hocam hamile misiniz öyle duyduk. Dedim bu benim özel hayatım, ben kimsenin böyle bi şeyi olsa sormaya çekinirim zaten paylaşmak isterse de anlatır herkese. Hani diyorum bi öğretmenden duymuşlarsa o zaman gelip A öğretmenden duyduk deseler evet derim belki ama böyle kendilerine göre sormaları hoşuma gitmedi. Kendilerini geçtim bir de çocuğu geldi sordu sınıfta dersin ortasında öğretmenim siz hamile misiniz diye. yahu daha 9 yaşında çocuk bu. Yok oğlum kim diyor dedim annem diyor dedi.
Hayır kötü niyet aramıyorum ama insanların özeli onları ilgilendirir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?